Kaj točno ima zvezo covid19 s preverjanjem na avtomatski pumpi Petrol?
A se zavedate kako daleč smo zabredli? Dejansko zaradi covida-19 preverjajo PCT pogoj na Petrolu in to na avtomatski pumpi. Kaj bo naslednji ukrep. Preverjanje PCT pogoja, ko izstopiš iz hiše, greš v avto, se pelješ s kolesom?
Pa imam PCT pogoj in sem se vseeno ravnokar skregal na Petrolu in odšel na Mol. Hvala lepa.
Bencin je nujna življenjska potreba, če hočeš v službo vsi ne živijo 1km od doma nekateri se vozijo tudi 100km do službe. Aja politiki tega ne vedo….
P.s. pozabila sem dodati še to da je vladi v interesu, da ne moreš tankat in it v službo tako bo lažje uvedla pogoj PC 🙂
Smo videli že včeraj koliko judi jim je klonilo in teklo po dozo
Desperadodajka, 15.09.2021 ob 10:03
Kako prijetno mora biti zdaj zaposlen na Petrolovi pumpi. Verjetno bodo tudi orenk corona dodatki pri plači.
super naj se nekrivi zaposleni zahvalijo vodilnim Petrola 🙂
aja saj nekateri zaposleni na Petrolu podpirajo to, češ da delajo na ta način dobro za stranke hahahaa
ja seveda, 15.09.2021 ob 10:02
Bencin je nujna življenjska potreba, če hočeš v službo vsi ne živijo 1km od doma nekateri se vozijo tudi 100km do službe. Aja politiki tega ne vedo….
P.s. pozabila sem dodati še to da je vladi v interesu, da ne moreš tankat in it v službo tako bo lažje uvedla pogoj PC 🙂
Smo videli že včeraj koliko judi jim je klonilo in teklo po dozo
Bencin pač nikakor ni nujna življenska potrebščina. Obstaja javni prevoz. Res je, da marsikdaj ni udoben, traja dlje ipd., ampak obstaja in zato bencin NI nujna življenska potrebščina.
In tudi če bi bil, ti NI onemogočen dostop do njega. Bencin ti je še vedno povsem dostopen, pod določenimi pogoji, ki jih lahko izpolniš v vsakem trenutku. PCT; na P res nimaš vpliva, si prebolevnik ali pač nisi, C ti je dostopen kadarkoli, brezplačno, T ti je ravnotako dostopen kadarkoli, plačljiv.
Izbiro torej imaš, vse ti je dostopno in na razpolago, torej tudi teorija o diskriminaciji pade.
takole, 15.09.2021 ob 10:25
Bencin pač nikakor ni nujna življenska potrebščina. Obstaja javni prevoz. Res je, da marsikdaj ni udoben, traja dlje ipd., ampak obstaja in zato bencin NI nujna življenska potrebščina.
In tudi če bi bil, ti NI onemogočen dostop do njega. Bencin ti je še vedno povsem dostopen, pod določenimi pogoji, ki jih lahko izpolniš v vsakem trenutku. PCT; na P res nimaš vpliva, si prebolevnik ali pač nisi, C ti je dostopen kadarkoli, brezplačno, T ti je ravnotako dostopen kadarkoli, plačljiv.
Izbiro torej imaš, vse ti je dostopno in na razpolago, torej tudi teorija o diskriminaciji pade.
Ti pa si pravi teletin hahah
ja seveda, 15.09.2021 ob 10:32
pameten…. Kako boš šel na javni prevoz brez PCT?
Kdo bo ril stroške PCT za javni prevoz?
Čakam samo še da vlada sprejme, da moraš imeti PCT, če sploh hočeš opraviti hitri test 🙂
Zakaj pa bi ti kdo kril stroške testiranja za javni prevoz? Saj je to tvoja svobodna odločitev. Lahko se tudi cepiš, je brezplačno.
Pri nas je pa tako, da je bencin za nas nujen.
Nimamo javnega prevoza in če ni bencina, da se odpeljemo po hrano v dolino, bomo lačni.
Tudi testirat se ne moremo brez bencina. Teste izvajajo samo enkrat tedensko, 10 kilometrov stran.
Tako, da pri nas bomo res lačni. In nikoli več Janša ne dobi od nas nobenega glasu.
Pa smo ga prej vsi volili. Cel zaselek.
bedaki, 15.09.2021 ob 10:38
Zakaj pa bi ti kdo kril stroške testiranja za javni prevoz? Saj je to tvoja svobodna odločitev. Lahko se tudi cepiš, je brezplačno.
