Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj vas v življenju osrečuje

kaj vas v življenju osrečuje

In spet si mi izpadla dolgočasna. Dej se mau bolj potrud no, tole ni za nkamor…

evo, ene osrečuje družina, druge hrana…. mene tud vsakodnevne malenkosti…čeb mela otroka oz. družino, bi me verjetno tud to osrečeval, od hrane so mi adijo dobri tud čufti v omaki in pire…. na pico grem definitivno večkrat k 3x letno in je tud fajn.. kraška mi je recimo prva liga…. jst sm srečna, kadar se s familijo razumem, kadar se mam ok s kolegi na drinku, kadar grem laufat al pa v splošnem, kadar kakorkoli športam, se dost bol srečno počutim potem…kadar mi v lajfu uspe dosečt zastavljen cilj…. kadar je sonček in ni tko zamorjen dan…. kadar pogledam kak res dobr film…kadar slišim kak fajni komad po radiu k se pelem… k sm zadovoljna s sabo in se zavem, da mi v bistvu nč ne manjka…. to je sreča 🙂

Kaj pa k te jst našponam v rit ? 😛

uuuu takrat pa pokam po šivih od silne radosti in zadovoljstva…sreča, da se reče 😀 n.s. je moja sreča 😀

Mene pa glasba v prvi vrsti, sploh, kadar najdem kak komad, ki sem ga nazadnje slišal kot otrok, pa prijatelji, tudi kak dober prigrizek, pa dober film, pa delo, ki me veseli in hobiji, pa kadar sam ustvarim nekaj lepega, sprehodi v naravi, jadranje sredi morja, včasih tudi tišina in nenazadnje še vesele mone, ki izžarevajo pozitivno energijo in s tem kažejo, da so tudi same srečne.

to je to ja…. itak pa če si obkrožen s samimi pozitivnimi ljudmi, sploh ne morš bit tečn 🙂

to je to ja…. itak pa če si obkrožen s samimi pozitivnimi ljudmi, sploh ne morš bit tečn :)[/quote]

Konkretno se mi zelo dopade, ko recimo tudi na provokacije in žalitve nasprotnega spola in pa včasih tudi nevoščljivih žensk, take punce odreagirate čisto skulirano, jih inteligentno in s spontanim humorjem nazaj zabijete, odbijete krogle od sebe brez najmanjšega napora. Mogoče nas veliko v ozadju to samo nemo spremlja, ampak verjemite, da nam s tem polepšate dan in da se marsikdo zgleduje po vas. Nihče v resnici ne uživa v tem, da pokaže svojo ranljivost in da igra ‘drama queen’.

to je to ja…. itak pa če si obkrožen s samimi pozitivnimi ljudmi, sploh ne morš bit tečn :)[/quote]

Konkretno se mi zelo dopade, ko recimo tudi na provokacije in žalitve nasprotnega spola in pa včasih tudi nevoščljivih žensk, take punce odreagirate čisto skulirano, jih inteligentno in s spontanim humorjem nazaj zabijete, odbijete krogle od sebe brez najmanjšega napora. Mogoče nas veliko v ozadju to samo nemo spremlja, ampak verjemite, da nam s tem polepšate dan in da se marsikdo zgleduje po vas. Nihče v resnici ne uživa v tem, da pokaže svojo ranljivost in da igra ‘drama queen’.[/quote]

ahhh ja, da bi človk še na virtualnost reagiru ful čustveno, je pa že višek…živa patetika… če ti tle kej ne paše, izklopiš komp in basta 🙂

Jadranje tudi mene veseli, ni lepšega.

Evo, kaj je mene pred časom osrečilo.

