Kaj vas tako moti razlika v starosti?
Pa kaj vas tak briga kdo je s kom pa kakšno razliko v letih imajo pari? Vas moti videt tudi par različnih nacionalnosti ali ras? Ne štekam kaj se vam tak starostna razlika gravža. Jaz imam sicer ženo svoje generacije, ima pa kolega več kot 25 let mlajšo. Že 10 let super lepo furata, baje je bila ljubezen na prvi pogled. Ona lepotica, postavna, on pa tudi ni grd moški. Imata dva otroka, on je postal prvič fotr po 50. Pa sem zihr, da ni materialnosti v igri, ker ima ona dobro finančno zaledje. Sta po desetih letih zaljubljena, se sprehajata z roko v roki, v restavraciji npr. ima on roko na njeni al pa na nogi. Reeeedko kater par je po desetih letih tko. Tudi tisti iste starosti ne. Tko da res ne vem kaj vam je tak gnusno.
Jasno, da se moškim nič ne gnusi, mlajša od njih pa sploh ne. Saj jim stopi z viagro ali brez, samo še na hudo mlade. Sicer vsa čast tistim, ki se znajo obvladati in ne zlorabljajo mlajših od 18 let, torej se ne gredo pedofilije. Ne mi zdaj klatit bedarij, kako že pri medna 15 ali 16 to ni več kaznivo dejanje. Škoda, moralo bi biti, Saj vemo, da vam po 45. leti stopi samo še na dvanajstletnice ali dvanajstletnike, pa še za pedofile se nimate, res gnusno in odvratno. Ogabno se pa to zdi ženskam, ki vedo kako se svet vrti in se zavedajo, da hočeš nočeš morajo ostati same. Desca, ki bi bil dokaj normalen tako po značaju, videzu in statusu vedo, da ne bodo dobile. Avanture tukaj niso vštete. To te ženske že obvladajo, sami ni jim do tega, želijo si partnerstva, zakon. Ostajajo žal samo geji, tudi teh je vedno manj odkar se jim ni treba več skrivati, pa luzerji in več kot usekani nevrotiki, vse našteto pa nekako ne zna hoditi vštric z zahtevami normalne družbe. Tako, da večinoma ostajajo same, sploh kaj pa jim drugega preostane.
let me tell ya, he doesn’t give a fuck about her. vazn da je mlajsa, ane. starost je vazna, da se skup postarata, mata podobno druzbo, razmisljanje. ne pa da enga pobere 30 let pred drugim, pol ma pa loh sam se enga starcka. edino ce so ????, ampak ne verjamem, ker bi se ze znasla na stara leta ce ma denar. verjetno sam ni dost pametna. tko da ce bi mu blo kej do nje, ne bi takrat ogrozil njeno mladost ampak bi si nasel eno svojih let
Saj je gnusno, 06.09.2025 ob 17:52
Jasno, da se moškim nič ne gnusi, mlajša od njih pa sploh ne. Saj jim stopi z viagro ali brez, samo še na hudo mlade. Sicer vsa čast tistim, ki se znajo obvladati in ne zlorabljajo mlajših od 18 let, torej se ne gredo pedofilije. Ne mi zdaj klatit bedarij, kako že pri medna 15 ali 16 to ni več kaznivo dejanje. Škoda, moralo bi biti, Saj vemo, da vam po 45. leti stopi samo še na dvanajstletnice ali dvanajstletnike, pa še za pedofile se nimate, res gnusno in odvratno. Ogabno se pa to zdi ženskam, ki vedo kako se svet vrti in se zavedajo, da hočeš nočeš morajo ostati same. Desca, ki bi bil dokaj normalen tako po značaju, videzu in statusu vedo, da ne bodo dobile. Avanture tukaj niso vštete. To te ženske že obvladajo, sami ni jim do tega, želijo si partnerstva, zakon. Ostajajo žal samo geji, tudi teh je vedno manj odkar se jim ni treba več skrivati, pa luzerji in več kot usekani nevrotiki, vse našteto pa nekako ne zna hoditi vštric z zahtevami normalne družbe. Tako, da večinoma ostajajo same, sploh kaj pa jim drugega preostane.
Oh ne pretiravat. Tudi ženske so izbirčne, verjetno še bolj. Sicer imajo svoje razloge, pa vseeno.
