Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske najbolj privlači

Kaj ženske najbolj privlači

http://www.dailymotion.com/video/x1wfx5_madonna-material-girl_music#.UY9Yds0ePgg

Maš prav ampak potemtakem v tvoji logiki nekaj ne štima… če je tebe tvoja vzela ZIHER še je en objektivno boljši torej ali

a) hočeš rečt da si ti najbolši (velik LOL)
b) hočeš rečt da se ko enkrat vzame več to ne MORE spremenit (velik LOL)
c) hočeš rečt da je ne pustiš nikamor da nebi našla oz srečala in VZELA boljšega
d) te vara z boljšim ti pa sanjaš tule in ne razumeš da si si zdaj pljunil v skledo

Potemtakem sploh monogamija (tvoja teza zgoraj) ne obstaja.

ker VEDNO AMPAK RES VEDNO obstaja ena boljša od te ki jo vzameš (boljše telo, boljše kuha, boljše seksa itd)[/quote]

Matkic spet se strinjam s tvojim komentarjem in pohvala za tvoje razmišljanje… in hkrati graja za ozkoglednost in površnost tvojih vhodnih podatkov 😉

Neznanka_x vama je s Spiderjem dala odgovor. Težko ji kdo oporeka. Na moški strani je le, da pogrunta zakaj je ženska z njim, če si tudi on želi isto. Ali je z njim ker je frajer, gizdalin, kar je kratkega daha, ker tak si lahko le dokler te resnično ne spozna in ona plava na svoji zaljubljenosti, si domišlja nekaj kar v resnici nisi. Ali si oba želita nap. družine kjer je “najboljši” vedno najboljši že iz preprostega razloga, ker je oče njenih otrok, ki tudi skrbi zanje in družino kot celoto in dokler je tako je tak moški daleč najboljši od vseh ostalih. Predpogoj je seveda njena želja, njen sistem vrednot kjer družina zaseda prvo mesto. To je pa tvoj del odgovornosti, da ugotoviš, če si želita isto ali te samo okoli prsta ovija…. 😉

Danes se v “sodobni” družbi predstava o ljubezni narobe/popačeno predstavlja, predvsem po zaslugi filmske industrije, ki zadevo prikazuje blago rečeno kičasto, kjer je vse popolno, tip top. Ko pa nekdo želi to živet pa trči ob realnost in potem misli, da to pa že ni to in partnerja zamenja in je spet razočaran in spet zamenja in spet in spet….
Tudi zaslepljenci, ki Marku in Petri očitate “neljubezen” ste nasedli na iste čeri in sedaj obsojate na osnovi teh filmskih normativov…. :/[/quote]

Torej subjektivno najbolši moški? Pa še to zelo subjektivno glede na to da je še takrat po določenih letih zakona vsaka ali velika večina žensk bi pa rekla da pa en bolše zgleda od njenega moškega doma…

Kar pomeni da si zavestno razlagajo in se prepričujejo da imajo doma najbolšega ko pa to seveda ni res…

To je tisto veš…

”Doma je vse poštimano seksam pa drugje” to je tisto ”moj je najbolši za mene ker doma vse štima in funkcionira”

No zdaj pa ti naj povem nadaljevanje zgodbe….

obstajata 2 kriterija moškega v ženskih očeh… (ali več) in sicer ravno v tvojem pisanju jih je moč razbrati…

Ti si pri 20tih +/- zbirala moškega ki je tebi bil to kar primarno moški pomeni spolni partner, in predvsem MOŠKI, torej testosteron libido…

Zdaj pa ko si stara kolikor pač si pa iščeš SOSTANOVALCA ki bo točen, zanesljiv, urejen….

Odgovor najdeš sama pri sebi če se vprašaš…

Ali bi raje vzela takega ki si ga mela (baje) pri 20tih ali takega ki je dolgočasen, bednik, tič dolg 5 cm ampak vse ostalo kar si začela iskat KASNEJE po 20tih v resnem fantu (zanesljiv, odgovoren)

Point je v tem ker ženske sploh gredo po krivulji.

