Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vzamete ko greste na morje

Kaj vzamete ko greste na morje

oj!

Zanima me kaj vse vzamete, ko potujete z letalom v tuje kraje – Turčijo ali kam drugam, predvsem zdravila, obleke, kam shranite denar, ali vzamete kartice, fotoaparat, kolikšna je na avionu lahko priročna prtljaga- ruzak ali kaj?

hvala za inf

Ciao.
Tudi sama se podajam prvič na potovanje z letalom.
Sem se pozanimala, na spletnih straneh letalskih družb, s katerimi boš potovala, lahko najdeš več informacij.
Zame, ki letim na enega od Kanarskih, velja 20 kg težka potovalka, ročna prtljaga pa nahrbtnik / torba / potovalkica, ki naj ne preseže mer 55 X 20 X 30 cm, in mislim, da je lahko težka do 7 kg.

V ročni prtljagi bodo zagotovo denar in dokumenti, nekaj zdravil za prvo silo (tableta proti slabosti, aspirin, razpršilo za nos), fotoaparat, jopica, nekaj potrebščin za osebno higieno, če se slučajno izgubi kufer, kaka knjiga za med letom.

Denarja – gotovine, ne bom jemala dosti, saj imamo že vnaprej plačano prenočišče s polpenzionom, nekaj bo potreba za sproti za prvi dan in verjetno za plačilo najema avtomobila, drugo pa bodo šibale kartice.

Za oblečt pa…nekaj preprostih oblekic, v katerih lahko zjutraj zajtrkujem in grem potem direkt v avto pa na plažo, dvojne japonkice, ene sandalčke, ene ali pa dvojne dolge hlače, nekaj majčk, spodnje perilo, kopalke, krema za sončenje, potrebščine za osebno higieno….

Sem kaj pozabila?????

kondome :)))

Računaj s tem, da ti kovček lahko po pomoti založijo in zato imej v ročni prtljagi vse za prvo silo. Tudi kake spodnje hlače in kopalke in toaletno torbico:))

Eh Venusss.. ne vem zakaj moras vedno tak fejst pretiravat… jao.. si mogla izpostavit dejstvo, da je zenska na nekaj pozabla, pa da si ti bolj pametna, a?

🙂 pa nisi :> Hehe.. ziher ma kondome v onem nahrbtiniku, ko ma 7 kil .. pa jih zaradi diskretnosti ni omenla :> … je zapolnila onih 7 kil do zadnje deke z njimi :)))))) Si je mislila.. za vsak slucaj, ker jih bo mogoce ze na letalu rabla :>>>

😉 Venusss :* pa ne bit jezna 🙂

seveda sem najbolj pametna, velik pameti sem rabila, da se se spomnila na kondome in potem tudi zapisala to besedo

Pravilno zapisala, to je definitivno treba dodat 😉

oj!

baby kondomov ne bomo jemali, ker bomo delali baby….

lepo se imej

Oooooo.. bi pa to ze na zacetku povedala :))))) Pol pa upam da se vas bo vrnilo domov vec, kor vas je slo na pocitnice :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close