Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj vzeti na ladjo?

Kaj vzeti na ladjo?

Lep sončni pozdrav!

Še malo, pa bo tu! Dopust namreč. S triletnico potujemo z ladjo v grčijo, smo palubni potniki. Kaj naj vse vzamem s sabo za na ladjo? Kaj bom potrebovala? OK, spalko, to mi je jasno, a je še kaj fino imeti s sabo? Otovorjeni bomo itak kot šerpe, ampak mogoče pa bo prostorčka še za kakšno “malenkost” (mož me bo…)Bi bilo morda dobro vzeti anorak? Kaj pa hrana in pijača?

V glavnem, pri nas je že malo evforije, ampak saj bo!

Veselo bom vseh vaših odgovorov. Lep dan želim, v Lj je končno spet posijalo sonce!

metuljčica z družino

Čao,
ja poleg spalke mejte kakšen armafleks, da nau pretrdo na tleh.
pa nujno kej toplega za oblečt, ker če boste na palubi spal ponoč tako zelo zebe in piha.
Če boste pa notr na tleh, kar je tud možno, pa sicer ne piha je pa klima tok močna da spet zebe.
Pa kakšen sendvič pa kaj za pit ker je hrana in pijača na ladji ful draga.
Če mene vprašaš tud kakšna kapa za tamalo, če boste uzuni spal ni odveč.K res ful ful piha.
Drgač je pa men ful fajn potovat z ladjo, sm ze 2x potovala v Grčijo z ladjo in še bi.
Lepo in udobno potovanje želim.
LP

Je že luna vse odgovorila, samo še nekaj, bodite med prvimi na ladji zaradi boljšega prostora, kdor prvi pride prvi melje.
lp
dani

Že nekaj let hodim na dopust v Grčijo in vedno z ladjo. Sama otrok sicer še nimam ampak sem na ladji zasledila kar nekaj družin z majhnimi otroki in tako ti lahko povem le to kar sem zasledila. Mogoče pa ti po v pomoč.

Lansko leto sem zasledila družino (2 odrasla, 2 otroka) na ladji. S seboj so imeli napihljivo blazino (veliko) nanjo položili dva mala vzglavnika in se pokrili z deko. Mislim, da sta bila tamala dva full zadovoljna. Zvečer sta se pridno igrala (igrače moraš imeti s seboj da se vsaj malo zamoti), čez dan tekala na okoli in se kopala v bazenu na ladji. Palubni potnik še ne pomeni da moraš spati na palubi. Spiš lahko tudi v notranjosti ladje. Je pa vseeno fino da imaš kaj toplega za oblečt (klima, veter).
Drugače pa je fino če imaš tudi kaj hrane (vsaj za prvo silo). Na ladji je sicer tudi restavracija, ki nudi zajtrk, kosilo, večerjo, imaš free shop pa male lokalčke kjer lahko tudi dobiš kaj za na hitro pojesti. Tako da lačen ravno nisi. Je pa malo dražje kot potem v Grčiji.
Vedeti moraš da vožnja do npr: Krfa traja okoli 22-23 ur. Odvisno od razmer. Ladje gre ponavadi najprej na celino šele potem na otok.

Če te zanima še kaj kar vprašaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close