Pri 20tih hočejo lepega jebača, vzdržljivega, pris 32 +/- par let želijo zanesljivega očeta, ki je odgovoren ima službo itd, potem pri 45+ pa spet začnejo gledat za mlajšim ki je poln testosterona one pa si želijo spet počutiti se mlado, seksi zaželjeno, to zadnjo se seveda imenuje kriza srednjih let…

moški imamo seveda ENAKE probleme samo da pač mi vedno hočemo mlado seksi ki hoče seksat in se naša kriza srednjih let nanaša bolj na to da se spet hočemo počutit brezskrbno kot v 20tih ko smo šli na pir in se je to spremenilo v 2 dnevni piknik z parimi kištami pira in roštiljem ter žicanjem punc po lokalih/diskačih

jap to je problem potem za njih 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic spet se strinjam s tvojim komentarjem in pohvala za tvoje razmišljanje… in hkrati graja za ozkoglednost in površnost tvojih vhodnih podatkov 😉

Neznanka_x vama je s Spiderjem dala odgovor. Težko ji kdo oporeka. Na moški strani je le, da pogrunta zakaj je ženska z njim, če si tudi on želi isto. Ali je z njim ker je frajer, gizdalin, kar je kratkega daha, ker tak si lahko le dokler te resnično ne spozna in ona plava na svoji zaljubljenosti, si domišlja nekaj kar v resnici nisi. Ali si oba želita nap. družine kjer je “najboljši” vedno najboljši že iz preprostega razloga, ker je oče njenih otrok, ki tudi skrbi zanje in družino kot celoto in dokler je tako je tak moški daleč najboljši od vseh ostalih. Predpogoj je seveda njena želja, njen sistem vrednot kjer družina zaseda prvo mesto. To je pa tvoj del odgovornosti, da ugotoviš, če si želita isto ali te samo okoli prsta ovija…. 😉

Danes se v “sodobni” družbi predstava o ljubezni narobe/popačeno predstavlja, predvsem po zaslugi filmske industrije, ki zadevo prikazuje blago rečeno kičasto, kjer je vse popolno, tip top. Ko pa nekdo želi to živet pa trči ob realnost in potem misli, da to pa že ni to in partnerja zamenja in je spet razočaran in spet zamenja in spet in spet….
Tudi zaslepljenci, ki Marku in Petri očitate “neljubezen” ste nasedli na iste čeri in sedaj obsojate na osnovi teh filmskih normativov…. :/[/quote]

Torej subjektivno najbolši moški? Pa še to zelo subjektivno glede na to da je še takrat po določenih letih zakona vsaka ali velika večina žensk bi pa rekla da pa en bolše zgleda od njenega moškega doma…

Kar pomeni da si zavestno razlagajo in se prepričujejo da imajo doma najbolšega ko pa to seveda ni res…

To je tisto veš…

”Doma je vse poštimano seksam pa drugje” to je tisto ”moj je najbolši za mene ker doma vse štima in funkcionira”

No zdaj pa ti naj povem nadaljevanje zgodbe….

obstajata 2 kriterija moškega v ženskih očeh… (ali več) in sicer ravno v tvojem pisanju jih je moč razbrati…

Ti si pri 20tih +/- zbirala moškega ki je tebi bil to kar primarno moški pomeni spolni partner, in predvsem MOŠKI, torej testosteron libido…

Zdaj pa ko si stara kolikor pač si pa iščeš SOSTANOVALCA ki bo točen, zanesljiv, urejen….

Odgovor najdeš sama pri sebi če se vprašaš…

Ali bi raje vzela takega ki si ga mela (baje) pri 20tih ali takega ki je dolgočasen, bednik, tič dolg 5 cm ampak vse ostalo kar si začela iskat KASNEJE po 20tih v resnem fantu (zanesljiv, odgovoren)

Point je v tem ker ženske sploh gredo po krivulji.

