Kaj zanimivega berete trenutno?
Aldous Huxley – Groteskni ples
Joj ja. Jaz sem navdušeno vzela to knjigo v knjižnici, ker sem avtorico poznala, pa borza in finance so mi bili včasih blizu, pa sem se prebila samo čez par strani, potem pa obupala.
Nazadnje sem sicer dokončala Belo damo, zgodbo o Heleni Žigon, pred tem pa Cesarico sladoleda:
Joj ja. Jaz sem navdušeno vzela to knjigo v knjižnici, ker sem avtorico poznala, pa borza in finance so mi bili včasih blizu, pa sem se prebila samo čez par strani, potem pa obupala.
Nazadnje sem sicer dokončala Belo damo, zgodbo o Heleni Žigon, pred tem pa Cesarico sladoleda:
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=6302%5B/quote%5D
Saj, kar se zgodbe tiče, ajde, še nekako teče, ampak jezik… Omajgad. Prav okus si moram popraviti. Razmišljam o Raymondu Carverju – Kolesa, mišice, cigarete.
Dobra si, da najdeš čas za vse ti knjige.[/quote]
Vzamem si ga. Je pa res, da si ga je lažje vzeti, če nimaš (majhnega) otroka, ne gledaš televizije in nimaš FB profila.
Oblast od B. Travna.
O avtorju je malo znanega, nekateri mu pripisujejo celo slovenske korenine.
Don Gabriel je postavljen za župana (jefe politica) v majhno džungelsko vas med same nepismene indijance. Te službe si ni preveč želel ampak mesto sekretarja za kobilice je bilo že zasedeno in bil je že čisto brez denarja.
Med revnimi indijanci mora tako uporabiti vso svojo iznadljivost, če hoče iz njih sploh iztisniti kak pesos.
Sarkastična in duhovita knjiga, ki živo opiše “noriščnico” ki je mehika v začetku 20. stoletja.
Dobra si, da najdeš čas za vse ti knjige.[/quote]
Vzamem si ga. Je pa res, da si ga je lažje vzeti, če nimaš (majhnega) otroka, ne gledaš televizije in nimaš FB profila.[/quote]
Čez teden komaj pridem do sape, pa ne gledam tv, nimam majhnih otrok, na fb pa ne sodelujem. Za vikend imam pa spet druge interese, da mi na kraj pameti ne pride za branje. Za 11 knjig ni dovolj zvečer pred spanjem.
Vzamem si ga. Je pa res, da si ga je lažje vzeti, če nimaš (majhnega) otroka, ne gledaš televizije in nimaš FB profila.[/quote]
Čez teden komaj pridem do sape, pa ne gledam tv, nimam majhnih otrok, na fb pa ne sodelujem. Za vikend imam pa spet druge interese, da mi na kraj pameti ne pride za branje. Za 11 knjig ni dovolj zvečer pred spanjem.[/quote]
Sej ni napisala kolk casa bo porabla za prebrat vse…ti bi tut lohk,ce nebi visela skoz tuki gor pa najedala skoz folku!
Čez teden komaj pridem do sape, pa ne gledam tv, nimam majhnih otrok, na fb pa ne sodelujem. Za vikend imam pa spet druge interese, da mi na kraj pameti ne pride za branje. Za 11 knjig ni dovolj zvečer pred spanjem.[/quote]
Saj, zato pa pravim, da si čas za branje enostavno vzamem, ni ravno, da ga imam ful preveč…
Sej ni napisala kolk casa bo porabla za prebrat vse…ti bi tut lohk,ce nebi visela skoz tuki gor pa najedala skoz folku![/quote]
Prva knjiga (Ko se mrtve prebudimo – Varja Velikonja) je prebrana. Kar se beletristike tiče, preberem povprečno 50 strani na uro, strokovna literatura ali filozofija npr. mi vzame nekoliko več časa, pa tudi lotim se malo drugače – izpiski, sklepi, citati ipd.
Predvsem pa mislim, da bi Goldfish tudi lahko, če bi ji bilo v interesu. Tekom dneva lahko svašta napišeš na forum, pa to ne pomeni, da si cel čas gor, vmes lahko počneš kup enih stvari…
Forum je zaprt za komentiranje.