S hčerko sva se potikali po mestu…prideva domov, zvoni moj telefon. Se oglasim, moški glas pove, da kliče iz policijske postaje … in me sprašuje, če sem jaz mami od nekoga, ki ima telefon Samsung … Tako me je prestrašil, da sprva nisem vedela niti tega ali sem sploh mami. V tistem trenutku že vidim tamalo, že je bleda in tipa po vseh žepih bunde. Telefona ni. Malo kasneje se oglasiva na postaji in najprej vprašam, kako so me tako hitro našli. Hja, pobrskajo po imeniku telefona in poiščejo osebo “mami”, še posebej, če je telefon okrašen z draguljčki in roza ovitkom. Zahteva, naj mu pokažem račun, da se prepriča, da je telefon res najin, ki ga pa seveda nimam. Če sva uspeli izgubiti telefon, menda ne misli, da je imel račun kaj več sreče. Se mu lepo nasmehnem v stilu pa saj vendar vidite, da sem mami (kot da o tem nikoli ni bilo dvoma), kar nekako vžge in mi skozi tisto odprtino v šipi porine telefon. Vztrajam, naj mi pove kdo je pošteni najditelj, dobričina si zasluži vsaj hvala. Ampak mi noče povedati, čeprav skozi debelo šipo, ki naju loči, vidim, da ima na obrazcu vse njegove podatke. Odslovi me s pogledom dal sem ti telefon brez dokazila, zdaj se pa spelji. Podpišem nekam spodaj in že lahko greva.

V glavnem, ni štos tega, da sem tistega dne “prišparala” xxx denarja, osrečilo me je to, da še vedno obstajajo pošteni ljudje. Najditelj ga ni vtaknil v žep, ampak ga je odnesel na policijo. Malokdo bi se s tem ubadal, glede na to, da si moraš vzeti še čas in izpolniti vse tiste obrazce. In telefon je nov in precej drag. Lepa gesta, ni kaj. Škoda samo, ker se mu ne morem zahvaliti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mene take zadeve čisto zares in zelo osrečijo. Tudi če se ne zgodijo
direktno meni. Ampak vedno, ko zmaga lepo v ljudeh, me to osreči.

(jaz sem že dvakrat našla telefon. Nisem ga nesla na policijo, ampak
obakrat napisala SMS na najbolj klicano številko s telefona, naj me
pokličejo – in obakrat smo se srečno našli)

Mene tudi. Pa je pravzaprav neumnost in bi preživeli tudi, če bi morali kupiti novega.
Samo to se mi je zdelo tako lepo, da ne morem pozabiti.

Iskren odgovor tipicnega slovenca bi bil: nesreca ali smola mojega soseda 😉

Iskren odgovor tipicnega slovenca bi bil: nesreca ali smola mojega soseda ;)[/quote]

haha, to pa res….sam tega noben ne bo prznal na glas 🙂

Z iskrenostjo ne prides dalec. Se posebaj pri zenskah ne.

“Daš naprej” s tem, da narediš, z mislijo v zahvalo za to gesto, nekomu drugemu nekaj dobrega.

Ti imaš res izreke, ki kažejo na to, kako se vrtiš v krogu, ki si si ga sam ustvaril. Škoda.

“Daš naprej” s tem, da narediš, z mislijo v zahvalo za to gesto, nekomu drugemu nekaj dobrega.[/quote]

Hm, mogoče se bo tole zdaj zdelo precej … em, neskromno?… samo … a veš, da me je takrat (in ne samo takrat) prešinilo, da se to dogaja ravno zaradi tega, ker sem vse življenje “dajala naprej”. Potem pa enkrat spet pride naokrog … do mene.:)) Hecno, vem. Ampak v življenju se mi je zgodilo že toliko lepega, ne morem, da ne bi verjela v to.

“Daš naprej” s tem, da narediš, z mislijo v zahvalo za to gesto, nekomu drugemu nekaj dobrega.[/quote]

Hm, mogoče se bo tole zdaj zdelo precej … em, neskromno?… samo … a veš, da me je takrat (in ne samo takrat) prešinilo, da se to dogaja ravno zaradi tega, ker sem vse življenje “dajala naprej”. Potem pa enkrat spet pride naokrog … do mene.:)) Hecno, vem. Ampak v življenju se mi je zgodilo že toliko lepega, ne morem, da ne bi verjela v to.[/quote]
Meni se ne zdi niti neskromno niti hecno.
Če si taka, da daješ stvari naprej, si okoli sebe nabereš tudi take ljudi, ki se jim ne “fržmaga” vzeti, in ko bi oni dali kaj naprej, nimajo zadržkov vprašati, če bi ti slučajno vzela. In tako se ustvarja veriga, za katero je naravno, da zadeve potekajo na tak način.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

