Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških najbolj moti?

Kaj vas pri moških najbolj moti?

Asistenco moraš plačat :), če pa sama zamenjam je pa zastonj in hitro.
Povrh tega pa v tisti grapi med hribi ni bilo signala. Bi pešačala najprej kake 3/4 ure, da bi lahko sploh kam poklicala.

Asistenco je dobro imeti tudi za druge primere. Jaz jo imam, pokličem in so fertig hitreje, kot bi jaz to sama naredila (sicer menda še znam, ker sem enkrat imela to čast, ampak res ne bi več, če ni nujno).
No, pomanjkanje signala je pa res problem, priznam, ampak v take grape potem niti ni dobro rinit sam ali kako?

ferbčna, veliko ljudi živi na območjih, kjer ni signala, torej se sami ne bi smeli odpraviti nikamor, ker se jim lahko kaj zgodi na poti domov pa ne bodo morali poklicat? Za vsako, ko bi šel domov ali od doma bi moral koga zraven imet :)?

Vse tole pisanje je zelo “simpaticno”, no ali ne bi bilo bolje da bi pisali kaj vam je vsec pri nasprotnem spolu, kaj vas privlaci, kaj iscete, zelite … Popolnosti ni, napake vecje in mansje imamo vsi. No cloveka je treba sprejeti v paketu. Kaj je lepota? Minljivo stanje. SI vsi zelite le povezavo na kratek cas in ocenjujte ljudi le po retusuranih fotkah iz revij. Zakjj nekdo ne rece: zelim si nekoga ki bi me imel rad 🙂 Prebiram le sezname in izkljucevanja. Potem pa se zgodi zivljenje in ugotovis da so nekatere stvari (vecina ki ste jih navedli) popolnoma nepomembne in da je bistvena stvar le ena 🙂 Najhujsa stvar ki se ti lahko zgodi je namrec-banalna. Z nekom prezivis vecino svojega zivljenja in potem izreces biser: razhajava se zaradi nepremostljiv razlik.

Mobitel pravi, da ima 99,70-odstotno pokritost prebivalstva, torej govorimo o 0,30 odstotka ljudi.

ferbčna, preveri pa kolikšna je pokritost območja, glej območje, ne prebivalstvo in potem ugotoviš, da je ta delež zelo drugačen :). In seveda ne verjamem niti v njiohve podatke glede prebivalstva.
Da ne govorimo o tem, da zelo veliko ljudi zahaja na območja, kjer ni signala :).
Ne dogaja se vse samo v velikih mestih. Tudi meščani, ki gredo kdaj pa kdaj v naravo, vedo, da je s signalom zelo slabo. No, ja, okrog LJ to res ni problem.

Prispevek, ki na prvi pogled seže v srce, ampak v resnici je pa eno samo ljubo besedičenje. Niti največjim idealistom ni dovolj oseba, ki bi jih imela rada. Tisto, kar se nam zdi, da bi bilo dobro za drugega (torej ti sebe vidiš kot dobrega partnerja za neko žensko), ni nujno enako tistemu, kar se zdi njemu.
In ne, našteti dejavniki niti slučajni niso nepomembni ali pa bi ti nemara lahko živel z osebo, ki si lase umije enkrat na mesec, ima uši, je brez zob in ji grozno smrdi iz ust, poleg tega pa je verižna kadilka in kadi v stanovanju, malomarno pomiva posodo in ne pomije straniščne školjke za seboj. Pa še v službo ne hodi in moraš ti poskrbeti za vse.

Za lepo življenje v dvoje je pač nujno marsikaj. Se strinjam, da znamka kavbojk morda ni pomembna, ampak morda pa zna biti pomembno to, ali so kavbojke ali hlače iz čiste volne … Če malo banaliziram.

Kaj pa naj s tistim biserom na koncu, pa niti ne vem. Mi ne paše v kontekst vsega skupaj.

Pa si mi drugače simpatičen človek, da ne bo pomote. Samo tole si pa napisal kar nekaj.

Imam kolegico, ki živi v hudih rovtah in pri njih recimo vleče izključno mobitel. Pri mobitelu so verjetno imeli v mislih območja stalne poselitve, zato govorijo o prebivalstvu in ne o samem površju Slovenije. Meni se zdi logično (za podatek pa tudi jaz ne bi dala roke v ogenj). Drugače sem pa že bila v rovtah, kjer je vlekel samo klic na pomoč. Kolegica je recimo enkrat tako priklicala reševalce.
Ampak res ni pomembno.
Kaj bi pa naredila, če se ti avto pokvari? Šla peš do signala in nekoga poklicala, ni res. No, jaz bi lahko poklicala asistenco. Ti pa pač vlečno službo. Samo da jaz asistenco lahko pokličem tudi za menjavo gume, ko sem v civilizaciji, in to naredijo hitreje kot jaz, ti pa pač ne in to narediš sama.

