Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških najbolj moti?

Kaj vas pri moških najbolj moti?

Zanimivo je, da je v tem cinizmu čutit precej iskrenosti. Predlagam, da se te iskrenosti držiš, le cinizem še odstraniš, pa ne bo potrebe po ostrem predmetu.[/quote]Sadni, tako je, vse to je že sprobal marko -tisto z ostrim predmetom očitno tudi, kot vidiš neuspešno, saj je še vedno živ.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne, tistega z ostrim predmetom pa ne. To je samo Katenjkina skrita želja, ko je našpičena. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj pa ne gresta vidva na zmenek ? Ali pa trio adijo : matjažek, marko, katenjka, pa jo zgangbangajte. Mogoče bo potem še bolj prijazna do mene.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ah jaz sem preveč zvesta spominu na svojega bivšega in najinemu iskrenemu prijateljstvu. Sadni, ti tega spoh ne poznaš, nama je menda skupna edino glasba–ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Nebi niti za to reku. Mam boljši okus za glasbo kot ti. Jst recimo ne poslušam – migi prasica migi komadov.

saj jaz tudi ne, sem se hotela približati tebi ccc

Ne moreš se. Jst sm wikipedia 80s & 90s komadov.

you dont know me, i hope you do know you :)))

Ženske ste zato na svetu, da mi ne bi mislili da smo bogovi. 🙂

Še vedno lahko razmišljaš, z, ali brez njih.

Menda je mislila da bi to oni stalno delali, naredijo itak malokdaj kaj pametnega …lahko bi–[/quote]

Lahko se to pojasni na tak način ali pa tudi ne,moj point je, da so v družbi prisotni primeri, ko tip naredi otroka, potem pa pobere šila in kopita; nekaterim je celo v ponos če se lahko pohvalijo, da imajo 4-5 otrok z različnimi ženskami (tega ne štekam niti malo), enega takšnega sem lani okrog božica spoznala…me ni impresioniral v + smislu.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Lahko tele 3 pomanjkljivosti še malo razložiš? Da si bom bolje predstavljal idealnega moškega…[/quote]
– lahko naredijo otroka…ko je narejen poberejo šila in kopita
– so močnejši od žensk…v prenesenem smislu, za moje pojme smo ženske bolj trdožive in marsikaj lažje prenesemo, tudi duševno znamo biti manj šibke od moške populacije, ne bi pa posploševala vsega navedenega na eno in drugo vrsto, saj obstajajo povsod izjeme
– so kekci..hahaha, včasih pride do situacij, ko bi moral moral tip odreagirati kot se šika situaciji primerno, potem pa ne ve kaj bi, po možnosti še kliče bivšo ali pa celo mamico..v takšnih primerih si moški res zasluži naziv “kekec”.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mislim, da ni moškega, ki ne bi imel vsaj ene izmed naštetih lastnosti.
Kolikšna je potem sploh možnost, da najdeš moškega s katerim boš zadovoljna.

Sicer pa seznam govori o tebi. Da nisi s sabo zadovoljna…Šele, ko boš s sabo, boš lahko še s kom drugim.[/quote]

Ok, hvala za opombo. Hm, zadovoljna sama s sabo? Pridejo dnevi ko sem, pridejo ko nisem, je pa res, ko mi je nekdo všeč “ni seznama”, če bi štartala z njim, potem se lahko doma kar v omaro zaprem 😉

Sicer pa seznam govori o tebi – I don’t get it.

Še nekaj: ne furam z ljudmi takšnih odnosov, da bi lahko delala zaključke s kom sem ali pa nisem zadovoljna, če mi je nekdo kul mi je kul, če ni mi pač ni – ne glede na spol.

Govori o tem, kako doživljaš svet okrog sebe in s tem samo sebe.
Sami temelji, ki določajo način doživljanja, pa so spet v tebi.

Vsak izmed nas ima v svojem nezavednem delu skrito neko resnico oz. prepričanja. In na podlagi teh prepričanj delujemo. Tako kot računalnik deluje na podlagi programa in ta program določa dogajanje in odzive in doživljanje…..

Tako kot za druge lastnosti, velja isto za ustvarjanje ljubečih odnosov in prijateljskih vezi, da se jih je treba naučiti.
Na primer…Otrok ne ne bo mogel naučiti govora, če bo živel med nemimi ljudmi.
Tako, kot ne zmoremo imeti radi sebe ali drugih, če nam tega niso znali pokazati naši starši….
Seveda ni nikoli prepozno, da se tega ne bi mogli naučiti. Učimo se tako ali tako celo življenje…Nekateri eno, drugi kaj drugega…..