Eni ste nazaj s kartami. A 50 letnik s 25 letnico je kar pedofil? A res? Seveda, v Sloveniji se je treba poročit s sošolcem iz osnovke, še bolš sosedom. Morta bit iz iste vasi, iste starosti, iste narodnosti in iste politične usmerjenosti. Pa tudi če niste vanga zaljubljeni, bitno je, da je iste starosti in financiskega statusa ku vi. Ma bolane ste res.
anon862, 06.09.2025 ob 17:13
Pa kaj vas tak briga kdo je s kom pa kakšno razliko v letih imajo pari? Vas moti videt tudi par različnih nacionalnosti ali ras? Ne štekam kaj se vam tak starostna razlika gravža. Jaz imam sicer ženo svoje generacije, ima pa kolega več kot 25 let mlajšo. Že 10 let super lepo furata, baje je bila ljubezen na prvi pogled. Ona lepotica, postavna, on pa tudi ni grd moški. Imata dva otroka, on je postal prvič fotr po 50. Pa sem zihr, da ni materialnosti v igri, ker ima ona dobro finančno zaledje. Sta po desetih letih zaljubljena, se sprehajata z roko v roki, v restavraciji npr. ima on roko na njeni al pa na nogi. Reeeedko kater par je po desetih letih tko. Tudi tisti iste starosti ne. Tko da res ne vem kaj vam je tak gnusno.
No ja, midva se po 25+ letih zveze še vedno sprehaja z roko v roki. Nama je to še vedno samoumevno.
V restavraciji pa se res ne drživa za roke ali pa ima da bi imel roko na moji nogi, ker tole sploh ni praktično.
lloyd, 06.09.2025 ob 18:58
Oh ne pretiravat. Tudi ženske so izbirčne, verjetno še bolj. Sicer imajo svoje razloge, pa vseeno.
Ja kaj pa sem rekla drugega. Klošarji, nevrotiki, socialci jih ne zanimajo. To je pa tudi vse kar ostane ženskam nad 35 let. Ob tako pestri izbiti ni težko ostati sam. Zgolj fuk kot rekreativna dejavnost jih večino ne zanima kdo ve koliko, ta je bolj rezerviram in všečna descem. Največja napaka, ki jo delata oba spola je, da svoje interese pripisujejo drugemu spolu. Moški, ki ste kar naprej potrebni, slinasti in vsiljivi s svojim fukfehtarjenjem mislite ali pa si zgolj želite, da bi bile tudi ženske take. Ženske si obupno želijo romantike in velikih ljubezenskih zgod in si v svojih sanjarijah in fantazijah predstavljajo in želijo, da bi bile to tudi moške želje. Ne gre. Ženske ne bomo nikoli in zgolj in samo za drajsanje, moski pa ne za poezijo. Žal je tako in oba spola izgubljata, samo pomagati se na nič.
Saj je gnusno, 06.09.2025 ob 21:26
Ja kaj pa sem rekla drugega. Klošarji, nevrotiki, socialci jih ne zanimajo. To je pa tudi vse kar ostane ženskam nad 35 let. Ob tako pestri izbiti ni težko ostati sam. Zgolj fuk kot rekreativna dejavnost jih večino ne zanima kdo ve koliko, ta je bolj rezerviram in všečna descem. Največja napaka, ki jo delata oba spola je, da svoje interese pripisujejo drugemu spolu. Moški, ki ste kar naprej potrebni, slinasti in vsiljivi s svojim fukfehtarjenjem mislite ali pa si zgolj želite, da bi bile tudi ženske take. Ženske si obupno želijo romantike in velikih ljubezenskih zgod in si v svojih sanjarijah in fantazijah predstavljajo in želijo, da bi bile to tudi moške želje. Ne gre. Ženske ne bomo nikoli in zgolj in samo za drajsanje, moski pa ne za poezijo. Žal je tako in oba spola izgubljata, samo pomagati se na nič.
Seveda se da pomagat. Nismo vsi enaki. Recimo sam sem precej drugačen, pa niti približno nisem edin. Recimo jaz bi bil vesel močne neodvisne ženske, mojih let. Jaz si z neko 35 letno nimam kaj pomagat. Življenje ni samo seks.
Suker, 06.09.2025 ob 19:36
Zgražali bi pa se če bi imel 40 letnik 60 let staro, pa ji polagal rokice na nogice. Dvojna merila.
Res je. Dvojna merila. Dejansko pa bi si ženske lahko veliko prej “privoščile” mlajše moške. Živijo dlje in boljše izgledajo. Mlade ženske imajo starejše moške bolj ali manj samo zaradi denarja. Slaba tolažba za vas moške. Brez denarja vas niti “povohale” ne bi.
lloyd, 07.09.2025 ob 10:17
Seveda se da pomagat. Nismo vsi enaki. Recimo sam sem precej drugačen, pa niti približno nisem edin. Recimo jaz bi bil vesel močne neodvisne ženske, mojih let. Jaz si z neko 35 letno nimam kaj pomagat. Življenje ni samo seks.
