Kaj ženske najbolj privlači
Nisem imela te navade, da bi o tem debatirala s kolegicami itd, nekako mi je bilo samoumevno to bolje zadržati zase, ravno tako me ni pretirano zanimalo, na koga so one množično padale; ne vem kakšne veze bi to naj imelo z mano.
ps: 3. in 4. letniku so me predvsem zanimale ocene in šport ne pa tipi 😛
No ker si zmedena ti kopiram DEFINICIJO FRAJERJA iz Slovara Slovenskega KNJIŽNEGA jezika….
frajer frájer -ja m (á) pog. moški, navadno mlajši, ki se vpadljivo vede in oblači:
Če pa zdaj neveš pa prosim kontaktiraj profesorice slovenskega jezika da ti razložijo pomen frajerja in te napotijo na ustrezne inštrukcije iskanja po googlu![/quote]
Dejansko je ta definicija zame zelo šibka, skromna. Mene boli đoko, če se kateri vpadljivo oblači in vede, kaj čem s tem? Potem pa ti tak “frajer” odpre usta in mi pade na oči mrak od njegove razgledanosti 😛
@zdf
Da ne bomo samo filozofiral, ta video zna bit odgovor na tvoje vprašanje.
Do sem ti je kar dobro šlo. Ženske tam nekje do 26-28 leta res uživajo pozornost mnogih moških. Uživajo pa ravno ne, mogoče na kratek rok, ker gre večinoma za nezanesljive tipe. Ženska pač do teh let išče sebe in išče pravega moškega zase. Dokler tega ne stori, jo privlačijo napačni moški, to so taki, ki jo spominjajo na očeta oziroma take, ki jim vzbujajo podobna občutja, kot so jih doživljala v družini. Če so doma bili nasilni in nespoštljivi odnosi, jo bodo privlačili moški, ki bodo z njo ravnali nespoštljivo. Na začetku je sicer zaljubljenost, takrat je človek itak slep, potem pa kmalu pokaže pravi obraz. Moški se naveličajo, ženske postanejo nesigurne in zveza postane nesmiselna. Potem se zaljubi še 1x ali 2x, skozi ves ta čas pa začne ona spoznavat, da si ves čas izbira napačne moške, zato pri letih nekje od 26 naprej naredi spremembo in izbere zanesljivega moškega. V taki zvezi uživa in ji je lepo, se zabava in ji nikoli ni dolgčas, saj vedno nekdo da pobudo za kaj novega. Seks je fenomenalen in ne več tako ubog, kot pri je bil prej pri “alfa samcih” (no, so bile tudi izjeme), ki poskrbijo le zase in svoje potrebe. Nekatere so imele super seks že prej, potem s pravim moškim pa je seks fenomenalen. Tega nekdo, ki ni doživel, seveda ne more vedet, ker sam zase še vedno misli, da je njegov seks, kot ga ima, največ, kar lahko doseže. No, ni tako. 😉
Je pa res, da se veliko žensk tudi še do 30-tih, celo do 40-tih iščejo in še vedno ne znajo pravilno izbrati. Za to pa niso “krive” povsem same, ampak tudi moški, ki postanejo odgovorni in spoštljivi šele nekje po 30. letu in tudi tu so izjeme. Nekateri se nikoli ne zresnejo. Saj se nobenemu ni treba, le otrok naj ne dela. To, to je resnica. 😉 Moja in noben mi je ne more vzet. 😛
S tem se strinjam. To se zgodi predvsem zato, ker niso več tako naivne, da bi padale na besede neresnih šarmerjev, ker že hitro pogruntajo, kam pes taco moli. Zaradi tega jim morda res upade tudi povpraševanje, saj tudi neresni fantje niso neumni in prav dobro vedo, kje morajo iskat, če želijo še kaj dobit. To je med mladimi, naivnimi puncami, ki še nimajo dovloj slabih izkušenj s temi šarmerji, “zabavljači”.
