Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj za večerjo?

Kaj za večerjo?

Čer

V hladilniku imam: por, pol zelene paprike, jajca, mleko, sir ( trapist in mozzarelo ), paradižnikovo omako, skušine filete, kuhan pršut, janež, stročji fižol, suho sadje, skuto, jogurt,maslo,…

Kaj naj naredim za večerjo, pa da po možnosi porabim mozzarelo?
Mlečnih stavri ne bi, bi pa rada, da je jed kuhana. 😉

TNX za ideje

Naroči pizzo na dom. :)))

zadela si žebljico na glavico :))))))

A veš, da ravno o tem pospešeno razmišljam.

ha, ha, ha ideja in pol

Čawči mojček

Težko bo porabit mozarello če nočeš mlečnih stvari :)))

hahaha.jaz sem ravno pred 10 min naročila 3 pizze. Bo kosilo in večerja obenem. :)))

spoštovana acjom, a nisi rekla,da moraš paziti na vsak eur? če bi ti vedla,kaj vse lahko skuhaš za denar(in to ne za en dan ampak za več dni komplet kosila),ki si plačala pizze jih nebi več naročila.

Hvala za vašo skrb. 🙂 jaz vem kdaj in kaj si lahko privoščim.

če bi ti vedela, kaj pametnega in družbenokoristnega bi lahko storila namesto, da kvasiš take nasvete…

kar privošči si… ena podobna tema je bila pred kratkim, tista, koliko zapravimo za kavice… madonca, saj zapravljamo svoj denar!

Acjom si mi naredla lušte:)So ble dobre?Kje jih kupuješ?Če ni skrivnost,seveda.

Picerija Maxi.

No glede na to, da si kot ajcom danes naročila pico ( mimogrede, ona je ta, ki vedno najbolj jamra, kako je njej hudo in grozno, ker se ji ne ljubi kuhati za odraslega sina in malo hči, kar mene itak nikoli in nikdar ne bi zanimalo, ampak je ona ta reva, ki to ves čas objavlja in mi gre, pošteno rečeno več kot na akhm… nekam) so ti sestavine najbrž ostale za danes?
Nasvet;
Prepraži por na maslu, papriko, dodaj skušine fileje (predvidevam, da jih imaš v konzervi) zalij z malo paradižnikove omake. Dodaj začimbe. Ko boš skuhala kakršnekoli testenine jih zmešaj s to omako in naribaj gor mocarelo. Stročji fižol lahko skuhaš in ga ohlajenega narediš v solati.

Suho sadje, jogurt in skuto imaš lahko za sladico. Zmešaj skupaj (pa ne z mikserjem) lepo na roke, na rahlo.

Pa bo.

A si nora, veš kok časa bi za to porabila ?!?!?!? Kdaj bo pa pol do svojih forum prišla. Tamala ma itak rada pizzo, sin si pa sam sendvič nardi. Njemu rajš piš recepte !
Je pa dober, ga bom jaz (beri super mama) poskusla !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close