Pri 20tih hočejo lepega jebača, vzdržljivega, pris 32 +/- par let želijo zanesljivega očeta, ki je odgovoren ima službo itd, potem pri 45+ pa spet začnejo gledat za mlajšim ki je poln testosterona one pa si želijo spet počutiti se mlado, seksi zaželjeno, to zadnjo se seveda imenuje kriza srednjih let…

moški imamo seveda ENAKE probleme samo da pač mi vedno hočemo mlado seksi ki hoče seksat in se naša kriza srednjih let nanaša bolj na to da se spet hočemo počutit brezskrbno kot v 20tih ko smo šli na pir in se je to spremenilo v 2 dnevni piknik z parimi kištami pira in roštiljem ter žicanjem punc po lokalih/diskačih

jap to je problem potem za njih :P[/quote]

Veš, jeba zate je, da si z vsakim dnem starejši in te tud mlado meso sčasoma ne bo več povohalo. In potem boš ti tudi s svojim 5cm ždel nekje v kotu. Ne vem pa zakaj ti misliš, da je tip 40+ po tvoje dolgočasen, nezanimiv in da ga ima samo še za lulat. Se tega bojiš pri sebi?

Mi lahko prosim citiraš kje sem napisal da ga ima ali da mislim da ga ima 40+ letnik samo še za lulat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

sem videl tole ta vikend:
do 25 stare in po 40 so se palile na motorje, še bolj na tipe z motorjem.
vse mes so bile pa zapite, zakajene, gravže

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tako kot ti, obvladam branje med vrsticami:)))

Tako kot ti, obvladam branje med vrsticami:)))[/quote]

No potem zelo slabo obvladaš tole, upam da obvladaš ostale zadeve bistveno bolje 😉

No potem zelo slabo obvladaš tole, upam da obvladaš ostale zadeve bistveno bolje ;)[/quote]

:))) menda, da mi kar gre…
Zate mi je pa vseeno, kako misliš, da obvladaš ostale zadeve.

No potem zelo slabo obvladaš tole, upam da obvladaš ostale zadeve bistveno bolje ;)[/quote]

Zate mi je pa vseeno, kako misliš, da obvladaš ostale zadeve.[/quote]

Upam da ti negre ostalo tako dobro kot citiranje (ki je katastrofalno kajti po tvojem citiranju zgledak ot da sem določene tvoje stavke pisal jaz???)

Prosim da če misliš sodelovat pri debatah se vsaj naučiš citirat kot je potrebno ali pa ne citiraj ker zgleda kot slab humoristični izdelek.

Zate mi je pa vseeno, kako misliš, da obvladaš ostale zadeve.[/quote]

Upam da ti negre ostalo tako dobro kot citiranje (ki je katastrofalno kajti po tvojem citiranju zgledak ot da sem določene tvoje stavke pisal jaz???)

Prosim da če misliš sodelovat pri debatah se vsaj naučiš citirat kot je potrebno ali pa ne citiraj ker zgleda kot slab humoristični izdelek.[/quote]

Takole, jaz se bom že naučila citirat, ampak da pa nekdo ne zna uporabljat vejic, je pa zaskrbljujoče. Sploh ne humoristično.

Spet si narobe citirala….

Uživam, ko ropotaš in cviliš tamle čez:))))

Saj, če se skoncentriram in vklopim obe možganski celici, potem mi uspe.

Uživam, ko ropotaš in cviliš tamle čez:))))

Saj, če se skoncentriram in vklopim obe možganski celici, potem mi uspe.[/quote]

No še dobro 😉 saj da neboš mislila da se mi da samo nimam kaj druga za počet trenutno ker zunaj sem že bil zdaj pa čakam da pridejo prijatli da gremo tarokirat 🙂

:))))
Še sreča, da si mi povedal…

Si predstavljate oddih na Bora-Bori? Ko se zjutraj zbudiš in se lenobno razpoložen odpraviš na plažo. Tvoje brbončice so v nestrpnem pričakovanju eksotičnega zajtrka, ritnice si že obetajo dotik vrele mivke, ki si jo dolgo pred tem občudoval le iz slik. Še vedno ne verjameš očem, ščipaš se v stegno in naposled, ko ves srečen ugotoviš, da si res tu, si rečeš: Vse je tako fucking perfect!

A glej ga zlomka! Na recepciji stoji g. Razjarnik in se pritožuje: mivka je pregrobo mleta in tudi za sonce se mu zdi, da pod napačnim kotom sveti. Vidiš in slišiš g. Razjarnika, a preprosto ne moreš verjeti…da obstajajo ljudje, ki se prav trudijo biti nezadovoljni, če pa že to ne morejo biti sami od sebe, si pa krčevito prizadevajo najti razloge za to. Za takšne vrste Razjarnikovih ni pomoči.

Takšen je Fotrov sine!

