Kaj vas pri ženskah najbolj moti?
Hja to je podobno kot pač včasih veš, da ne boš naredil izpita, včasih pa misliš, da ga boš, pa ga ne. No jaz sem fejst padla… sem misilila, da če si vzameš čas, se ti to ne more zgoditi da prepoznaš napake, ki so in bodo kot take ostale—… pa se je… mogoče ker vendar ni bilo odvisno samo od mene…?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz sem tečna kadar sem neprespana. Takrat nimam energije za samokontrolo in razumevanje in govorim, kar mi pride na pamet, po liniji najmanjšega odpora – provociram, tečnarim in se smilim sama sebi.:) Eni so pa tečni, ker mislijo, da je cel svet proti njim in da se morajo z vsemi borit. Ponavadi se najdeta tečen in potrpežljiv partner.
Ker sem natresla nekaj “umotvorov” na temo, kaj me moti pri moških, bo fer da povem, tudi kaj na račun žensk, kaj me moti pri njih (malo za šalo, malo za res):
– se smejejo brez razloga
– se pretvarjajo, da so razumele hec
– edno kritizirajo svojo najdražjo prijateljico
– rada telefonarijo
– želijo imeti otroke, ko jih imajo se zanje ne zanimajo
– se po poroki zanemarijo
– ne marajo fuzbala
– o neurejene, neobrite
– šport boli (beri: se ne gibljejo)
– so nerazgledane
– šobijo ustnice ob nepravi situaciji
– dajo nase cenen parfum
– dajo nase neprimeren make-up
– dajo nase premajhno oblačilo
– se sekirajo za namišljene probleme
– nosijo frizuro in barvo las, ki se jim ne poda
– so vegetarijanke (meso je zakon!)
– dajejo izgledu prednost pred uporabnostjo
– ne znajo šofirat
– se ne znajdejo, ko avto crkne
– zamolčijo bistva
– se izražajo dvoumno ali celo večumno
– preveč govorijo
– gledajo mehiške, španske… limonade in zraven stokajo: “Kako je napeto”
– ulijo za vsak d….
– ne znajo od partnerja natanko dobiti tistega kar bi rade
– berejo butaste horoskope
– omplicirajo za malenkosti
– enolično kuhajo
– ne znajo uporabljati računalnika
– enačijo seks z ljubeznijo…malo morgen
– osijo previsoke petke, v katerih ne znajo hodit
– spuščajo visoke tone
– ne berejo knjig in ne časopisov
– so površne
– razkopavajo zakone
– se za vse zanimajo le za lastno družino ne
– ne razumejo, kako pomembna je liga prvakov
– ne razumejo v čem je čar hokeja
– se pačijo in vihajo nos, ko jim kaj ne paše
– so domišljave
– mislijo, če ima “kavalir “dober avto, da je zadela sedmico (pol jo pa doma tepe)
– ne hodijo redno h ginekologu
– si ne pregledujejo prsi
– računajo vedno na partnerjevo pomoč
– imajo preveč prijateljic in nobene prave
– zanikajo biseksualnost
– napravijo iz moža “copato”
– partnerja ne spodbujajo pri njegovih ciljih
– partnerju prepovejo imeti hobije in kolege
– dovolijo, da se partner zanemari
– nimajo svojega mnenja
– vse čakajo princa na belem konju (pride pa konj v belem bmw)
– se ne spoznajo na erotično širino (hlod style)
– kadijo (da s tem obdržijo linijo)
– ne zanimajo za zdrav način življenja
– ne vedo, kaj bi rade od življenja
– mešajo pojme
– so lene
– so brezbrižne
– so neprilagodljive
– mislijo, da si otroke lastijo
– odlašajo preden grejo k zdravniku ali zobozdravniku
– se ne potrudijo biti lepe
– so zahrbtne
– rade lažejo
– mislijo, da lahko samo od moškega jemljejo
– rade napletajo intrige
– nimajo urejenih zob
– hujšajo pa so vedno iste
– rade berejo trač
– se rade primerjajo z drugimi ženskami
– so neodločne
– se pretvarjajo
– da se delajo uboge in nemočne
– ne znajo jasno in glasno stati za seboj
– so nepismene
– da ne znajo udariti po mizi
– da…. :)))
Tale mi je všeč 🙂 a bi jo vseeno malo popravil:
-vse čakajo na princa na belem konju in ko prede izberejo konja in se potem pritožujejo nad izborom….
Drugače pa (Z)medena_samica dobr si tole napisala…. strašlivo, ni nam lahko posekat vse to trnje in prit do princeske… :)))
Tale mi je všeč 🙂 a bi jo vseeno malo popravil:
-vse čakajo na princa na belem konju in ko prede izberejo konja in se potem pritožujejo nad izborom….
Drugače pa (Z)medena_samica dobr si tole napisala…. strašlivo, ni nam lahko posekat vse to trnje in prit do princeske… :)))[/quote]
Mi je všeč, da so somišljeniki, ni mi pa jasno kaj počne Z v oklepaju…medena..haha..prej strupena :))))))))
Robi, to popravi (= zbriši) , ostalo pa naj ostane, ene so pač takšne 🙂 :)[/quote]
Zmedena samica je postala prava strokovnjakinja za iskanje stvari, ki jo motijo….
Fajn bi bilo, če bi delala na tem, da išče stvari pri sebi in pri drugih, ki jih bo marala.
