kaj za večerjo???
Večkrat berem kako prosite za kako idejo za kosilo, večerjo…tokrat pa sem tudi sama brez idej, zato prosim za pomoč.
Jutri zvečer pride naj prijateljica k nam na obisk (pokazati novega fanta!), oz. povabili smo ju na večerjo….pop imam službo do 18., kar pomeni, da ne bo veliko časa za pripravo večerje. Kaj predlagate, kaj bi naredila, da bi bilo na hitro in vau!!
Ne mi predlagat pizzerie, gostilne…, ker je naš mali star 3 leta in ga bom med obiskom dala spat, seveda.
Torej, razmišljala sem o puranjih ztrezkih v smetanovi omaki (uspejo mi odlično), pizzo, špagte s kako dobro (???) omako, …, ma res ne vem, vse je vsakdanje… Pomoč, prosim.
HVALA
narediš puranje zrezke v omaki,jih zložiš v pekač,omako priliješ zraven čez pa preliješ tole:
dve jajci,nariban sir,kislo smetano ,sol in mleko ,vse skupaj razžvrkljaš in preliješ ter fajn zaperčeš v pečici,mi imamo to fuul radi in je zelo zelo dobro,zraven pa kar komu paše,krompir riž ma vse paše.
ti res priporočam,pa še hitr je
kaj pa je narobe z vsakdanjim? preproste, vsakdanje stvari so ponavadi najboljše. in glede na to, da nimaš veliko časa, bi bilo nesmiselno ustvarjati nekaj poduhovljenega v smislu Bridget Jones (saj veš, skodrana panceta, pastirska pojedina… na koncu je vse zabrisala v smeti).
ti kar lepo stori purančka v omaki. ker si ga navajena delat, ga boš imela en-dva-tri, ne da bi morala zraven veliko razmišljat. energijo raje prihrani za klepet po večerji. pa lepo se imejte!
Forum je zaprt za komentiranje.