Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj za darilo ženski, ki ima "vse"?

Kaj za darilo ženski, ki ima "vse"?

Pri taki ženski ne moreš falit z enim velikim krasnim šopkom ( mogoče kakšen poseben cvet)! Tudi kakovostna naravna kozmetika je lepo darilo.

Zakaj? Še vedno sem bila vesela (tudi) česa takega. Je pa res, da prejemam darila od ljudi, ki jim ni vseeno zame. In zato vem, da je tudi vsako darilo dano z dobrim namenom iz srca.

Haha. Če ima rada rastline, potem sama najbolje ve, katere, in bohnedaj ji kaj kupit, ker ne bo taprava sorta ali taprava barva. Daj, kupi ji vstopnico za eno butasto komedijo, to imajo pa ja vsi radi. Karta za gledališče je pač karta za gledališče, onih zateženih predstav noben ne gleda, kupi ji nekaj zabavnega, v redu bo.

Sem sredi petdesetih, v bistvu pri teh letih že skoraj vsi imamo vse, kar potrebujemo. Ampak “uporabne” stvari, ki jih navajaš, bi bile zame čisto vse popolnoma neuporabna zadeva. Bonov ne maram, nikakršnih, ker sem potem obvezana koristit nekaj, do česar mi morda ni. Sem v srečni zvezi, pa nekega “razvajanja v dvoje” (kaj naj bi že to bilo?) ne potrebujem. Komedij, kakršne navajaš, ne hodim gledat. No od vsega navedenega bi pri meni šle skoz edino praline. Ampak veliko žensk pri teh letih tako obupno pazi na kile, da vprašanje, če ne bi s pralineji usekala mimo.

Ampak ste pa obsedeni z raznoraznimi boni … Če že, se bone za pedikuro, kozmetiko … podari ženski, ki jo res dobro poznaš in približno poznaš njene navade.
Vstopnice za stand up – bog ne zadeni.
Pižame še lastni sestri ne bi kupila, ne pa ženski, ki jo komaj poznam. Pa kuhinjskih krp ravno tako ne.

Ko berem te odgovore, sem kar vesela, da ne praznujem na veliko, kaj vse eni podarjate.

Za obletnico smo staršem dali narisat portret. So bile solze sreče…
http://www.narisan.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close