Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske najbolj privlači

Kaj ženske najbolj privlači

Avtor je vsaj tako pošten, da prizna, da ne ve. Maš gor take, ki so zavzeto prepričani, da ženskam niso zanimivi zaradi premalo denarja in tudi delijo nasvete v tej smeri.Takšnim v resnici ni jasno nič kaj več, kot avtorju. Le da se v problem niti ne poglabljajo več, ker so našli univerzalni izgovor in to je premalo denarja in s tem opravičujejo vse svoje neuspehe v življenju.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spet nekaj ko mačka okoli vrele kaše.:) Zanesljivost in odgovornost. Kako klišejski odgovor. Zanesljivih in odgovornih moških je cel kup. Če te peca 10 zanesljivih in odgovornih, kako izbereš pravega zase…No, da preberemo zdaj iskren odgovor.

Spet nekaj ko mačka okoli vrele kaše.:) Zanesljivost in odgovornost. Kako klišejski odgovor. Zanesljivih in odgovornih moških je cel kup. Če te peca 10 zanesljivih in odgovornih, kako izbereš pravega zase…No, da preberemo zdaj iskren odgovor.[/quote]

Mora biti seksi. Izžarevati mora neko posebno energijo, ker ne maram mlačnih tipov. :))

Spet nekaj ko mačka okoli vrele kaše.:) Zanesljivost in odgovornost. Kako klišejski odgovor. Zanesljivih in odgovornih moških je cel kup. Če te peca 10 zanesljivih in odgovornih, kako izbereš pravega zase…No, da preberemo zdaj iskren odgovor.[/quote]

Spider, med vsemi, ki so ji všeč, s katerimi bi seksala, s katerimi se zabava, ob katerih se počuti super in s katerimi se razume dobro, bi antilopca za “resno zvezo” izbrala tistega, ki poleg vsega povedanega je tudi zanesljiv in odgovoren.

Če imaš milijon zanesljivih in odgovornih, s katerimi nimaš pravega “stika”, ti nič ne pomaga…

Eeeee. In to je pravi odgovor.

Toplina v pogledu in besedah; iskreno zanimanje za žensko; ko je potrebno, se zna postaviti na njeno stran.

Mora biti seksi. Izžarevati mora neko posebno energijo, ker ne maram mlačnih tipov. :))[/quote]

Ma zgrabi Spiderja, kaj še čakaš, saj je samski menda. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antilopa pa ni. :))

Ja, menda še išče tu na forumu zanesljivega in odgovornega moškega, ki izžareva energijo. 😀

Spider, med vsemi, ki so ji všeč, s katerimi bi seksala, s katerimi se zabava, ob katerih se počuti super in s katerimi se razume dobro, bi antilopca za “resno zvezo” izbrala tistega, ki poleg vsega povedanega je tudi zanesljiv in odgovoren.

Če imaš milijon zanesljivih in odgovornih, s katerimi nimaš pravega “stika”, ti nič ne pomaga…[/quote]

Ja, samo da če pa bi bil zanesljiv in odgovoren ne pa seksi in zabaven bi vzela tega drugega, ker pri prvem bi potem se tačela dolgočasit in ga varat ali bi končala zvezo…

Zanesljivih in odgovornih je na ducate če ne kar TONE moških, jaz osebno jih poznam malo morje, ampak ženske pa se odločijo za nas ali tiste ki s(m)o manj odgovorni pa bolj divji in izžarevamo samozavest in energijo ter smo komunikativni..

Če rabiš zanesljivega in dogvornega si kupi robota in dildota ter en kup baterij… (pa še enega za rezervo da bo zanesljivo)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če imaš milijon zanesljivih in odgovornih, s katerimi nimaš pravega “stika”, ti nič ne pomaga…[/quote]

Ja, samo da če pa bi bil zanesljiv in odgovoren ne pa seksi in zabaven bi vzela tega drugega, ker pri prvem bi potem se tačela dolgočasit in ga varat ali bi končala zvezo…

Zanesljivih in odgovornih je na ducate če ne kar TONE moških, jaz osebno jih poznam malo morje, ampak ženske pa se odločijo za nas ali tiste ki s(m)o manj odgovorni pa bolj divji in izžarevamo samozavest in energijo ter smo komunikativni..

Če rabiš zanesljivega in dogvornega si kupi robota in dildota ter en kup baterij… (pa še enega za rezervo da bo zanesljivo)[/quote]

Jaz sem napisala zanesljivega. Antilopca pa zanesljivega in odgovornega.

