KAJ ZA VEČERJO
Hej,Eva! Ne jemlji kot udarec nazaj.Moja vecerja je ob sestih in ne pretezka.
Nekatere pa imajo kocerjo.
Zadnjic sem poslusala nasega znanega kardiokirurga.Ob vprasanju,ali se ravna po pravilih rednih obrokov,je zelo zivljensko odgovoril,da se hrani takrat,ko ima cas.Vcasih je pravi obrok sele vecerja. Tako se dogaja marsikomu.Poudaril je tudi,da se telo prilagodi.Ljudje smo razlicni in z razlicnimi potrebami,kaj ne? Diabetiki morajo imeti redne obroke 5 x na dan in se v bolnici dobijo kaksen keks za kasneje po vecerji,ki naj bi bila okoli seste ure. Lp Babi
Eh, saj bi bilo za mojo postavo tudi najbolje, ko se ne bi “nabasala” zvečer, a kaj, ko je sploh pomladi in poleti po opravljenem delu tako prijetno posedeti pod našo brajdo.. In da bi sedeli pri prazni mizi..
Večerja je ponavadi pri nas po sistemu – znajdi se.. in potem znosijo iz hladilnika vse, kar je užitno.. Velikokrat naredim kakšne skutne namaze, zraven domača salama..
Včeraj je en naš “tozd” jedel pečeno jajce, drugi polento z mlekom, tretji pa malo pečenih gob in veliko smetane. Sama pa le krajec čisto sveže pečenega kruha – je bil še malo topel..
Lep dan vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.