Do sem ti je kar dobro šlo. Ženske tam nekje do 26-28 leta res uživajo pozornost mnogih moških. Uživajo pa ravno ne, mogoče na kratek rok, ker gre večinoma za nezanesljive tipe. Ženska pač do teh let išče sebe in išče pravega moškega zase. Dokler tega ne stori, jo privlačijo napačni moški, to so taki, ki jo spominjajo na očeta oziroma take, ki jim vzbujajo podobna občutja, kot so jih doživljala v družini. Če so doma bili nasilni in nespoštljivi odnosi, jo bodo privlačili moški, ki bodo z njo ravnali nespoštljivo. Na začetku je sicer zaljubljenost, takrat je človek itak slep, potem pa kmalu pokaže pravi obraz. Moški se naveličajo, ženske postanejo nesigurne in zveza postane nesmiselna. Potem se zaljubi še 1x ali 2x, skozi ves ta čas pa začne ona spoznavat, da si ves čas izbira napačne moške, zato pri letih nekje od 26 naprej naredi spremembo in izbere zanesljivega moškega. V taki zvezi uživa in ji je lepo, se zabava in ji nikoli ni dolgčas, saj vedno nekdo da pobudo za kaj novega. Seks je fenomenalen in ne več tako ubog, kot pri je bil prej pri “alfa samcih” (no, so bile tudi izjeme), ki poskrbijo le zase in svoje potrebe. Nekatere so imele super seks že prej, potem s pravim moškim pa je seks fenomenalen. Tega nekdo, ki ni doživel, seveda ne more vedet, ker sam zase še vedno misli, da je njegov seks, kot ga ima, največ, kar lahko doseže. No, ni tako. 😉
Je pa res, da se veliko žensk tudi še do 30-tih, celo do 40-tih iščejo in še vedno ne znajo pravilno izbrati. Za to pa niso “krive” povsem same, ampak tudi moški, ki postanejo odgovorni in spoštljivi šele nekje po 30. letu in tudi tu so izjeme. Nekateri se nikoli ne zresnejo. Saj se nobenemu ni treba, le otrok naj ne dela. To, to je resnica. 😉 Moja in noben mi je ne more vzet. :P[/quote]
haha kako po učbeniku… le da je motiv ki ga izpostavljaš napačen… ne spozna ona svoje zmote ona spozna da je na trgu nezanimiva…
in vbistvu več nima izbire in možnosti izbiranja… ali izbere tiste ki jih prej ni povohala ali pa izbere NIČ…
Oprosti ampak še vsaka ženska ki se je mela možnost dat dol z mano nezanesljivim moškim v fazi malega otroka baje je PROSLA če še lahko pride… zanimivo 😉 spet bom izjema kot kaže 😛
Ženske če bi imele možnost izbirat bi večina izbirala take moške še naprej ampak njih streznijo LETA (gubice in neatraktivnost) in seveda biološka urica….
in potem se zadovoljijo z nečim kar so pred 10 leti zavračale..
Saj enako pa je z šarmerji, tistimi res hudimi luzerji vbistvu ki pa so pač v svojih 20tih še lahko šarmirali zaradi six packov in pobrito glavo ker so bili kul, no sedaj v 35 in 45 pa postanejo večni luzerji brez službe ali pečejo hamburgerje in kebabe in ne dobijo ženske…
Đisz – veliko vez tako funkcionira, da ima on trdega zaradi drugih stimulusov ne pa zaradi svoje izbranke….halo?? Torej zakaj bi bila IZJEMA, če mi ni treba??[/quote]
v katerem presledku si se počutila poklicana, da komentiraš???
Me veseli, da se strinjaš z mano. Jap, samooklicani pridni, resni, odgovorni in s kakšnimi pridevniki še se kitite ( v prvi vrsti pa predvsem: dolgočasni ) morate najprej dobiti službo in pokazati zrelost na vsestranskih področjih, da se vas nato usmili kakšna, ki išče “resno zvezo”. Nato ste na svoj “dosežek”, da vas je pobrala ena, ki se je naveličala frajerjev, še ponosni. :)))
V odnos morata vlagati oba, ne pa da odnos živi le od “nedolgočasnega” moškega in dolgočasne ženske. Drug drugemu sta oba zanimiva, sicer ne laufa.
