Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj vas v življenju osrečuje

kaj vas v življenju osrečuje

Kaj Ženski in Moški čvek te nič osrečuje?[/quote]

Če je ne bi je ne bi rabli prebirat, valda da jo, samo priznat noče 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Najbolj me seveda osrečujeta otroka in dedc, če pa to pustimo po strani, me najbolj osrečujejo potovanja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Najbolj me osreči, ko grem na pico. To se zgodi približno 3-krat letno, ker moram pazit na linijo, ampak pica klasika z gobicami in kokakola, to je meni glavno zadovoljstvo v lajfu, nič drugega mi ne da takšnega zadovoljstva.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

zmage ☺
pa dober seks ♥

otroka.. vsak dan znova.. 🙂

in tek.. sem že na pol maratona 😉

Mmm, Coca Cola Cherry :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dobri piškoti, itak ste vedeli. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ne bi še kdaj nas osrečil z njimi? 🙂
Srečo je menda treba deliti…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Te dneve krofi

Sej, če jo ješ samo enkrat na teden, se ti ne bo nič poznalo 🙂

Da nerviram psihiče na MON-u. .-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Če ti je v zadovoljstvu nervirat ljudi na Monu, potem si sam še največji psihič od vseh. Get a life, pa to…

Si se le oglasil Frutolino. Sem vedel, da ti živc ne bo dal mira. :DDD

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ti meni deluješ preveč neumen, da bi imel to “vele-sposobnost”, ki jo tu tako pogosto opevaš.

Največja sreča v našem življenju so ŽENSKE. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Poplava prilizovalnih copatarjev, fak no

Meni pa je največja sreča, ko parkrat letno jem KROMPIR! Pire, pomfri, restan/pražen…. več kot SPider pico, ampak nič kaj dosti, morda 6x letno……

Ampak takrat pa je božansko dober 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Osrečujejo me mož, družina, prijatelji, sodelavci, širokost razmišljanja neznancev ali zgolj njihova prijaznost. Osrečijo me izzivi v službi in nasploh v življenju. Osreči me tudi kaj sladkega in dobra bela kava, sprostitveni tek v naravi ali zahtevnejši pohod, dobra knjiga, koncert, predstava ali film.

Meni pa je največja sreča, ko parkrat letno jem KROMPIR! Pire, pomfri, restan/pražen…. več kot SPider pico, ampak nič kaj dosti, morda 6x letno……

Ampak takrat pa je božansko dober :D[/quote]

Kaj imaš raje zraven?

Kašnate ali krvavice?

[/quote]
Temu se reče že ultra copatarstvo.

Ampak takrat pa je božansko dober :D[/quote]

Kaj imaš raje zraven?

Kašnate ali krvavice?[/quote]

Nobeno od tega, če že potem bi si privoščil zraven kislo zelje in pečenico ali krajnsko, pa pražen krompir 😀 Ob pireju pa definitivno kake čufte in paradižnikovo 😀

[/quote]
Temu se reče že ultra copatarstvo.[/quote]

Bi se lahko tak opredelilo ja, kaj češ 😛 😀

Skratka, tvoje življenje mora bit en sam dolgčas.

Skratka, tvoje življenje mora bit en sam dolgčas.[/quote]

Če je že nick dolgočasen lol

Kaj imaš raje zraven?

Kašnate ali krvavice?[/quote]

Nobeno od tega, če že potem bi si privoščil zraven kislo zelje in pečenico ali krajnsko, pa pražen krompir 😀 Ob pireju pa definitivno kake čufte in paradižnikovo :D[/quote]

Pa kaj po zaužitju zelja čutiš v želodcu kaj kisline?

Skratka, tvoje življenje mora bit en sam dolgčas.[/quote]

Zavist je huda reč. Je videt že na forumu kako je tvoje življenje pestro. Pa saj imaš virtualnega kompanjona največjega izvirneža se lahko igrata skupaj kdo je bolj neumen oziroma siromašen, huda konkurenca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close