O čemu pa se ti običajno na drinku pogovarjaš?[/quote]

hm…jst mam recimo en tak fiksn krog ljudi, s katerim se družim tedensko…. in se res lahko dobimo na pijači vsak dan, pa ne boš vrjela….tko ne rabmo niti konkretne teme, pa smo se spodobni zezat tri ure skupi…. to obiranje folka, al tistga random al pa tistga, s kterim se družimš in ga pač v trenutku ni zraven, se mi zdi pa blazno patetično…in se ful neprijetno počutim med takim folkom, kr vem, da k mene ne bo zraven, bom na sporedu…. pa dans smo mel recimo risanke v obdelavi…pa imitacijo modrega dirkača itd…pač bedne teme k polepšajo dan :)[/quote]

Joooj, k folk ne ve kaj je to kvaliteten trač,… joj, joj.

Hm, mogoče se bo tole zdaj zdelo precej … em, neskromno?… samo … a veš, da me je takrat (in ne samo takrat) prešinilo, da se to dogaja ravno zaradi tega, ker sem vse življenje “dajala naprej”. Potem pa enkrat spet pride naokrog … do mene.:)) Hecno, vem. Ampak v življenju se mi je zgodilo že toliko lepega, ne morem, da ne bi verjela v to.[/quote]
Hočeš rečt, da je pri enih ta krog malo večji in malo dlje traja, da pride naokoli, da se jim povrne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se ne zdi niti neskromno niti hecno.
Če si taka, da daješ stvari naprej, si okoli sebe nabereš tudi take ljudi, ki se jim ne “fržmaga” vzeti, in ko bi oni dali kaj naprej, nimajo zadržkov vprašati, če bi ti slučajno vzela. In tako se ustvarja veriga, za katero je naravno, da zadeve potekajo na tak način.[/quote]

No, to tudi. Ampak bolj sem imela v mislih, da če narediš nekomu nekaj dobrega, se ti prej ali slej nekje drugje to povrne. Mogoče tam/takrat, kjer/ko najmanj pričakuješ. To je smisel tega “daj naprej”, v kar ne morem, da ne bi verjela.

Hočeš rečt, da je pri enih ta krog malo večji in malo dlje traja, da pride naokoli, da se jim povrne? :))[/quote]

Ja :))) Ker nekoč sem tudi sama našla en telefon. Na ženskem wc-ju :)) In sem ga vrnila lastnici. Samo tega je res že dooolgo. Je morala biti baba res počasna ko polž :))))

Pred leti, ko sem bila precej ‘na psu’ s počutjem, sem se odpeljala na enega od krajev, kjer se navadno uspem spet sestaviti. Pa so mi medtem, za povrhu, uspeli še sunit iz avta ploščico avtoradia. In ker mi odleže, če se lahko komu potožim – obenem pa znam poiskati takega, ki mi za povrhu ne bere dodatnih levit – se še danes spomnim besed prijatelja: “Ravno zato nikoli ne kupim predmetov, ki bi mi jih lahko kdo t. i. ‘zrihtal’.”

Naj kroži dobro. In ne bodimo člen v verigi tistega, kar ne prispeva k temu, da bi bil svet takšen…

Pred leti, ko sem bila precej ‘na psu’ s počutjem, sem se odpeljala na enega od krajev, kjer se navadno uspem spet sestaviti. Pa so mi medtem, za povrhu, uspeli še sunit iz avta ploščico avtoradia. In ker mi odleže, če se lahko komu potožim – obenem pa znam poiskati takega, ki mi za povrhu ne bere dodatnih levit – se še danes spomnim besed prijatelja: “Ravno zato nikoli ne kupim predmetov, ki bi mi jih lahko kdo t. i. ‘zrihtal’.”

Naj kroži dobro. In ne bodimo člen v verigi tistega, kar ne prispeva k temu, da bi bil svet takšen…[/quote]

Halooo??? Nisem preprodajalka ukradenih avtoradio ploščic!!! :))) Pa kaj še ni nihče slišal za “daj naprej”??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close