Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj za vraga so pitulice

kaj za vraga so pitulice

pitulice, pitulice, kaj je to? O.K. nekaj za pojest vsekakor, toda kaj?

Hvala.

Hej,ce vpises v iskanje pitulice za Vesno in se koga ,se ti odpre.Cisto spodaj je moj recept ,napisan lani v aprilu. Za predstavo ,kako zgleda,pa poisci Galerija slik prvega srecanja v Mieletovi kuhinji.So v surovem stanju in pecene.

Ce pa vpises samo pitulice,se ti bo pokazalo nesteto postov s se dodatnimi vprasanji,izkusnjami in variacijami nadevov pridnih kuharic.

Lep dan Babi

O.K. sadje, zelenjava, meso, testenine, slaščice? Bom zadovoljna z eno besedo.

Tu je se direktni link za recept.Na predogledu je uspelo. Lp

lucy….sam že malo bolj prijazno bi pa lahko vprašala, veš.
Prav o pitulicah je bilo toliko govora, da bi samo z vpisom v iskalnik našla toliko napisanega, da bi ti bilo jasno kaj je to.

Oprosti,vcasih razmisljam okoli ovinka.

Jed bi jaz imenovala mocnata jed s skutinim namazom.Varianta burek pite
v pomanjsani izvedbi;prirocna za prijeti v roko brez rezanja,ker je narezano ze prej. Zdaj si verjetno tudi ze prebrala recept. Babi

Kuharica,hej!

Imas prav;vprasanje bi bilo lahko prijaznesje in jaz(naivnica,kot zmeraj)
sem nasedla in zelo servilno posredovala nekomu,ki ocitno ne pozna osnovnih pravil na forumu. Lep pozdrav Babi

Babi,
nisi naivnica, srčno dobra si, zato ti še na misel ni prišlo, da bi utegnil kdo provocirati.
jaz pravim takole: človeška hudobija nima meja. Ampak, še so…še so dobri ljudje na svetu! Kar ostani taka – svet bo bogatejši!
Lep sončen teden ti želim,
Sister

Ej, sister1, nobena hudobija, zgolj radovednost me je. Ker mi je beseda pitulica simpatična in hkrati čudna in ker še nisem slišala zanjo.
In če človek vpraša, je hudoben?
Bodi no malo strpna.

Pa lep dan.

oprosti ampak tudi meni se je zdelo da ubogo Babi, ki ti je samo prijazno razložila že po prvem postu, napadaš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close