Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kaj trenutno berete?

Kaj trenutno berete?

elfriede jelinek – ljubimki (grozljivo!!!)

Mens Health

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Buda ne potrebuje diete (zal. Sanje). Zeeelo simpatično.

Trenutno (šele na začetku) Zajtrk pri Tiffanyju. Imam na zalogi še Ljubimki od Jelinekove.

@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->-- <http://pomarancka.moj-album.com>

hm, v kakšnem smislu?

@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->-- <http://pomarancka.moj-album.com>

Ravnokar zaključeno: Liza Marklund, Maščevanje.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Poppy, kakšna se ti zdi Half-Blood Prince?

Razmišljam o tem ali bom zdržala do decembra na slovenski prevod, ali bi rajši…. Cena?
Slovenski izvod bom morala v vsakem primeru kupiti za hči, zato moji pomisleki…

lp majda

Knjiga Half-blood prince se mi zdi najboljša do sedaj. Najbrž tudi zato, ker nisem tako mahnjena na akcije, ki jih v tej knjigi ni ravno veliko, z izjemo konca knjige. V tej šesti knjigi se je pisateljica bolj osredotočila na odnose med junaki (vsi so zaljubljeni:))), pa na Mrlakensteinovo življenjsko zgodbo, kako je postal to, kar je.

Knjiga veliko stvari razloži, še več vprašanj pa odpre. Prejšnje so se nekako zaključile, šesta pa se konča tako, da sploh ne smem pomisliti, da bo sedmi del šele čez dve leti!!! Sicer pa je na internetu že ogromno teorij zakaj, kako, kdo…ampak počakati bo treba na knjigo.

Cena knjige je 6.400,00. Jaz ne bi zdržala do decembra :))), sploh ker nisem hotela, da mi pokvarijo branje z informacijami iz knjige. Ko sem jo začela brati, sem se izogibala vseh forumov, kjer bi lahko izvedela, kaj se zgodi in kdo umre, ker sem hotela sama prebrati in to je bil tudi glavni razlog, da sem knjigo kupila.

Ravno sem prebrala Matildin zadnji valček (Tamara McKinley), zelo všeč mi je bila tudi knjiga Samanthina pisma Jennifer (James Patterson)

Zdravo!

Ravnokar sem prbrala še zadnji del avtobiografije od Dava Pelzer-ja. Nore knjige, ki ti dajo razmišljat kaj vse lahko doleti otroka…

Naslovi knjig so pa sledeči: OTROK BREZ IMENA, IZGUBLJENI FANT, MOŽ PO IMENU DAVE in PRAVICA DO MLADOSTI. Potrebno jih je prebrati po vrsti, ker se zgodba začne odvijati v ranem otroštvu in nadaljuje vpotem v odraslo dobo…

Lep pozdrav!

Ema

Včeraj sem še brala Pokora (pri 80. strani prenehala), zvečer pa začela Panika od Dese.

lp

dokočala J. Herriot – All Creatures Great And Small

začela E. Hemingway – Zbogom, orožje

Brisača, kako, da ti Irving ne gre? Meni je ful ful všeč. Vedno rabim par strani, da padem not, ampak ko se to zgodi, me tako butne, da je vsaka stran taka slast.

Veliki rajh 1964 -Robert Harris,je kdo že bral ,jaz sem šele na začetku
lp geri

Bizonji vojščak – zelo mi je bila všeč. Prebrala sem jo v enem dnevu.

Ravno sem prebrala Plamen in cvet od K.Woodiwiss, ki pa se mi ni zdela tako zanimiva kot njena Zimska vrtnica. Zdaj pa sem si prinesla iz knjižnice knjigi Uho, grlo, nož (V.Rudan) in Laži malih žensk (S.Smith Nash).

pomarančka napisal:
> hm, v kakšnem smislu?

mene sprašuješ?

pravkar prebrano
Preden zaspim si 100x skrtačim lase
Windows of the Word

obe priporočam

Margaret Atwood: Bodily Harm

New Report

Close