kaj za hitrejso rast las
vse kar hočeš, da dobro raste, je treba pognojit 🙂 masirati s koprivo
tele zgodnje majske koprive so najboljše!
piti ali jesti surovi sveži kvas
jesti oves ali proso
proso je dobro za rast in moč las. največ vitaminov in železa, potrebnega za lase, ima neoluščeno proso, sam ga moraš fejst zgrist ali pa zmlet s kavnim mlinčkom
eno žličko prosa z vodo pogoltnit, pa se po treh mescih pozna. lahko pa dodaš še malo medu ali limone za okus in vitamin C, ki je v bistvu prenašalc železa po krvi
velik ovsenih kosmičev, pa bo:)
Jah…
Jaz sem se avgusta lani postrigla do ušes.. Nevem kaj mi je bilo, bil je nekakšen preblisk,…
In takoj mi je blo žouu. Zdej si puščam lase že od takrat pa so zrastli praktično okoli 15 cm..
Kar pa je zelo malo glede na to, da čakam že 10 mesecev. Poskusila sem že vse možne teorije kot so:umij si lase ob polni luni,postriži se ob polni luni,masiraj lasišče,jej proso,… Pa od tega pomaga le teorija s prosom..POTREBUJEM PRAVI NASVET. HVALA
okej, sem prečikirala celi net kaj je o hitrejši rasti las, in se odločla sprobat proso.. enkrat sem si lase po pranju s koprivo (koprive + voda + lonec = vlij po lasih) splaknla, pa sploh nisem nobenega učinka, prav tako ne po svetlenju z limono. zmes z rumenjakom in olčnim oljem ki mi jo je svetovala babica ( ki je kot manekenka vse življenje mela močne in zdrave lase do pasu ) pa meni lase samo okrepi, pri rasti pa ne pomaga..
torej, mati mi je skuhala proseno kašo in prisežem da česa bol ogabnega še v življenju nisem jedla.. sem si čes vsipala dosti čokolade v prahu in zdaj je vsaj približno užitno.. pa upam da bo pomagalo heh
Po 3 mesecih se spet jaulam..Napredek je zelooooooo majhen. Opustila sem praktično že vse te “vraževerne” poskuse in res nevem več kaj nej nardim. Lasje so se mi začel že grozno cepit in se mi slej ko prej “zlomijo”, če si jih ne postrižem. Na začetku Julija sem se pobarvala. Od takrat spremljam rast las in sem ugutuvila, da so od takrat zrasli približno 4 cm, kar pa se seveda ne opazi, ker se mi kot sem že rekla potem zlomijo konice..Zgleda, da za moje lase res ni več upanja, zato si bom šla enkrat ta teden res postriči konice, pa sej po tem ko sem se pofarbala sm se kr fajn počutila, sam zdj ko pa vidm kakšne ženske z takimi lepimi dolgimi lasmi, sm jim pa res močno fouš in tako se spet začne to.. čakanje mesece in mesece.. Nimaš kej sej so tut kratki lasje lahko zelo lepi, samo nesmeš jih zavreči.. ;D
Pozdravljene,
fant je star 20 let in ima zelo, zelo redke lase, vendar le po vrhu glave, ob strani ima zelo goste, predvidevam, da zato ker si redno brije ob straneh. Samo, da omenim, 3 – 4 leta nazaj je imel tako goste lase, da preden ga je lahko frizerka postrigla mu je morala lase zreciti. Probal je s kapsulami in kapljicami fitoval, vendar ni ucinka. Pa še to, ti lasje so zelo tanki in suhi, zgleda kot da je las mrtev. Zanima me kaj priporočate. Hvala, lp
a mi lahko nekdo pomaga kako mi lahko lasje hitrej zrastejo za 23 dni. Imela sem ful dolge lase k so mi ful rastli,sam zdaj mi ne rastejo vec ker sem se postrigla do ramen pa nisem tok hotla,hotla sm prek ramen ,pa me frizerka ni dobro razumela ,in zdaj hocm da mi lasje cimprej zrastejo do zacetek solskega leta. Prebrala sm na google da pise da moram jest vec orehov,jajca,pit mleko,jogurt in take lase. Prijateljice so mi se govorile da pomaga z koprivnim samponom ,pa sm kupla ta sampon pa mi sam gor pise da pomaga proti odpadanju las,in sem rekla mami pac da ne pise za hitrejso rast las in je ona rekla da pomaga tud ce pise da je samo za odpadanje las pa se pozabla sem rect da je se ena moja prjatlca rekla da ji je v enem tednu prevec zrastl las od koprivnega sampona ,a mi lahko se kdo pomaga ce mu so vsaj mal zrastli lasje v enem tednu
Forum je zaprt za komentiranje.