Kruto, vendar resnično… se dogaja.:)

Prispevek, ki na prvi pogled seže v srce, ampak v resnici je pa eno samo ljubo besedičenje. Niti največjim idealistom ni dovolj oseba, ki bi jih imela rada. Tisto, kar se nam zdi, da bi bilo dobro za drugega (torej ti sebe vidiš kot dobrega partnerja za neko žensko), ni nujno enako tistemu, kar se zdi njemu.
In ne, našteti dejavniki niti slučajni niso nepomembni ali pa bi ti nemara lahko živel z osebo, ki si lase umije enkrat na mesec, ima uši, je brez zob in ji grozno smrdi iz ust, poleg tega pa je verižna kadilka in kadi v stanovanju, malomarno pomiva posodo in ne pomije straniščne školjke za seboj. Pa še v službo ne hodi in moraš ti poskrbeti za vse.

Za lepo življenje v dvoje je pač nujno marsikaj. Se strinjam, da znamka kavbojk morda ni pomembna, ampak morda pa zna biti pomembno to, ali so kavbojke ali hlače iz čiste volne … Če malo banaliziram.

Kaj pa naj s tistim biserom na koncu, pa niti ne vem. Mi ne paše v kontekst vsega skupaj.

Pa si mi drugače simpatičen človek, da ne bo pomote. Samo tole si pa napisal kar nekaj.[/quote]
Najlepsa oseba na svetu bo nekega dne le se svoja senca. Afro look bo nekega dne postal “odboj zrcalne slike”. Lahko bi govoril tudi o gravitaciji pri zenskah pa ne bom. Zgodijo se lahko tudi dosti hujse stvari. Najlepsa plesalka lahko nekega dne obsedi na invalidskem vozicku, … Primarni vzorki zaradi katerih so ljuduje skupaj izginevajo. Vsak dan. In po 5-7 leti, se clovek vizualno zelo spremeni. Lahko se boris, uporabljas kreme, operacije no vse je zaman. In ce si sele takrat pripravljen sprejeti resnico, zakaj je nekdo s tabo: potem se ti verjetno razsuje svet.
Idealist. Mogoce. No zelim to biti. Clovek mora biti iskren sabo. Mogoce je to celo slabo. No dolgorocno ti marskaj prihrani.

Pri mobitelu imajo v mislih štev. prebivalcev. Če bi pa vprašali za površino Slovenije pa bi blo recimo 60% pokritost.
Ja, če bi se avto pokvaril, to je druga, potem ni druge kot it peš do signala in koga poklicat.
Če pa imaš samo defekt je pa to par minut urejeno :), brez pešačenja in čakanja, da se te kdo usmili. TUdi, če bi imela asistenco in če bi bil signal,, bi morala čakat, da se pripeljjo iz nekega mesta. Namesto, da bi čakala, bi jaz v tistem času že zdavnaj vse porihtala :).

Imam kolegico, ki živi v hudih rovtah in pri njih recimo vleče izključno mobitel. Pri mobitelu so verjetno imeli v mislih območja stalne poselitve, zato govorijo o prebivalstvu in ne o samem površju Slovenije. Meni se zdi logično (za podatek pa tudi jaz ne bi dala roke v ogenj). Drugače sem pa že bila v rovtah, kjer je vlekel samo klic na pomoč. Kolegica je recimo enkrat tako priklicala reševalce.
Ampak res ni pomembno.
Kaj bi pa naredila, če se ti avto pokvari? Šla peš do signala in nekoga poklicala, ni res. No, jaz bi lahko poklicala asistenco. Ti pa pač vlečno službo. Samo da jaz asistenco lahko pokličem tudi za menjavo gume, ko sem v civilizaciji, in to naredijo hitreje kot jaz, ti pa pač ne in to narediš sama.[/quote]

In vendar, ko vstopi v prostor oz. pač nekam lepotica, se vsi moški vrtijo okrog nje in brez problema najde partnerja, če pa pride siva miška, se pa nihče ne zmeni zanjo.