Če njo moti, da je ženska vegetarijanka, bo težko shajala z žensko ali z moškim, ki je vegetarijanec…Več imaš predsodkov, manj možnosti za prijateljstvo.
Kje je šele partnerstvo…[/quote]Kaj šele partnerstvo, kot da je to večvredno od prijateljstva, ti vesoljni racionalist? Prijateljstvo je bolj iskreno, pač je težje biti dober prijatelj. V partnerstvu lahko marsikaj zakamufliraš, saj vem s čim.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Kje je šele partnerstvo…[/quote]Kaj šele partnerstvo, kot da je to večvredno od prijateljstva, ti vesoljni racionalist? Prijateljstvo je bolj iskreno, pač je težje biti dober prijatelj. V partnerstvu lahko marsikaj zakamufliraš, saj vem s čim.[/quote]
Več vredno ni.
Partnerstvo je le neka nadgradnja prijateljstva. Za pravo partnerstvo je pogoj, da sta partnerja prijatelja. Da si zaupata, se odpreta drug drugemu.
Intimnost pa je tista, kar loči eno od drugega.
Zato se strinjam z Markotom, da bo oseba težje ustvarila partnerski odnos, če niti prijateljstva ne zmore.
Kje je šele partnerstvo…[/quote]Kaj šele partnerstvo, kot da je to večvredno od prijateljstva, ti vesoljni racionalist? Prijateljstvo je bolj iskreno, pač je težje biti dober prijatelj. V partnerstvu lahko marsikaj zakamufliraš, saj vem s čim.[/quote]
Partnerstvo ni več vredno, zahteva pa še več prilagajanja, še več iskrenosti in ga je gotovo težje ohranjat na visokem nivoju, kot prijateljstvo. Če je zato več vredno? Ni več vredno, ima pa poseben prostor. Prijateljstvo je pogoj, da se partnerski odnos sploh lahko ustvari. Po moji “racionalni” predstavi.
Prijateljstvo je bolj iskreno? Morda v tvojem svetu, v mojem ne. V partnerstvu lahko marsikaj zakamufliraš? A v prijateljstvu pa ne? Zanimivo. Vse je samo osebna odločitev oziroma sposobnost, da ne rečem stvar zrelosti. Kar ti počneš Katenjka, še ne pomeni, da tudi vsi ostali a veš.
Težko vprašanje, bi moral kar dobro razmislit, pa še potem nevem, če bi prišel do točnega odgovora. Recimo to, da se obnaša kot drama queen, da dela scene po nepotrebnem. Enkrat je vesela, drugič je žalostna, tretjič je že kar jezna, tako da se kar naprej menjava njeno razpoloženje. Mah nasplošno, da te dr*a z enimi igricami za brezzveze. Utrujajoče je tole.
A to je mišljeno na splošno kaj vas moti na ženskah ali pri partnerici?
Namreč mene ne moti en skin (vstavi poljubno), ki hodi po isti ulici kot jaz, čeprav ne maram ne takšne ideologije na takšnega oblačenja.
Motiti kvečjemu začne, ko bi nekaj imel s to osebo (ker ti je začela postajat všeč), pa se ne sklada s tvojimi predstavami.
Kaj šele partnerstvo, kot da je to večvredno od prijateljstva, ti vesoljni racionalist? Prijateljstvo je bolj iskreno, pač je težje biti dober prijatelj. V partnerstvu lahko marsikaj zakamufliraš, saj vem s čim.[/quote]
Partnerstvo ni več vredno, zahteva pa še več prilagajanja, še več iskrenosti in ga je gotovo težje ohranjat na visokem nivoju, kot prijateljstvo. Če je zato več vredno? Ni več vredno, ima pa poseben prostor. Prijateljstvo je pogoj, da se partnerski odnos sploh lahko ustvari. Po moji “racionalni” predstavi.
Prijateljstvo je bolj iskreno? Morda v tvojem svetu, v mojem ne. V partnerstvu lahko marsikaj zakamufliraš? A v prijateljstvu pa ne? Zanimivo. Vse je samo osebna odločitev oziroma sposobnost, da ne rečem stvar zrelosti. Kar ti počneš Katenjka, še ne pomeni, da tudi vsi ostali a veš.[/quote]
Kaj jaz počnem? Kot prijateljica sem iskrena, nikoli se še nisem zlagala, če bi bila v dilemi, ali povedati kako pikantno stvar ali pač ne, bi naredila tako, kot bi sama hotela, da se prijatelj obnaša do mene. Samo v eni stvari ne bi. Namreč, če bi morala komu povedati, da je na smrt bolan. Tisto bi mi pa ostala dilema do konca… resnično… upam, da se v njej ne bom nikoli znašla.
V partnerstvu sem se tudi trudila biti iskrena, pravzaprav sva bila oba iskrena, še preveč, v kolikor je to možno– je pa tu velika razlika, v partnertvu se več popušča, mora se več popuščati, in ja, saj vsi vemo, s čim se dajo nesporazumi v partnerskih odnosih zakamuflirati… To zdaj pač lahko primerjam, ker sva bila prej prijatelja, in zdaj po enem letu od takrat ko sva se razšla,– bom spet napisala–, je on moj najboljši prijatelj.
Prepričana sem, da je to zelo zelo redko. In žal mi je za vse, ki tega niso zmožni.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.