In zanesljiv ne pomeni vedno dolgočasen… Imaš milijon dolgočasnih tipov, ki niso zanesljivi… Pomeni zgolj to, da lahko z neko osnovno mero gotovosti načrtuješ kakšno stvar za več kot do naslednjega žura in piva…. Zanesljiv človek je lahko ravno tako samozavesten in izžareva energijo. občutek zanesljivosti ti posreduje skozi komunikacijo, zato je de facto komunikativen.

Zakaj nekdo, ki je zanesljiv, ne more biti tudi seksi in zabaven … mi res ni jasno. Moje izkušnje so ravno nasprotne 😛

Ženske se za “zabavo” odločajo tudi za tipe, ki so samovšečni, mislijo o sebi oh in sploh, imajo velik gobec in so središče vsake zabave, niso pa prav nič zanesljivi. Morda si mislil na te? :DDDDD

Mora biti pameten in razgledan. Tako da se lahko kaj naučim od njega. Sicer postane dolgočasno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

in potem se vsaka kar zliva po:
zanemarjenem, kocinastem, vampastem, smrdečem, prdečem, rigajočem, po nosu brskajočem, z blesavim nasmehom na ksihtu …. ” princu njenih (mokrih) sanj “

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

no no, zdaj se pa preveč podcenjuješ, mi je tvoja žena zaupla, konfidentno da v resnici nisi tok zelo vampast…bolj en tak mali vampek si, knedlček))

Če rabiš zanesljivega in dogvornega si kupi robota in dildota ter en kup baterij… (pa še enega za rezervo da bo zanesljivo)[/quote]

Jaz sem napisala zanesljivega. Antilopca pa zanesljivega in odgovornega.

In zanesljiv ne pomeni vedno dolgočasen… Imaš milijon dolgočasnih tipov, ki niso zanesljivi… Pomeni zgolj to, da lahko z neko osnovno mero gotovosti načrtuješ kakšno stvar za več kot do naslednjega žura in piva…. Zanesljiv človek je lahko ravno tako samozavesten in izžareva energijo. občutek zanesljivosti ti posreduje skozi komunikacijo, zato je de facto komunikativen.

Zakaj nekdo, ki je zanesljiv, ne more biti tudi seksi in zabaven … mi res ni jasno. Moje izkušnje so ravno nasprotne 😛

Ženske se za “zabavo” odločajo tudi za tipe, ki so samovšečni, mislijo o sebi oh in sploh, imajo velik gobec in so središče vsake zabave, niso pa prav nič zanesljivi. Morda si mislil na te? :DDDDD[/quote]

Problem je , ko se teh odgovornih in zanesljivih ter energijsko izžarevajočih gumpcev navaličate čez par let in oni vas, seveda samozavestnih, inteligentnih, ženstvenih in seksi samic? Kaj pa potem? hehee :)))

no no, zdaj se pa preveč podcenjuješ, mi je tvoja žena zaupla, konfidentno da v resnici nisi tok zelo vampast…bolj en tak mali vampek si, knedlček))[/quote]

ta pa šele bo žena .. čaka, da se zredim

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ogabno se izražaš joooooj! Evo takšen moški mi ni všeč.

Kar se teme tiče se pa strinjam z Robijevim komentarjem.To je to .

Čaka da se zrediš? me kar zmrazi ob tem, pri nas se je reklo, zredimo ga do 150 kil pol pa zakolemo))

V škrinjo z njim.

Ogabno se izražaš joooooj! Evo takšen moški mi ni všeč.

Kar se teme tiče se pa strinjam z Robijevim komentarjem.To je to .[/quote]
sej tak par tudi tako zgleda — ona vsa nafrfupljena kot za na modno pisto …. zlita pa po njem kot, da ima išijas

kar je svežega v škrijo, ostalo pa v dim in na dile))

šit … a si preživel odgovor … lahko bi bil vsaj malo konstruktiven pa doživel majčkeno kap

Kaj me privlači? Lastnosti, ki jih sama nimam; najbolj pa inteligenca 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

šit … a si preživel odgovor … lahko bi bil vsaj malo konstruktiven pa doživel majčkeno kap[/quote]
ah no, ob pomajkanju romatike pa bodiva midva mal romatična…vsak večer je smrt v malem, včasih tud ko možganska kap)) drgač a kaj sušiš?

Izjava vredna cimerotica 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close