Lastnosti, ki ti grejo pri drugih na živce so lahko in pogosto tudi so lastnosti, ki jih imaš sama pri sebi, ampak se jih ne zavedaš. Čutiš in vidiš jih pri drugih, ker jih čutiš v sebi, ampak pri sebi jih ne vidiš. Dokler jih ne vidiš, jih ne moreš spremenit, tako dolgo ne moreš bit zadovoljna.
Dokler nisi zadovoljen s sabo, boš tudi v drugih ves čas videl napake in lastnosti, ki ti gredo na živce. Kot tak pa nisi sposoben gojiti zrelega in ljubečega odnosa s partnerjem, saj ves čas vsaj pri enem prihaja do občutka nesprejemanja, do nepotrebnih konfliktov, prepirov in izkazovanja nezaupanja. Torej, uporabite to, kar vidite v drugih, kot pomoč, da postanete boljši. Drugi so vaše (naše) ogledalo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je.
Kar nas moti pri drugih, nas moti pri sebi…In obratno.
Seveda pa nočemo, da nas drugi spominjajo na tisto, kar nas moti pri sebi. Na primer nočemo, da je moški umazan, ker se sami nočemo počutiti umazane.

Radi bi, da bi nas imeli brezpogojno radi. A to ni možnio, ker niti sami sebe nimamo.

No, ampak če si ženska želi, da moški ni umazan, še ne pomeni, da je ona umazana. Možno je, ampak meni je nekako samoumevno, da če bom čist, bom tudi takšno žensko nase pritegnil in se z nečistimi sploh nikoli ne ukvarjam tako, da bi jih preziral ali kritiziral.

To si marsikatera misli, gre se pa bolj za tolažbo. Duševno manj šibke od moške populacije ? Najdi mi en konkreten dokaz, da to drži. Ali se gre pa slučajno spet za to, ker vas nekateri moški zj*bejo in vas pustijo same z otrokom, ali pa ko naletite na takšnega, ki vas pretepa in kljub temu živite naprej ? Ker če je to to, potem trololol

Lahko tele 3 pomanjkljivosti še malo razložiš? Da si bom bolje predstavljal idealnega moškega…[/quote]
– so močnejši od žensk…v prenesenem smislu, za moje pojme smo ženske bolj trdožive in marsikaj lažje prenesemo, tudi duševno znamo biti manj šibke od moške populacije, ne bi pa posploševala vsega navedenega na eno in drugo vrsto, saj obstajajo povsod izjeme
– so kekci..hahaha, včasih pride do situacij, ko bi moral moral tip odreagirati kot se šika situaciji primerno, potem pa ne ve kaj bi, po možnosti še kliče bivšo ali pa celo mamico..v takšnih primerih si moški res zasluži naziv “kekec”.[/quote]
Te tvoje izjave so take kot Biblija-v “prenesenem pomenu” jih lahko interpretiraš na 1000 načinov, ki po vrhu vsega niti niso preveč povezani z osnovno vsebino. Dokaži mi da je Kekec kdaj naredil kaj takega kot opisuješ zgoraj =P

Govori o tem, kako doživljaš svet okrog sebe in s tem samo sebe.
Sami temelji, ki določajo način doživljanja, pa so spet v tebi.

Vsak izmed nas ima v svojem nezavednem delu skrito neko resnico oz. prepričanja. In na podlagi teh prepričanj delujemo. Tako kot računalnik deluje na podlagi programa in ta program določa dogajanje in odzive in doživljanje…..

Tako kot za druge lastnosti, velja isto za ustvarjanje ljubečih odnosov in prijateljskih vezi, da se jih je treba naučiti.
Na primer…Otrok ne ne bo mogel naučiti govora, če bo živel med nemimi ljudmi.
Tako, kot ne zmoremo imeti radi sebe ali drugih, če nam tega niso znali pokazati naši starši….
Seveda ni nikoli prepozno, da se tega ne bi mogli naučiti. Učimo se tako ali tako celo življenje…Nekateri eno, drugi kaj drugega…..[/quote]

Ok, hvala za temeljito pojasnitev, mogoče me res marsičesa doma niso naučili, pravijo pa tudi, da česar človek ne pozna tega ne pogreša…hm, pravzaprav več niti sama ne vem kaj bi rada od sebe…morebiti imam res preveč časa 😉

