Kaj trenutno berete?
Knjiga Half-blood prince se mi zdi najboljša do sedaj. Najbrž tudi zato, ker nisem tako mahnjena na akcije, ki jih v tej knjigi ni ravno veliko, z izjemo konca knjige. V tej šesti knjigi se je pisateljica bolj osredotočila na odnose med junaki (vsi so zaljubljeni:))), pa na Mrlakensteinovo življenjsko zgodbo, kako je postal to, kar je.
Knjiga veliko stvari razloži, še več vprašanj pa odpre. Prejšnje so se nekako zaključile, šesta pa se konča tako, da sploh ne smem pomisliti, da bo sedmi del šele čez dve leti!!! Sicer pa je na internetu že ogromno teorij zakaj, kako, kdo…ampak počakati bo treba na knjigo.
Cena knjige je 6.400,00. Jaz ne bi zdržala do decembra :))), sploh ker nisem hotela, da mi pokvarijo branje z informacijami iz knjige. Ko sem jo začela brati, sem se izogibala vseh forumov, kjer bi lahko izvedela, kaj se zgodi in kdo umre, ker sem hotela sama prebrati in to je bil tudi glavni razlog, da sem knjigo kupila.
Zdravo!
Ravnokar sem prbrala še zadnji del avtobiografije od Dava Pelzer-ja. Nore knjige, ki ti dajo razmišljat kaj vse lahko doleti otroka…
Naslovi knjig so pa sledeči: OTROK BREZ IMENA, IZGUBLJENI FANT, MOŽ PO IMENU DAVE in PRAVICA DO MLADOSTI. Potrebno jih je prebrati po vrsti, ker se zgodba začne odvijati v ranem otroštvu in nadaljuje vpotem v odraslo dobo…
Lep pozdrav!
Ema