GNIDA POKVARJENA brez pameti!
CEPLEJNJE ni brezplačno! Smrtonosno cepivo smo plačali davko plačevalci! Teste so kupili tudi z našim denarjem! Zakaj bi torej ta isti test plačali dvakrat?
Upam, da boste v roku dveh let čutili posledice in vas pobere. Saj je cepivo namenjeno zgolj počistiti ljudi na svetu… Preberite si
znorel sem, 15.09.2021 ob 09:56
A se zavedate kako daleč smo zabredli? Dejansko zaradi covida-19 preverjajo PCT pogoj na Petrolu in to na avtomatski pumpi. Kaj bo naslednji ukrep. Preverjanje PCT pogoja, ko izstopiš iz hiše, greš v avto, se pelješ s kolesom?
Pa imam PCT pogoj in sem se vseeno ravnokar skregal na Petrolu in odšel na Mol. Hvala lepa.
Seveda ima zvezo. Z analnim cepljenjem… sicer smo mu včasih po domače rekli tudi jebanje v glavo.
Sicer pa so mi trenutno najbolj pri srcu modeli, ki razlagajo, da so se cepili, ker so bolj pametni, inteligentni, razgledani… OK, kdor se je cepil zaradi sebe vsaka čast. ?
Realnost pa je, da te izobražene, inteligentne… polpismeni in neizobraženi varnostnik (nedokončana OŠ), samotestiran od sebi enakega kolega lagano v glavo na vsakem koraku… Ej ti, pokaž` mi PTC, če hočeš notr. ???
Obenem pa ne vedo, da bo tisti, zaradi katerega zagovarjajo to norijo prišel v spremstvu varnostnikov, ki bodo drugim varnostnikom razložili, da prihaja VIP… ter naj ga ne nadlegujejo.
In ti visoko izobraženi in inteligentni bodo zagovarjali analno cepljenje tako dolgo… dokler jim pač ne pride iz riti v glavo. (če sploh kdaj) ???
nimam255, 15.09.2021 ob 10:42
Pri nas je pa tako, da je bencin za nas nujen.
Nimamo javnega prevoza in če ni bencina, da se odpeljemo po hrano v dolino, bomo lačni.
Tudi testirat se ne moremo brez bencina. Teste izvajajo samo enkrat tedensko, 10 kilometrov stran.
Tako, da pri nas bomo res lačni. In nikoli več Janša ne dobi od nas nobenega glasu.
Pa smo ga prej vsi volili. Cel zaselek.
zadnjič je bilo po tv, kako so eni celo poletje peš hodili, eni iz Prekmurja na morje, pa camino itd. po stotine kilometrov. Torej bo vam samo koristilo, da se sprehodite peš do živilske trgovine vsak dan. Pa boste naredili nekaj za svoje fizično in duševno zdravje, pa še planet boste manj onesnaževali. V tem vidim samo pluse.
To kar govoriš je neresnica. T mi ni dostopen povsod, ker je v mojem kraju kjer bivam dostopen samo 3 krat na teden in sicer med 12H in 16H. In seveda plačljiv 12€.
Vozim se v službo vsak dan 62 km eno smer in moram tankat avto vsak enkrat na teden. In sedaj mi razloži: 1. Zakaj moram test plačati? ker cepio si dobil/dobila brezplano
2. Zakaj mi ni testiranje dostopno vsak dan tako kot cepljenje in celo do 18 ali 19 ure?
Prosim za razlago… Je nimaš a ne? Ker blebetaš v prazno… In če ti je to Ok, kar se sedja dogaja z necepljenimi, potem nisi niti človek več. Pa da ne bo pomote, sem cepljena. In ostala normalna. Kaj vse ne pride na površje pri ljudeh v izrednih situacijah… sram vas bilo. Tukaj se vidi, da človek je slab že od nekdaj, samo kdaj to na površje pride je pa vprašanje. Še enkrat – sram te bodi kot človeka, če ti je to normalno stanje.
mijav mijav, 15.09.2021 ob 10:48
zadnjič je bilo po tv, kako so eni celo poletje peš hodili, eni iz Prekmurja na morje, pa camino itd. po stotine kilometrov. Torej bo vam samo koristilo, da se sprehodite peš do živilske trgovine vsak dan. Pa boste naredili nekaj za svoje fizično in duševno zdravje, pa še planet boste manj onesnaževali. V tem vidim samo pluse.
A s imaš ti sicer za Uberraso sedaj, ali kako?
Forum je zaprt za komentiranje.