Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske najbolj privlači

Kaj ženske najbolj privlači

Kaj je vrlina moškega, zaradi katere ženska začne resno vezo? Denimo, da je
ženska zelo privlačna in ima možnosti pri večini moških.

Da ima polno denarnico :))) hec hec hec

p.s.
V vsakem hecu pa je baje tudi nekaj resnice :)))

p.s.
V vsakem hecu pa je baje tudi nekaj resnice :)))[/quote]
V tem hecu je kar precej resnice. Mogoče sploh ni hec, ampak kruta resnica.

Dobra laž.
Ajde pljuvajte po meni!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, dobra laž je peklenska reč. Takšna, da ji še sam verjame-

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mene to, da je zanesljiv. Da lahko nanj računam.

Bibita res je. Ta argument prej ali slej nadvlada…

Taka ženska se bo odločila z zvezo z moškim, ki jo bo znal impresionirati in se ji bo zdel nekaj posebnega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Za mlade ženske, ki si šele ustvarjajo družino, ne vem; zase vem: moram si ga želeti videti, slišati, se ga dotikati, se pogovarjati z njim in biti z njim. Do onemoglosti.:) Vse drugo meni ni pomembno.

Al vrlina da je tista, ki prevaga? Pa take debate so ponavadi okoli dolžine:)))

Zame pa mora biti samozavesten, nimam pa nič proti denarnici, ki se komaj zapre, pa zanesljivosti, poštenju,…To so potem samo še dodatni plusi.

Ja, dobra laž je peklenska reč. Takšna, da ji še sam verjame-[/quote]
Glej deklič moški padamo na iste fore.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Saj nikoli ne gre le za eno vrlino, ki bi bila dovolj za vstop v zvezo, ampak za kombinacijo, ki mora biti prava.. Ne bi npr. šla v zvezo, če bi imel tip polno denarnico, a bi bil nadut; če bi bil zanesljiv, a dolgočasen; če bi bil samozavesten, a brez smisla za humor.
Če pa izberem eno vrlino, ki je zame nujna, je to iskrenost. Takoj za tem pa pade odgovornost in entuziazem.

kaj čem pljuvati po tebi, saj sam zadosti dobro pljuvaš po sebi

zanimivo tole tvoje razmišljanje, privlačnost si postavila kot skoraj edino merilo za moške, medtem ko , po tvoje ženske premorete še druge vrline? mogoče dobre joške? dolge noge? dobro rit? frizuro?
ccc ..pamet moške najbolj privlači, ja to bo, ženska pamet)))

Občutek varnosti je res eden izmed primarnih pogojev in vrlin, da ženska začne resno vezo.

p.s.
V vsakem hecu pa je baje tudi nekaj resnice :)))[/quote]
V tem hecu je kar precej resnice. Mogoče sploh ni hec, ampak kruta resnica.[/quote]

Pa kaj je zdaj to????? A niso ženske danes visoke ali pa vsaj višje lige? Take se preživljajo in lahko živijo same.

V tem hecu je kar precej resnice. Mogoče sploh ni hec, ampak kruta resnica.[/quote]

Pa kaj je zdaj to????? A niso ženske danes visoke ali pa vsaj višje lige? Take se preživljajo in lahko živijo same.[/quote]
Ampak avtorica ne sprašuje kako živeti sama. 🙂
Sprašuje kaj privlači ženske, ki ne želijo biti samske.

Ženska, ki hoče živeti sama, pa zame ni višja liga. To so napisali tisti, ki so samski. 🙂

Jaz sem vprašanje rzaumela drugače. Med tipi, s katerimi bi bila in torej izpolnjujejo že določene pogoje (so mi všeč, me privlačijo, razmišljajo podobno kot jaz, …), kaj loči tiste, s katerimi bi načrtovala zgolj avanturo od tistih, ki bi se mi zdeli “godni” tudi za kaj resnejšega …

Eni ne razumete enostavnega vprašanja? Ni očitno, da je avtor moški, ki sprašuje, kaj mora imeti, da ga bo privlačna ženska izbrala za partnerja?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Odločila se bo za takšnega, ki bo najbolj izstopal. To se je že v osnovni / srednji šoli dogajalo, ko smo bili še otroci, ko je večina punc bila zacopanih v enega in istega fanta. Tak je ponavadi sedel v prvi klopi in bil najbolj glasen v učilnici. Ko je profesorica zastavila vprašanje je bil eden izmed prvih, ki je dvignil roko, takoj za tem je pa ponavadi sledil neumen odgovor, s katerim je nasmejal vsaj polovico razreda.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Smo razumeli. Takega, ki to sprašuje, ne bo nikoli izbrala. Sorry, zdf…

Pa kaj je zdaj to????? A niso ženske danes visoke ali pa vsaj višje lige? Take se preživljajo in lahko živijo same.[/quote]
Ampak avtorica ne sprašuje kako živeti sama. 🙂
Sprašuje kaj privlači ženske, ki ne želijo biti samske.

Ženska, ki hoče živeti sama, pa zame ni višja liga. To so napisali tisti, ki so samski. :)[/quote]

Res je. Zame pa je moški, ki lahko živi in se preživlja sam, višja liga – vsaj na tem področju.

Denar, ne glede na privlačnost moškega, ali kje ti živiš? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Takšen se potem tudi večkrat sprašuje, kaj mu bo sploh ženska. 🙂

Zanesljivost in odgovornost. Pri denarju pa ni toliko pomembno, da ga ima veliko kot to, da zna z njim smotrno ravnati. Na živce mi gredo tipi, ki na eni strani varčujejo, na drugi strani pa mečejo denar skozi okno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close