Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj vas ni sram hoditi tako zašpehan na plažo?

kaj vas ni sram hoditi tako zašpehan na plažo?

Smo prvič letos na morju in malo gledam na okrog. Pa vsako leto so ljudje bolj obilni na plažah. Kako vas ni sram hodit okrog z 50kg špeha, narezanimi nogami in trebuhom ter ogromnimi podbratki. Sram vas je lahko.

Mi ne hodimo. Do plaže se pripeljemo, potem pa ležimo in se mastimo.

Jaz grem tako
[img]https://thumbs.gfycat.com/ParchedShadyAfricanharrierhawk-size_restricted.gif[/img]

Revše ubogo, saj točno tako res greste po plaži, tisti, ki ste obese 😀 😀

Me je bilo včasih, zato sem zamudila marsikaj lepega v življenju. Tudi letos mi ni bilo prav enostavno, a sem sebe postavila pred tiste, ki bi jih pogled name utegnil tako prizadeti, da bi morali o tem pisati po spletu.

Ne.
Se mi pa ti smiliš, da prvič na morju takole, kot svetilnik zijaš in črtiš sokopalce namesto, da bi uživala s svojimi ljubimci na plaži, žalostno.

Kaj a to se nažirate vsak dan kot pujsi al kaj da ste taki.

Me je bilo včasih, zato sem zamudila marsikaj lepega v življenju. Tudi letos mi ni bilo prav enostavno, a sem sebe postavila pred tiste, ki bi jih pogled name utegnil tako prizadeti, da bi morali o tem pisati po spletu.
[/quote]

To je to. Ven iz zidov, v kopalke in morje. Ni ga večjega užitka. 👌Drugo leto ponovi vajo.

Revše ubogo, saj točno tako res greste po plaži, tisti, ki ste obese 😀 😀
[/quote]

[img]https://media1.giphy.com/media/B86lxbrMSZ0SQ/giphy.gif[/img]

To je to. Ven iz zidov, v kopalke in morje. Ni ga večjega užitka. 👌Drugo leto ponovi vajo.
[/quote]

In prelagat probleme na druge, da morajo to zašpehanost gledat al kaj? Da bi sami kaj naredili v smeri hujšanja to pa ne

čudno jaz pa vidim dokaj normalne postave. mi je pa všeč če ma ženska mal špeha, velik bolj kot če je suha.

In prelagat probleme na druge, da morajo to zašpehanost gledat al kaj? Da bi sami kaj naredili v smeri hujšanja to pa ne
[/quote]

Vstaneš in greš drugam. No big deal.

Ampak je res, tok debelih ljudi kot sem jih videla letos pa se ne. In to si na plazo prinesejo cele hladilne torbe, pa se basejo s sadjem, piskoti , s sendvici, pijejo coca colo ozsladke pijace, otroci se basejo s cipsi, smokiji…mislim prav obrne se ti od tega prenaziranja res. Ne vem no, kako ste drugi s prehranjevanjem na plazi , ampak mi vedno vzamemo s sabo vodo in kaksne albert kekse, in to je to, na plazi smo ponavadi cca. 3- 4 ure 2x na dan, vmes gremo na lahko kosilo, zvecer gremo na vecerjo, seveda zjutraj pa zajtrkujemo. In to je to, brez smokijev, prenaziranja, sladkarij.
Najbolj me je pa letos zmotilo to, da je ful otrok predebelih, ampak to res predebelih, mali otroci cca.4, 5 let in se mlajsi s takimi miselinkami da te na rit vrze. In za to krivi izrecno starsi, ki jih futrajo do onemoglosti, se v vodo, v pesek, ko se igrajo jim nosijo hrano in jih futrajo, ma res se ti obrne…so kot nasedli kiti.

Ja, me je bilo sram. In sem shujšal. Nekateri so pa kot nasedli kiti. Vedno sem se spraševal kako imajo lahko taki/e otroke. Njihovi partnerji/ke morajo biti malo moteni, da se spravijo na tak kup špeha. Kot bi šel do nasedlega kita na obalo in …

da mi je ves dopust žrtje in ležanje na plaži ter opazovanje ljudi okoli sebe – raje ostanem doma. Pa ne morete biti no tako dolgočasni.

Smo ravnokar s slovenskega morja. Punce lepe in postavne. Res se najde kaj prekomerne teže, v splošnem pa prevladujejo lepe postave in prav prijetno je to pogledat. Celo mamice z otroki so pohvale vredne.

Zašpehane pa vidijo najprej tisti, ki sploh niso bili na morju.

Se strinjam z avtorico. Maščobnice in maščobniki ne poznajo nobenega sramu, ko se šetajo po plaži. Bruh 😝

Do sedaj skoraj ni bilo debelih otrok. Zdaj pa opažam, da se res ljudje zažirajo, kot da bo jutri vsega zmanjkalo. Nič sadja, samo neki rogljički, krofi, v glavnem OH ji iz vrečk. Pa ves pogovor samo o tem, če bodo šli v trgovino in kaj bodo kuhali. Mi jemo zajtrk, na plaži imamo vodo in sadje, kak paketek navadnih keksov in kuhamo, ko pridemo nazaj v app. Smo ogromno v vodi, otroka sta znala plavati že pred šolo.
Mladi starši so neizmerno debeli, otroke pa tolažijo s hrano in jim privzgajajo iste navade.

Hahahahahaha…….ojooooj, tako sem se nasmejala, da me trebuh boli. 🙂

Hahahahahaha…….ojooooj, tako sem se nasmejala, da me trebuh boli. 🙂
[/quote]

😛

Ne razumem, kako se lahko ljudje toliko ukvarjate z drugimi. Bolj pametno bi bilo, da bi energijo, ki jo porabite za “druge”, usmerili vase. Sami bi bili še boljši in drugi bi imeli mir pred vami. Zavedajte se že enkrat, da smo si ljudje različni in ima vsak pravico, da počne, kar želi, dokler ne škodi drugim.

Na javnem forumu govorimo o ljudeh, ki se javno izpostavljajo, z vsemi svojimi navadami. Oprosti, ker opazimo.

In vi, ki napišete PODBRATKI? Sram vas je lahko.

In zakaj točno si ti odprla temo?

In zakaj točno si ti odprla temo?
[/quote]

tako kot je treba vzgajat otroke in jih usmerjat na pravo pot, je potrebno vzgajat tudi monovske orangutane. Tudi na netu se je treba lepo obnašat, morate iti v smeri graditve boljše osebnosti, pritlehnosti, opravljivosti je potrebno opustiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close