Kaj uporabljate
Spodaj je ena spraševala, kam se parfumirate. Mene pa zanima, kaj uporabljate. Sama sem nora na parfume, je pa na prvem že nekaj časa Pure poison. Pozimi uporabljam tudi Hypnotic Poison, ki mi tudi omamno diši, pa L’Occitane Vanilijo. Poleti mi “sedejo” J’Adore, Omnia Cristaline, D&G Light Blue ter Sun. To je to.
Včasih sem veliko uporabljala tudi Angel in Cashmir,pa sem se ju naveličala. Skratka – predvsem sladki so mi všeč.
Kaj pa vaš najljubši?
Evo, tukaj lahko naročiš:
http://www.parfumerija-darila.com/parfumerija
Samo za branje mi je pa tale stran odlična in jo rada pregledujem:
Mi je žal, da je forum na MON Parfumi tako slabo obiskan, predvsem zaradi izmenjavo mnenj in izkušenj. Pa lep dišeč pozdrav!
Parfumov imam malo morje, katerega uporabljam, pa je odvisno od trenutnega razpolozenja. zaenkrat mi je najboljsi za pozimi D&G The One – taje za posebne priloznosti oz. za kaksne vecerne izhode, za vsak da pa Casmir Chopard, Eden od Cacharela (zelena skatlica, ful res ful poseben, sladek vonj, meni fantasticen), poleti pa ne vem, kaj mi bo vsec. Lansko poletje D&G Light Blue, Sun od Jill Sander, Puma Jamaica (rumena skatlica), pa se kaj bi se naslo. Ful hud mi je tudi Armani Code, pa moram se malo nasparat.
Jaz pa trenutno:
Hermes – Eau des Merveilles – mnjam!
Lacoste – Pour femme – klasicno (ze nekaj let)
Gucci – Rush 2 (zal nekoc super pa sem ga brez testiranja spet kupila, danes mi ne potegne prevec
Elizabeth Arden – Mediteranean (ga moram ponucat, mi pa glih ni)
Poletni pa bodo definitivno:
Hermes – Un jardin sur le nil
Hermes – Un jardin en mediteranee
Hermes – Eau des merveilles
Bvlgari – Au the blanc (beli čaj)
Bvlgari – Au the vert (zeleni čaj)
tko, ce bo pa se kaj lepega prislo spomladi poleti na policke bo pa mogoce zgornji seznam malcek drugacen (4.in 5.)
Forum je zaprt za komentiranje.