Dopuščam možnost, da si eden na milijon, ki ni tipičen moški. Žal ostali so. Kot je že eden zgoraj djal, naj vsak živi kot mu paše. Če bo pretiraval, ga bodo pa po kazenskem zakoniku obravnavali. Samo kaj, ko se pri nas pedofilom in perverznežem vseh sort, ki gredo radi predaleč ne zgodi nič. Sicer bi znali tudi taki vklopiti tistih svojih edinih pet sivih celic preden bi se spozabili. Kar pa se bab po 35. tiče, ki jih noben ne povoha, ni čisto tako. Tako kot morajo biti stari dedi šarmantni, izobraženi in premožni morajo tudi njihove ženske “kolegice” biti udarno lepe, ne samo dobrega izgleda, lepe, izobražene in premožne. Potem se že najdejo. Samo kaj ko jih ni veliko. Če dobro pogledaš starega hropca z mlado je ta večinoma precej grda, da o ostalem ne govorim.
Anonimno 10204, 07.09.2025 ob 10:40
Res je. Dvojna merila. Dejansko pa bi si ženske lahko veliko prej “privoščile” mlajše moške. Živijo dlje in boljše izgledajo. Mlade ženske imajo starejše moške bolj ali manj samo zaradi denarja. Slaba tolažba za vas moške. Brez denarja vas niti “povohale” ne bi.
No, dvojna merila se začnejo že s tem, da (nekateri) moški pri 50+ zase trdijo, da so “v najboljših letih” 🙂 , njihove vrstnice pa smrdijo po cipresah… Čeprav ne drži ne eno in ne drugo, je simptomatična ta potreba diktirati drugim, kako naj živijo, kaj je primerno zanje (zgleda samo še vloga matere in babice), še toliko bolj je ta simptom hecen, ker gre za ženske, za katere jasno povejo, da jih seksualno NE zanimajo. Le zakaj se potem tako ubadajo s tem, kako živijo, ali in s kom seksajo itd.? S čim točno njim (njihovim interesom) škodijo, s čim točno jih motijo… Razen s tem, da spodkopavajo ta njihov ideal, pravilo. Ker medtem življenje teče dalje in pozna veliko več pestrosti, tudi če so za nekatere to anomalije.
Se pa strinjam, da v primerih, kjer je ženska starejša, obstaja določena logika, zakaj je ta razlika v letih običajno manjša, tam nekje do 10, max. 15 let. Mislim, da je razlog povsem biološke narave, ker so ženske tiste, ki rojevajo in je večji odpor do nekoga, ki bi bil lahko, po letih, otrok. Smešno pa mi je, ko se ta “argument” uporablja za razliko 5 ali 8 let, in sta oba že 35+. Do takrat so vsi ljudje že bolj ali manj osebnostno, zrelostno oblikovani in veš, kaj lahko pričakuješ. In nekdo pri 50+ je lahko veliko bolj nezrel, kot drugi pri 35+.
Ker tudi tu so dvojna merila: če je moški sugar daddy je to ok (celo zaželeno); če si moški izbere starejšo žensko (četudi zgolj nekaj let), pa išče mamico – in je to povsem nesprejemljivo. Je beta, copata ipd. Mislim, da je to problem (trigger) predvsem za vase nesigurne moške.
Drugi mož Agatha Christie je bil 13 let mlajši, a z njim je bila veliko bolj srečna kot s prvim, ki je bil njen vrstnik (leto starejši). Močno je vplival tudi na njene romane – vse, ki se nanašajo na Orient ali imajo za kuliso arheološka izkopavanja.
Lahko, da obstajajo “formule” parčkanja, idealna razlika v starosti, a te še ne garantirajo uspeha, zadovoljstva. To je tako, kot da bi si moškega ali žensko iskal po povprečni št. noge glede na spol. Za večino takih parov postane starost, številka, približno enako pomembno dejstvo kot barva las ali oči, ali ime. Pač: veš, da eno, neko ima.
V Žurnalu je članek: Smučarska ikona po ločitvi s 25 let starejšim.
Odprem link iz firbca…poskrolam do spodnje slike in bruhnem v smeh.
Moški so ponosni na svojo trofejo, češ nisem še za odpad, ampak jaz jih pomilujem. Lahko so fajn družba, ampak vem, da je v spalnici žalost. Seveda so super, ker toliko bolj morajo kompenzirat na drugih področjih.
Forum je zaprt za komentiranje.