Kaj trenutno berete?
ESOS CIELOS je pri nas izšla pred nekaj leti kot To nebo. Zanimiva, zlasti tisti prvi seks po odhodu iz zapora, ki so ga pa španskobaskovske teoretičarke nekoliko napadle kot moško videnje ;-))! Prava Atxagova mojstrovina pa je Osamljeni mož, na voljo tudi v slovenščini. Začetek je malce počasen, potem pa super.
Živjo!
Pravkar sem prebrala knjigo MAJADA, IRAŠKA HČI. Toplo pa priporočam tudi ostale življenjske zgodbe v knjigah založbe Učila, kot SUŽNJA, ŽIVA ZAŽGANA, PUŠČAVSKI OTROCI… Ne morem verjeti, da se take stvari dogajajo danes, v sodobni družbi in v bistvu tako blizu nas. Hkrati pa občudujem ženske – pripovednice zaradi njihovega neizmernega poguma, volje in upanja.
LP!
velike zelene oči…………..morem povedat da je zlo fajna knjiga predvsem pa me je zelo prevzela kr je resnična in to knjigo priporočam vsem………..resnično jo morem pohvaliti…………men je bla zlo všeč……..hm…avtorico sem pa ž pozabla kr sem knigo včeri vrnala pa sem šele dans naletela na to stran………..na žalost………eh ma mejte se pa upam da jo bote prebrali kr je res fuuul fajna
mejte se =)
LayDidi
Kup zadnjih pridobitev iz Londona, med njimi nekaj nadaljevanj Prve damske detektivske agencije (Alexander Mccall Smith), ki se mi zdijo duhovite in optimisticne, ne da bi jih zanasalo v smer “kurjih juhic”.
Zacela in potem kar odlozila sem pa eno z drugega konca spektra, namrec Lionel Shriver: We Need to Talk About Kevin – a je to kdo ze bral? Precej “srbi me spreletavajo” obcutek, ceprav je po drugi strani napisano pregresno dobro. Bom porocala, cim zberem pogum, da se je lotim ponovno.
lp, proxima