Kaj ve mislite?
Zanima me, če ima še katea takšen problem! Stara sem 24 let in že tri leta hodim s fantom, ki je star trideset let. Problem je v tem, da še sedaj ne poznam njegovih staršev! Vedno se poslkuša nekako izognit srečanju, čeprav o njih govori vse najboljše. Še po telefonu je ves živčen, če so starši v bližini!
To se meni ne zdi normalno…kaj ve mislita? Hvala!
A STE mogoče pomislile, da ima on kakšne čudne odnose s starši. Mogoče se ne razumejo, zakaj takoj neka pisarjenja z enimi dvomi glede njune zveze. Mogoče bi bilo dobro, da ga vprašaš u čemu je štos…. Direktno vprašaj. Če rata nervozen, ko ga starši pokličejo po telefonu potem je sigurno kaj v tej smeri glede težav v njegovi družini. Mogoče so tako čudni in utrujajoči, da te ne želi obremenjevati z njihovimi težavami. Skratka vprašaj!
Urška
pa hallo! tip je star 30 let! Težave z nejegovimi starši gor al pa dol. Če je še zaj tako revše da te niti doma na upa predstavit. Kaj pa svojim kolegom? Tam se pa hvali s tabo, glej kako mlado lahko mam.
Veš kaj, jaz s takim tipom, ki se ne zna pred lastnimi starši postavit za mene ne vidim prihodnosti. Slej ko prej te bo še kje drugje pustil na cedilu.
Moja znanka je imela fanta, ki je bil med tednom v Ljubljani, med vikendom pa v Mariboru, kjer je živel. Dve leti je hodil vsak vikend v Maribor, ker je nesel obleko mami za oprat itd., prav tako je vse praznike preživljal tam, kolegica pa je bila z njim le med tednom. Tudi na dopust je hodil s kolegi,…. skratka vse tako, da smo sumile, samo ji tega nismo direktno rekle, da je poročen in ima v Mariboru družino in glede na to, da je bil star 30 let, bi bilo to čisto logično. No, pa smo se vse motile, saj jo je enkrat, ko sta šla na nek izlet (po 2 leti trajajoči zvezi) in sta šla čez Maribor, povabil, naj gre tudi z njim domov. Takrat se je izkazalo, da res živi pri starših in da ni poročen. Me smo si oddahnile, saj se nam jo je vedno zdelo škoda za tipa, ki bi jo prinašal okoli. Seveda to še ne pomeni, da je bil on res v redu tip, ampak hočem povedati le to, da ni nujno, da bi bil MATEJIN fant vezan.
Je pa res čudno, da se 30-letni fant boji, kaj si bodo njegovi starši mislili o njegovi punci. Tak fant ima po mojem zelo, zelo šibko hrbtenico in verjetno ni kaj dosti verjetnosti, da si jo bo ojačal, kar pa ni ravno priporočljivo za trdno zvezo, še poseben v situacijah, ko udarijo na dan vse bojne lastnosti njegove matere.
Samo primer:
fant in dekle sta hodila, zveza je izgledala resna, samo on se je prav tako izmikal, da bi jo predstavil svojim staršem. Trajalo je približno eno leto, ko ga je punca kar naravnost vprašala ali se ji ne zdi prav, da bi spoznala tudi ona njegove starše, njega je namreč že predstavila svojim doma. Spet izmikanje, tako da je bilo vedno več dvomov v njegove namene. Za malo se ji je zdelo in ga je lepo pustila, saj se je počutila ponižano. Ni niti hotela vedeti zakaj se tako izmika. Pa je njegov “prijatelj” sam prišel k njej in ji povedal, da je hodil fant obenem tudi z drugo punco, ki pa je bila njegovi mami zelo všeč, saj je bila mlada zdravnica…katero je tudi poročil. In zakon ni bil srečen, ločila sta se. – Tako da jaz mislim, da ima tudi MATEJIN
fant nek vzrok, da se tako izmika in jo ne predstavi staršem. MATEJA previdnost ni odveč!
Forum je zaprt za komentiranje.