Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj zbirate?

Kaj zbirate?

Jaz školjke in posebne kamenčki. Prav začarajo me…

sličice iz životinjskega carstva.. moram še polepit pa poslat za sladki paket na kraš heheh..

kristale.. no, to niti ni zbiranje, enostavno so moji zemeljski prijateljčki..

posebne kamne, ki sem jih našla na potepanjih.. so prav zanimivi kakšni, v obliki srčkov, ali kot naravna slika gor itd..

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 15.08.2025 ob 19:21

sličice iz životinjskega carstva.. moram še polepit pa poslat za sladki paket na kraš heheh..

kristale.. no, to niti ni zbiranje, enostavno so moji zemeljski prijateljčki..

posebne kamne, ki sem jih našla na potepanjih.. so prav zanimivi kakšni, v obliki srčkov, ali kot naravna slika gor itd..

Hehe, imava podobne stvari radi?

Jaz zbiram bankovce za 500€. Imam že nekaj tisoč primerkov.

Zbirateljica469, 15.08.2025 ob 19:23

Hehe, imava podobne stvari radi?

lepo?

jaz zbiram evre ☺️

Imam zbirke snežnih kugel iz potovanj. Pa kakšne tradicionalne izdelke iz potovanj isto. Pa kristalne živalce zbiram 🙂

No pa knjige, če štejejo. Imam že kar orng knjižnico. Med njimi tudi par posebnih izdaj in eno zelo posebno, ima svoj plac 🙂

Casher, 15.08.2025 ob 19:23

Jaz zbiram bankovce za 500€. Imam že nekaj tisoč primerkov.

Super?

Samo življenjske izkušnje, spomine. Materialno postane vse prej ali slej navlaka

Lepe nasmehe.

cazimi, 15.08.2025 ob 19:42

Samo življenjske izkušnje, spomine. Materialno postane vse prej ali slej navlaka

Se strinjam s tabo.

KILOGRAME 😉

Vstopnice s koncertov.

draf, 15.08.2025 ob 20:15

Lepe nasmehe.

draf, a to jih lepiš na steno, obesiš na strop, imaš v posebnih predalčkih, stekleni vitrini.. vsako jutro novega namontiraš v usta..

;)..

Zartrose, 15.08.2025 ob 20:28

draf, a to jih lepiš na steno, obesiš na strop, imaš v posebnih predalčkih, stekleni vitrini.. vsako jutro novega namontiraš v usta..

;)..

V svojem srcu in mi vedno znova izvabijo nov nasmeh na usta. Viš, se množijo. Profit.

draf, 15.08.2025 ob 20:30

V svojem srcu in mi vedno znova izvabijo nov nasmeh na usta. Viš, se množijo. Profit.

lepo..

Tudi jaz sem nekoc kamne, a od zadnje selitve ne vec. Zbiram zemljevide mest, v katerih sem bila in kroje za sivanje, od katerih so nekateri stari 60 let. In knjige. Teh nikoli ni dovolj.

prazne pločevinke od piva

Zbiral sem nalepke držav, ki se nalepijo na avte ( I, A, D, UA, RUS, B, F, CH, BIH, CRO, H, CZ, SK S…..)

Vrtnice. Prav nora sem nanje.

Nisem nek zbiratelj, knjig je pa toliko, da sem jih večino kar v polklet preselila, pa še kar kupujem, čeprav manj. Aja, pa nekaj skulptur mačk imam.

Katera izdaja sličic KŽ?

Zbiram modelno železnico in cestna vozila v merilu 1:87.

Plastičme zamaške. Še kar naprej . Le da zdaj je malo težje, a s trdno voljo, pogumom in dobrimi škarjami, se da. Ne bodo me ustavili. Ne bodo.

Anonimno 4127, 15.08.2025 ob 23:53

Plastičme zamaške. Še kar naprej . Le da zdaj je malo težje, a s trdno voljo, pogumom in dobrimi škarjami, se da. Ne bodo me ustavili. Ne bodo.

ha ha

– lajkam 

Jaz zbiram posnetke sončnih vzhodov in zahodov, ne le svojih, ampak tudi tistih, ki mi jih pošljejo znanci in prijatelji. Tudi motive oblakov ali izstopajočih naravnih okolij.

Kaj vse ‘zbiram’ iz interneta je pa druga zgodba …

Zbiram tudi stare knjige.

Včasih sem zbirala vse izdaje določenih revij. Danes mi je to popolnoma odveč.

V glavi pa zbiram pregovore in rêkla. In še marsikaj.

Skodelice za turško kavo, tiste majhne, iz katerih se danes kava redko pije.Samo po eno, ne cel komplet, kot mi ga včasih na bolšjaku vsiljujejo.

Nakit… začelo se je čisto po naključju, ko sem si kupila prvi srebrni prstan v Grčiji na maturantskem. Potem je ta ‘tradicija’ ostala, ni pa obveza, kupim, če je nekaj posebnega, unikatnega, da me pritegne.

Do zdaj sem največ prinesla iz Porta, ni ravno moj običajen stil, ampak me je prevzela njihova filigranska tradicija, umetnost in spretnost, sem pa vzela tak nakit, ki je sodobnejša reinterpretacija starih motivov in ga zlahka vkomponiram v svoj stil.

Morda tudi svojevrstna ironija, glede na to, da nikoli nimam veliko nakita na sebi. Včasih samo uro in prstan, prstan in uhane ali prstan in verižica z obeskom, uhani + obesek mi je preveč, vsaj za vsak dan. Včasih tudi nič. 🙂

Digitalno pa zaznamke (še posebej glasbene (YT)) in e-knjige.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close