Kaj zbirate?
Zartrose, 15.08.2025 ob 19:21
sličice iz životinjskega carstva.. moram še polepit pa poslat za sladki paket na kraš heheh..
kristale.. no, to niti ni zbiranje, enostavno so moji zemeljski prijateljčki..
posebne kamne, ki sem jih našla na potepanjih.. so prav zanimivi kakšni, v obliki srčkov, ali kot naravna slika gor itd..
Hehe, imava podobne stvari radi?
Anonimno 4127, 15.08.2025 ob 23:53
Plastičme zamaške. Še kar naprej . Le da zdaj je malo težje, a s trdno voljo, pogumom in dobrimi škarjami, se da. Ne bodo me ustavili. Ne bodo.
ha ha
– lajkam
Jaz zbiram posnetke sončnih vzhodov in zahodov, ne le svojih, ampak tudi tistih, ki mi jih pošljejo znanci in prijatelji. Tudi motive oblakov ali izstopajočih naravnih okolij.
Kaj vse ‘zbiram’ iz interneta je pa druga zgodba …
Zbiram tudi stare knjige.
Včasih sem zbirala vse izdaje določenih revij. Danes mi je to popolnoma odveč.
V glavi pa zbiram pregovore in rêkla. In še marsikaj.
Nakit… začelo se je čisto po naključju, ko sem si kupila prvi srebrni prstan v Grčiji na maturantskem. Potem je ta ‘tradicija’ ostala, ni pa obveza, kupim, če je nekaj posebnega, unikatnega, da me pritegne.
Do zdaj sem največ prinesla iz Porta, ni ravno moj običajen stil, ampak me je prevzela njihova filigranska tradicija, umetnost in spretnost, sem pa vzela tak nakit, ki je sodobnejša reinterpretacija starih motivov in ga zlahka vkomponiram v svoj stil.
Morda tudi svojevrstna ironija, glede na to, da nikoli nimam veliko nakita na sebi. Včasih samo uro in prstan, prstan in uhane ali prstan in verižica z obeskom, uhani + obesek mi je preveč, vsaj za vsak dan. Včasih tudi nič. 🙂
Digitalno pa zaznamke (še posebej glasbene (YT)) in e-knjige.
Forum je zaprt za komentiranje.