Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moških najbolj moti?

Kaj vas pri moških najbolj moti?

Aja, zaradi “prijaznosti” moški povabi žensko v Avstralijo na rodeo na divjem biku v svojo spalnico? :))))

farbanje jajčk press

pupapupa

Če rabiš pomoč pri slačenju, kavalirjev ne bo manjkalo!

Marko

Jaz sem pa mislil, da refleksivno odmakneš roko, rako kot če bi se dotaknil plošče razžarjene peči?[/quote]

Ne, na rodeu v njegovi spalnici je bila predvsem njegova žena, jaz sem spala v sobi za goste.

Je težko verjet, kajne, da se nekaterim dogaja. Mah takih dogodivščin imam še več na zalogi, mladost ludost …

Debel sveženj oz. izjemno obširen spisek s tremi pikicami na koncu, kar pomeni, da se nadaljuje, da bo takšna ženska vedno našla nekaj, kar ji na moškem ne bo všeč – je tudi odličen pokazatelj, da takšna ženska ni ravno uspešna v ljubezenski sferi oz. pri navezovanju stikov z moškimi, pove več o njej (njeni zagrenjenosti in neuspešnosti na ljubezenskem področju), sicer ne bi videla toliko napak v nasprotnem spolu.

Govorim na splošno, da se ne bi zameril avtorici, ker tu je še več takšnih “katenjk”… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko s tem se strinjam. Kdor je pozoren na napake, jih bo vedno našel. Iskanje napak pa ni nič drugega, koz zaščita pred bližino nekoga.
“Ups, glej kaj ma tale oblečeno, ne ti že ne boš moj. Aha, ta ma lase postrani, nope odpadeš! Lej tega, ko se dela norca iz mene,…….”. In tako je neprestano zaščitena, a hkrati trpi in se pritožuje za pomanjkanjem pravih moških. Ampak, to je normalna faza, ki jo damo vsi skozi po neki daljši razočarajoči zvezi, ki nas je prizadela. Je pa dobro, da to čimprej ozavestimo pri sebi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj se strinjaš, če ima(š) pa narobe. In tudi s tistim prej, da sem pisala o matjažku, si imel narobe, zakaj bi pisala o njem? Mogoče kaka stvar velja zanj, pa tudi zate, na primer tisto zadnje, da napačno špekuliraš, zakaj kaj pišem. Kake bližine kje me je strah, prosim lepo? In ne ni stvar v tem, da iščeš napake, ampak v tem, da jih prepoznaš, zato je biti smiselno pozoren na napake. In res je , kot pišeš, ta prepoznavni sistem je kot imunski sistem, jasno da nočemo biti prizadeti, vsi po vrsti a ne… a ti pa iščeš eno tako, ki te bo prizadela? In prosim lepo, iz česa neki sklepaš, da trpim, in da se pritožujem nad pomanjkanjem pravih moških?? Jaz vem, da so, mogoče lahko celo napišem, da ste, če ti je bolj všeč, pač kakor za koga. Drugače pa hvala za tvoje pokroviteljstvo 🙂 🙂 … nama tudi ni meant to be, da bi bila prijatelja, ali pač 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Še dobro da si to zadnje pripisal, namreč ne vem od kod bi sklepal, da bi to veljalo za mene. Če sem kdaj navezala stik s kom, se ej po večini vedno on več ukvarjal z mano kot jaz z njim, prepričana sem v to, (v kolikor ni šlo za zvezo). In zakaj bi morala biti uspešna v ljubezenskih sferah… pač nekateri smo srečni če smo samski, nekateri pa pač ne veste, kako bi se sploh opredelili glede tega vprašanja… za kaj že?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Bolje dobro samski kot slabo (z)vezan 🙂

[/quote]

Katenjka

Da sva lepa in podobna šarmantnim filmskih igralcem, seveda, to lahko komot velja za naju z Markom. 🙂

Katenjka

Potem pa svizec zavije čokolado. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bolje dobro samski kot slabo (z)vezan 🙂
[/quote]
Ali pa se ne opredeliti, izpostavljati, kajti ženske tu smo kot kače, se sončimo v travici in jih pičimo v ahilovo peto,… ah ubogi moški, a ne da so ubogi, rabijo našo pomoč, ko smo me tako močne ženske, a ne Ronka, midve sigurno 🙂 🙂

Neopredeljeni so pa tako najhujši. Eni se opredeljujejo tudi v stilu: nekaj imam, zapleteno je in podobno :).
Hja, če smo samske, že moramo biti močne, potem se pa najde moški, ki trdi, da smo možače, če znamo kaj okrog hiše ali pa pri avtu postorit. Tiste, ki pa imajo partnerje, in jim rečejo za zamenjavo kolesa pri avtu pa so tečne :).
Drugače so me pa podučili, da moramo ženske igrati nemočne ženske, je dosti lažje moškega ujeti :). V glavnem: če deluješ kot nemočna, se bo hitro našel kak fante.