Zaslužiti za dostojno življenje na pošten način je v teh časih po njegovem nemogoče. Nekoga moraš izkoristiti – danes najlažje delavce, jim prevaliti odgovornost, če hočeš sam uživati v razkošju. Bedak je, kdor s pametjo in izvirnostjo poskuša.
Poštene, delavne in zaljubljene ženske ne obstajajo. So le preračunljive kurbe, s katerimi se je škoda ubadati. Seks z njimi je precenjen užitek. Ne zato, ker bi bil njegov tič premajhen, ampak so vse vulve preširoke.

Predvidevam, da vam piše iz najete podstrešne sobice, sam in osamljen, ne zavedajoč se, da je zavozil prav na vseh področjih življenja. Bilo bi nekako logično, da bi njegov razum končno prevzel vajeti v svoje roke, a kaj, ko sta se obe polovici nalezli te bolezni, ki se ji reče zaslepljenost.

Z distance in zviška gleda na nas bedake. Najbrž nas hoče pred koncem življenja poučiti o resnici in deliti svojo modrost z nami. Zdaj je stari profesor vstal, iz prezira ima namesto oči dve ozki špranji in s šibo udarja po katedru. Vi, fantiči, pa ste se kot šolarji poravnali v vrsto in pohlevno gledate v tla. A pazite se ga dobro: že v naslednjem postu bo pregledal tudi vaše glave in ugotovil, da niste samo umazani temveč tudi ušivi.

Če si boste vzeli takšnega moškega za vzor – izvolite.
Ampak če kaj privlači ženske je to moška energija – življenjska kondicija. Če jo imata oba dovolj, je lahko življenje vsak dan Bora-Bora. In katera bi na tako lepo potovanje vzela s sabo g. Razjarnika?
S tako crkovino nimaš kaj početi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Bedaste prispodobe fotrov sine je car 😉

pove resnico tako kot redki tukaj med nami

Saj ti Margot nisi tak slaba samo mi deluješ kot ena ženska ki je stara in spet hrepeni po časih da bi spet bila lepa in zaželjena pri večih kot je tvoj mož in še par pohotnih dedekih (kot dedek mislim glede na to kdaj so seksali žensko ki ni kurba) in hočeš biti v svojih prispevkih tako zajedljiva na vse ki povejo resnico ki te zadane 🙂

Phaaa Margot, bolj bedastega prispevka od tebe pa še nisem prebral, tako da si bom tudi sam dovolil pravico tole pokomentirati.

Prvo kot prvo, če je že kdo nezadovoljen s sabo in s svojim življenjem si to ti. Fotrov Sine je eden izmed redkih uporabnikov, da ne bom rekel kar edini uporabnik tega čveka, ki se nikoli, pazi NIKOLI ne krega z nikomer. Še več, niti citira ne komentarje drugih, on samo poda svoje mnenje, ki se nanaša na temo, večinoma en sklop besedila, dolg okoli 400 besed in to je to, s tem je on svojo nalogo že opravil. Misliš, da se bo zmenil za ta tvoj izpad ? Močno dvomim veš :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In ja, se strinjam z Matkicem, Fotrov Sine je car ! Zelo rad prebiram njegove prispevke, všeč mi je njegovo razmišljanje 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

tako, kot je za koga Bora-Bora mokre sanje, slinjenje, utopija,
je Fotrov sine za koga “realni ” pogled

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To je tisto veš…

”Doma je vse poštimano seksam pa drugje” to je tisto ”moj je najbolši za mene ker doma vse štima in funkcionira”[/quote]Najboljši moški je vedno subjektivna izbira 😉 in tiste, ki se poročijo iz ljubezni imajo vse najboljše moške, neglede na to koliko ima tip pod palcem in koliko je njegov (palec) dolg 😉 Vse ostalo ni pomembno.
Tisti, ki pa mislite, da je najboljši le tisti, ki jih največ podre in je “vsem” zanimiv….. tisti ste pa skoz na izgubi, luzerji, ker nikoli niste vsem tistim, ki bi si jih želeli podret, najboljši….. žal ali na srečo. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

maj pint ikzekli ☺ [sub](še je upanje za ON_eta)[/sub]