Pa si mi drugače simpatičen človek, da ne bo pomote. Samo tole si pa napisal kar nekaj.[/quote]
Najlepsa oseba na svetu bo nekega dne le se svoja senca. Afro look bo nekega dne postal “odboj zrcalne slike”. Lahko bi govoril tudi o gravitaciji pri zenskah pa ne bom. Zgodijo se lahko tudi dosti hujse stvari. Najlepsa plesalka lahko nekega dne obsedi na invalidskem vozicku, … Primarni vzorki zaradi katerih so ljuduje skupaj izginevajo. Vsak dan. In po 5-7 leti, se clovek vizualno zelo spremeni. Lahko se boris, uporabljas kreme, operacije no vse je zaman. In ce si sele takrat pripravljen sprejeti resnico, zakaj je nekdo s tabo: potem se ti verjetno razsuje svet.
Idealist. Mogoce. No zelim to biti. Clovek mora biti iskren sabo. Mogoce je to celo slabo. No dolgorocno ti marskaj prihrani.[/quote]

Idealist. Mogoce. No zelim to biti. Clovek mora biti iskren sabo. Mogoce je to celo slabo. No dolgorocno ti marskaj prihrani.[/quote]

Ja itak no, to je vse logično in samoumevno. In če pogledaš pripombe glede zunanjosti, jih je res bolj malo takih, ki se nanašajo na tisto, na kar nimamo vpliva, temveč predvsem na stvari, na katere v večini primerov lahko vplivamo (recimo debelost, pa s tem nimam v mislih treh kil viška). Tudi na število zob lahko vplivamo. Tudi na vonjave, ki jih oddajamo.

Samo ne more ti pa bit – in sem prepričana, da ti ni – dovolj, da te ima ženska rada. Sem prepričana, da te ima katera rada ali pa te je imela rada, pa je ti niti povohal ne bi.

Obstajamo izjeme 🙂

Idealist. Mogoce. No zelim to biti. Clovek mora biti iskren sabo. Mogoce je to celo slabo. No dolgorocno ti marskaj prihrani.[/quote][/quote]

In kot sem že napisala, če bi ga imela nesmrtno rada ena mala, stokilska, brez sprednjih zob, z redkimi, zamaščenimi zobmi, platfusom, izrazitimi brki in glivicami na nohtih, zato pa bi bila poosebljena dobrota, ji to čisto nič ne bi pomagalo, da bi jo on vzel za svojo do konca svojih dni.

V 5 letih se človek, star 20 – 50 let vizualno minimalno spremeni. razen če se zelo ne zredi ali shujša.

Jaz sem vizualno pri 32 skoraj natanko tak, kot pri 22.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaoooo. Pomemben je prvi stik-kontakt. Mogoce je res to zunanja lepota, mogoce je to sexipil, mogoce je to njen nastop, mogoce je dobr ocutek ki ti ga ustvari, energija-sinergija, mogoce je miljon zadevic. Mora obstajati NEKAJ 🙂 No od tu naprej je vse odvisno od posameznika-kaj mu zadostuje, kaj si zeli, kaj mu je pomembno ……
Lahko sta si dva usojena, no ce nobeden ne bo dal pobude se ne bo nikoli nic zgodilo. Ljubezen ni matematika: ona lepotica+on super, se ni happy end.
Ce nekdo hrepeni po manekenki mu bo verjetno uspelo. No nekega dne mu bo potegnilo; ona je lutka, izgleda super, no to je prazna oseba, s katero ne morem komunicirati, s katero nimava nic skupnega in ob prvi preizkusnji mi bo obrnila hrbet.
Obdrzi distanco, kljukaj s spiska, samo pri tem lahko prezres osebo ki imajo vse tisto kar si sama zelis, no to ima vecina uvrsceno sele na sekundarni spisek 🙂
Kdaj to clovek izve? Statistika pravi cez 7 let

To je vse res… potrebno je nekaj več. A iz tvojih zapisaov se bere, kot bi bila vsaka lepa ženska puhla, pusta, dolgočasna in njen edini adut naj bi bil lepota. Tega že dolgo ni več. Če sploh je kdaj bilo. Zbudi se, ti osamljeni princ… 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ti se imaš za sivo miško?

Potem sem jaz siva miška brez tačk…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Bolj siva miš, kot miška 🙂

Pa ne no… pojdi kaj pojest 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ha, ha, če grem kaj pojest, bom še bolj siva miš 🙂

Po moje pa ne. Boš Matjažku bolj všeč 🙂 🙂

Ha, ha, meni so pa bolj všeč samski 🙂
Po moje pa ne. Boš Matjažku bolj všeč 🙂 :)[/quote]

To je vse res… potrebno je nekaj več. A iz tvojih zapisaov se bere, kot bi bila vsaka lepa ženska puhla, pusta, dolgočasna in njen edini adut naj bi bil lepota. Tega že dolgo ni več. Če sploh je kdaj bilo. Zbudi se, ti osamljeni princ… ;)[/quote]

Tega nisem napisal 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close