A res? Pa sem mislila,da to počnejo samo ženske, ki se jih potem sežiga na grmadah kot rdečelaske včasih, da so hudičevke, igralke, hinavke, da moraš postati bad boy, sicer si zajamčeno samski…

Hm no jaz imam drugačne izkušnje. Sem mu vedno pomagala, to pomeni, stala zraven, še zdaj ne bi sama tega delala… svojega avta pa trenutno nimam, tako zelo sem postala nemočna… in ne nisem bila tečna, bil je on, ker je vedel, kaj je njegov job in kaj je moj in če bi bilo po moje bi mi bilo ljubše da bi za to plačala kot pa da je tečen… ne sej ne… sem sprejela te napakice 🙂 🙂
Ronka kaj pa vem, zdaj če ti tako praviš… a deluje to res v praksi, ker jaz bi se že poslužila prav vsakegaa principa, tako sem že obupana…

Ne vem, če deluje, tako me samo podučujejo druge ženske pa tudi kak moški, probala pa še nisem :).

Ronka kaj pa vem, zdaj če ti tako praviš… a deluje to res v praksi, ker jaz bi se že poslužila prav vsakegaa principa, tako sem že obupana…[/quote][/quote]

Ronka kaj pa vem, zdaj če ti tako praviš… a deluje to res v praksi, ker jaz bi se že poslužila prav vsakegaa principa, tako sem že obupana…[/quote]Ne vem, če deluje, tako me samo podučujejo druge ženske pa tudi kak moški, probala pa še nisem :).
[/quote]Aja no sprobaj pa poročaj, fajn bi bilo,če bi kak gentleman tukaj potrdil to teorijo, ali deluje ali ne…samo se mi zdi, da so nekako vsi po vrsti nemočni spričo tega 🙂 :))))

Ne vem, če deluje, tako me samo podučujejo druge ženske pa tudi kak moški, probala pa še nisem :).
[/quote]Aja no sprobaj pa poročaj, fajn bi bilo,če bi kak gentleman tukaj potrdil to teorijo, ali deluje ali ne…samo se mi zdi, da so nekako vsi po vrsti nemočni spričo tega 🙂 :))))[/quote]

Ne deluje na odraslih ljudeh, ki vsaj približno vedo kaj hočejo in razumejo kaj hočejo drugi.
Na tak način najverjetneje dobiš tistega, ki se na vsak način hoče dati ujeti. Takega pa večina ljudi niti noče.

Ali pa srečaš koga, ki je le vljuden in bi kaj pomagal – potem pa lepo odšel dalje.

Sem imela nekaj časa nazaj eno situacijo z avtom na parkirišču pred trgovino in je pristopil en, zelo vljudno, da če mi lahko pomaga, in meni je bilo ful nerodno in sem rekla da ne, da bom poklicala fanta, potem sta pa prišla iz trgovine njegova verjetno žena in mali otrok, žena tudi zelo prijazna, in sem rekla da lahko pa smo rešili stvar 🙂 🙂

Vidiš v takšnem primeru pa se jaz naredim še bolj nemočno in vsak rad priskoči na pomoč.:)

Vidiš v takšnem primeru pa se jaz naredim še bolj nemočno in vsak rad priskoči na pomoč.:)[/quote]Kaj pa vem, kaj ti koristi lažna nemoč 🙂 🙂 Nekateri so še normalni, so me učili.

Za dosego cilja.

Za dosego cilja.[/quote]Odvisno od cilja, ali pač?

Za dosego cilja.[/quote]Odvisno od cilja, ali pač?[/quote]
Če ženska na tak način pridobi pozornost moškega, še to ni nek problem….Slabo je, če to večkrat uporabi z namenom, da se mu smili. Če to postane praksa, ta manipulacija.

Odvisno od cilja, ali pač?[/quote]
Če ženska na tak način pridobi pozornost moškega, še to ni nek problem….Slabo je, če to večkrat uporabi z namenom, da se mu smili. Če to postane praksa, ta manipulacija.[/quote]Pa pri meni ni šlo za to. Jaz sem prijazna in dobra in poštena, Robi, nisi prebral moje zgodbice. Res sem imela problem. In bi mi bilo ful neumno, če bi bil tip res samski noo. Ups.

Sem prebral…Ti si imela res problem…To potem ni manipulacija.
Samo ne vem, zakaj nerodno, če bi bil samski ?
Sem mislil, da bi te bilo strah, da bi te kaj nadlegoval…..

Ne, ni šlo za to. Saj vsi niso (niste?) taki.

Za dosego cilja.[/quote]Odvisno od cilja, ali pač?[/quote]

Joj, joj…. katenjka in Robi kaj sta vidva zafilozofirala.:)

Kakšna lažna nemoč?

A niso moški močnejši in bolj spretni vsaj kar se npr. menjave kolesa na avtomobilu tiče. Jaz to opravilo raje prepustim moškim… in do sedaj so se še vsi izkazali. 🙂

Pri menjavi kolesa pri avtu pa res ne rabiš neke hude fizične moči :).
Nazadnje sem menjala kolo v naših koroških hribih, kjer po več ur ne pripelje noben avto mimo. Torej bi zelo zelo dolgo čakala, da bi dočakala kakega moškega.
In tudi drugače, kadar sem imela defekt, sem bila vedno sama v avtu, torej sem se lotila dela sama.

Dobra si, jaz tega nisem še nikoli počela, niti nisem nek tehnični tip.:)

Ne rabiš dolgo čakat , če se znajdeš kje na samoti, pokličeš asistenco, pa hitro pride, običajno kak prijazen fant.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close