kaj za malico?
Pozdravljene umetnice in umetniki hrane!
Imam eno majhno težavico, ki jo bom morda z vašo pomočjo rešila. Moj mož dela v tovarni (mehanik), kjer nimajo toplih malic zato mora hrano nesti s sabo od doma. Lahko si mislite kako je naveličan sendvičev. Odkar živiva skupaj sem mu večkrat malico popestrila s kako solato (šobska, francoska..) Kdaj mu skuham testenine, ki jih potem prelije s tuno in kislo smetano.
Skratka stvar mora biti sila enostavna brez posebnih priprav in da se da pojesti hladno.
Imate kake nasvete! Pa res čimbolj enostavno, ker dveh “kosil” dnevno ne morem kuhati.
Hvala!
Hej,Bety! Sem malo virozna.Opis mesne struce dobis takoj,ce v iskanje vneses:mesna struca v listnatem testu.Pokaze se ti tvoj post in moji recepti za Vesno.Jih je vec. Nekje vmes je tudi mesna struca.
Samo se nasvet: namesto vecje struce,naredis lahko tudi manjse in jih
zavijes v na kvadratke ze narezano listnato testo(se dobi).Potem ima vsak svoj zavitek.Ce zavijes v vecji pravokotnik,potem pa rezes rezine.Spinaco lahko spustis.lepo je tudi,ce na vrh testa prilepis neka okraskov -izrezanih iz testa. Ce bos prebrala do konca,ti bo vse jasno.
Zelo enostavno. Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.