saj to je to, večina odnosov itak ne LAUFA, ampak se po polžje premika ali stagnira, ravno zaradi tega ker
a) ženska vzame tipa ki ga bi pred 10 leti gladko zavrnila
b) tip vzame keš pičko ki jo samo fuka zraven pa še vara, njej pa itak ni do njega ampak do njegovega keša, seks in njeno telo je le pot do tegam njemu pa je ona trofeja ki jo razkazuje ker je lepa…
Spider pa ma prav, moški ki se jih ženske usmilijo so posledica kombinacije dvojega
1. moški je dobo službo (postane kvalificiran za potencialnega)
2. ženska biološka urica tik-taka neusmiljeno
3. posledica družbe (pritisk)
S tem se strinjam. Ampak Robi, popolnoma narobe si razumel kontekst moje izjave. Poanta je, da pridni, resni, odgovorni…in kaj je še teh visokoletečih samonazivov..nimajo šans pri ženskah, preden ne pridejo do neke eksistence…Ja, zgolj pridni, sicer neopazni, resni, odgovorni..so ocenjevani z nekimi šablonami, o katerih bljuzijo ženske na forumih..In pridni, resni, odgovorni ( samooklicani ) odpirajo razne teme: kje naj dobim resno žensko..
Za zanimive, šarmantne, zabavne tipe šablone ne veljajo..Njim nobena ženska ne pogojuje, da morajo imeti to pa to, da bo z njimi..Oni niso dobri ženksam šele, ko imajo to pa to in so ženske že dovolj stare, razočarane, “zrele”..
Spider, odgovoren človek ne sprašuje takih stvari. On ve, kaj in kako mora naredit. Kako se česa lotiti in kako nekaj dobiti, sprašuje negotov človek.
Spider, odgovoren človek ne sprašuje takih stvari. On ve, kaj in kako mora naredit. Kako se česa lotiti in kako nekaj dobiti, sprašuje negotov človek.[/quote]
Odgovornost nima ČIST NIČ z tem da bi naj človek VEDEL kaj mora storiti pomeni da samo sprejema posledice svojih dejanj bodisi pravilnih ali napačnih…
ba.be je treba je_bat .. sicer si mislijo, da je desc nesposoben in začnejo hoditi na aerobiko, ples na drogu, tečejo maratone
pol ima pa desc zmečkano srajco, tri tedne iste gate, nima štunfov … pa ona mu vzame njegov avto, ko njen crkne
…in so z njimi koliko časa?
Dokler ne skapirajo, da so to le “visokoleteči papirnati zmaji”, ki jih sklati iz neba prva plohca….Da je vse le neka igra, laž s katero se ona ne more nahranit.
Žensko komot ujameš z lažjo, le nahranit jo ne moreš z njo…. se pravi ne bo dolgo ostala s takim. Pa saj si taki tega niti ne želijo/te, a ne? 🙂
Se pravi, ko ona pride k pameti potem tudi izbira bolj pametno 😉
…in so z njimi koliko časa?
Dokler ne skapirajo, da so to le “visokoleteči papirnati zmaji”, ki jih sklati iz neba prva plohca….Da je vse le neka igra, laž s katero se ona ne more nahranit.
Žensko komot ujameš z lažjo, le nahranit jo ne moreš z njo…. se pravi ne bo dolgo ostala s takim. Pa saj si taki tega niti ne želijo/te, a ne? 🙂
Se pravi, ko ona pride k pameti potem tudi izbira bolj pametno ;)[/quote]In vendar ni še nobena šla od hiše, ki je bila kruha lačna…
sploh pa je v tem času zbluženih vrednot več pomeni lupina kot vsebina, in živa laž je boljša kot mrtva resnica, je že davno napisal naš zapostavljeni prepovedani pisatelj edvard kocbek…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] …in so z njimi koliko časa?
Se pravi, ko ona pride k pameti potem tudi izbira bolj pametno ;)[/quote]
Aha, potem pa na forumu Nezvestoba preberemo, kako je žena prevarala moža po 10ih letih zakona, z 20 letnim fitneserjem in kako sedaj “obžaluje” tako dejanje.
Forum je zaprt za komentiranje.