To je tisto veš…

”Doma je vse poštimano seksam pa drugje” to je tisto ”moj je najbolši za mene ker doma vse štima in funkcionira”[/quote]Najboljši moški je vedno subjektivna izbira 😉 in tiste, ki se poročijo iz ljubezni imajo vse najboljše moške, neglede na to koliko ima tip pod palcem in koliko je njegov (palec) dolg 😉 Vse ostalo ni pomembno.
Tisti, ki pa mislite, da je najboljši le tisti, ki jih največ podre in je “vsem” zanimiv….. tisti ste pa skoz na izgubi, luzerji, ker nikoli niste vsem tistim, ki bi si jih želeli podret, najboljši….. žal ali na srečo. ;)[/quote]

Najboljši je tisti ki je predober za vse razen za najbolšo….

Ampak še vedno je nasprotujoče si mnenje da ženska spreminja kriterije ampak potem pa ko kao vzame enega partnerja pa se to več ne spreminja…

to je ilogično oz. je samoprepričevanje, torej pari živijo v samoprepričevanju da boljšega ne morejo dobit oz. so prestrašeni in neupajo zapustit varnega pristana partnerja ki morda sploh ni dober.

jeba je to taka pol če sanjamo o teoriji v realnosti pa nismo nikdar dovolj dobri… jaz vsaj ženskam povem da se mi bo nekoč zaluštala druga in da se mi želje spreminjajo vi pa živite kot zgleda v samoprepričevanju in laganju češ da je to kar ste si vedno želeli ker sploh ne veste kaj vse še zunaj obstaja.

sine … tudi, če bi se rodil na križu — se temu ne da odpustiti

Najboljši moški je vedno subjektivna izbira 😉 in tiste, ki se poročijo iz ljubezni imajo vse najboljše moške, neglede na to koliko ima tip pod palcem in koliko je njegov (palec) dolg 😉 Vse ostalo ni pomembno.
Tisti, ki pa mislite, da je najboljši le tisti, ki jih največ podre in je “vsem” zanimiv….. tisti ste pa skoz na izgubi, luzerji, ker nikoli niste vsem tistim, ki bi si jih želeli podret, najboljši….. žal ali na srečo. ;)[/quote]

Najboljši je tisti ki je predober za vse razen za najbolšo….

Ampak še vedno je nasprotujoče si mnenje da ženska spreminja kriterije ampak potem pa ko kao vzame enega partnerja pa se to več ne spreminja…

to je ilogično oz. je samoprepričevanje, torej pari živijo v samoprepričevanju da boljšega ne morejo dobit oz. so prestrašeni in neupajo zapustit varnega pristana partnerja ki morda sploh ni dober.

jeba je to taka pol če sanjamo o teoriji v realnosti pa nismo nikdar dovolj dobri… jaz vsaj ženskam povem da se mi bo nekoč zaluštala druga in da se mi želje spreminjajo vi pa živite kot zgleda v samoprepričevanju in laganju češ da je to kar ste si vedno želeli ker sploh ne veste kaj vse še zunaj obstaja.[/quote]Neumnost!
Vrata so odprta, lahko gre kadar hoče in kamor hoče, če želi. Pa zaenkrat ne kaže, da bi se kam odpravljala,,,he,he,he… Razen na piknik…. Sem pomirjen, ker vas šarmerjev ne bo tam, drugače bi šel najbrž sam domov, a ne? :))))

Vedno so boljši in boljše a nekdo, ki je odgovoren, ki ve kaj ima in je prepričan vase se mu ni težko obvladat. Permisivno vzgojeni se pa ne ozirate na moralne norme, vam niso mar in vam je edino merilo lastno ugodje… Takim pa ni nikoli nihče dovolj dober. Vedno je “še nekaj” kar manjka in za nič se ni vredno potrudit razen in izključno za lastni užitek….

Pa saj sem ti to že vse pisal, pa ne samo enkrat, a res ne boš nikoli dojel? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne skrbi. Ti nisi v nobeni nevarnosti.

Nekateri bodo vedno našli opravičilo za svoj neuspeh. Tisti, ki ne morejo najti ženske bodo rekli, da so vse ženske zanič, drugim, poslovno neuspešnim bo kriva gospodarska kriza …itn itn… To so tipični dolgoročno-togotni Razjarnikovi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close