– so kekci..hahaha, včasih pride do situacij, ko bi moral moral tip odreagirati kot se šika situaciji primerno, potem pa ne ve kaj bi, po možnosti še kliče bivšo ali pa celo mamico..v takšnih primerih si moški res zasluži naziv “kekec”.[/quote]
Te tvoje izjave so take kot Biblija-v “prenesenem pomenu” jih lahko interpretiraš na 1000 načinov, ki po vrhu vsega niti niso preveč povezani z osnovno vsebino. Dokaži mi da je Kekec kdaj naredil kaj takega kot opisuješ zgoraj =P[/quote]Kekec… toje prekmursko štajerska finta, menda zahodno od trojan ni razumljiva vsem…:))))))

Lastnosti, ki ti grejo pri drugih na živce so lahko in pogosto tudi so lastnosti, ki jih imaš sama pri sebi, ampak se jih ne zavedaš. Čutiš in vidiš jih pri drugih, ker jih čutiš v sebi, ampak pri sebi jih ne vidiš. Dokler jih ne vidiš, jih ne moreš spremenit, tako dolgo ne moreš bit zadovoljna.
Dokler nisi zadovoljen s sabo, boš tudi v drugih ves čas videl napake in lastnosti, ki ti gredo na živce. Kot tak pa nisi sposoben gojiti zrelega in ljubečega odnosa s partnerjem, saj ves čas vsaj pri enem prihaja do občutka nesprejemanja, do nepotrebnih konfliktov, prepirov in izkazovanja nezaupanja. Torej, uporabite to, kar vidite v drugih, kot pomoč, da postanete boljši. Drugi so vaše (naše) ogledalo.[/quote]

Tega ne bi posploševala, meni gre na živce, da ljudje kadijo (sem nekadilka), ne razumem, da se ga napijejo do onemoglosti (to tudi nima neke veze z mano) in se potem spravljajo na partnerko in otroke, pa še bila lahko naštevala; možno, da sem bila v prejšnjem življenju tip in so mi zato nekatere stvari tako “poznane” :)))))))))))))

Ne vem, no, ta zgornja teorija mi niti malo ne sede oz če bi bila zadovoljna s seboj in bi imela vse tiste lastnosti, ki me pri drugih motijo – le kakšna oseba bi potem bila, tolerantna do vsega, pa ima to smisel? Mislim, da bi me v tem primeru družba izobčila – ali pač ne? Se pravi, da se naj pošteno pokvarim – naj razvijem vse tisto pri sebi kar me pri drugih moti, da bom potem bolj sprejemljiva (sebi in drugim), bom tako končno deležna odobravanja ?

To si marsikatera misli, gre se pa bolj za tolažbo. Duševno manj šibke od moške populacije ? Najdi mi en konkreten dokaz, da to drži. Ali se gre pa slučajno spet za to, ker vas nekateri moški zj*bejo in vas pustijo same z otrokom, ali pa ko naletite na takšnega, ki vas pretepa in kljub temu živite naprej ? Ker če je to to, potem trololol[/quote]

Ne, gre se zato, da sta recimo skupaj 1 leto, gresta narazen, on pa je čisto povožen in po 3 tednih grozi (izsiljuje s samomorom ipd. Koliko vem, me še noben tip ni “zj*ebal”, ker preprosto niste tega vredni. Upam, da je razumljivo. Da bi me pa kateri celo pretepal ali pa kaj podobnega, saj obstajajo organi pregona v naši državi in mi ne bi bil problem prijaviti nasilja, do zdaj še ni bilo potrebno, sem pa že videla na 4 oči, ko bi morala katera to storiti pa ni.

Te tvoje izjave so take kot Biblija-v “prenesenem pomenu” jih lahko interpretiraš na 1000 načinov, ki po vrhu vsega niti niso preveč povezani z osnovno vsebino. Dokaži mi da je Kekec kdaj naredil kaj takega kot opisuješ zgoraj =P[/quote]

Kekec bi lahko kaj naredil od zgoraj nevedenega pa ni, zato pa je KEKEC 😉

Kekec.

Lep primer rabe v stavku:
Za to, da si bend z vsebino, izdelano strategijo in prepoznavno “blagovno znamko”, že dolgo ni več dovolj biti samo skupina štirih ali petih kekcev, ki se nekaj grejo; to zahteva konstantno akcijo in vključuje veliko sodelavcev, veliko koordinacije in organizacije ter ogromno volje in dela. (Laibach)

vir: http://razvezanijezik.org/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close