Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj to pove o fantu?

kaj to pove o fantu?

Pozdravljeni!

Imela sem fanta, ki me je zapustil in šel z drugo punco. Z njo se je nastavljal točno tam, kjer je vedel da bom jaz. To me je prizadelo v dno duše. Prepričana sem da je vedel da me to boli, kljub temu da sem se trudila biti flegmatična.

Zanima me kaj vi menite o tem, kaj pove takšno dejanje o človeku?

Kako je lahko (z)vedel? Kdo ga je obvestil? Kdo bi mu lahko povedal ali prišepnil ali le namignil, da boste vi na točno določenem kraju in v točno določenem času? Ali (zares) ima tako dobro obveščevalno službo?

Brez odgovorov na zastavljena vprašanja, o njem ni moč nič kaj posebnega povedati.
Čeprav se naključja včasih dogajajo, le niso (na srečo ali ne?) vedno pravilo.

Kar zadeva flegmatičnost: bolje je biti zares flegamatičen, kot se le delati, da smo flegmatični.

Če ne gre drugače, zamenjajte okolje ali se tudi preselite kam daleč. In če vas bo še naprej »zasledoval«, zahtevajte sodno prepoved približevanja.

Pezde pač!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Vedel je kam sem hodila v službo, kam zahajala s prijatelji, kje sem bila doma, vedel je kje tičim v prostem času. Za to ne rabiš imet obveščevalne službe. Ko sva se srečala, se mu ni nikoli nikamor mudilo, ostal je z njegovo punco tako dolgo “ob meni” kakor se mu je zahotelo. In tudi on se je delal kot da je on zdaj tu z njo edino pravilno.

glede flegmatičnosti je pa takole. Lahko je reči… Vedno se je pojavil s punco, tako da se nisem niti mogla pogovorit z njim o tem. Pač sem se takrat obnašala tako kot sem se in se pač drugače nisem znala. Pač svaka čast tistim, ki bi to zmogli.

Hvala za odgovor, vsak komentar je dobrodošel!

Lp

O čem bi se vi sploh pogovarjali z njim? Morda bi v dvoje obujali spomine, kramljali o sedanjosti ali načrtovali »skupno« prihodnost?

Drugače, morda spremenite svoje navade, omislite si druge kraje kamor boste zahajali s svojimi (in ne skupnimi) prijatelji. Kolikor razumem, on naj ne bi bil več vaš prijatelj in še manj član vašega omizja. Vsiljevati se, nepovabljen v vašo družbo, res ni lepo in kaže vsaj nezadostno osnovno vzgojo. V najslabšem primeru, če je kdo tako netakten kot on – odidete. Domov, k sebi, ga ni treba spustiti (saj tudi poštar ve kje stanujete, pa kaj?). Menda vam ob polnoči ne prepeva podoknic (in skrijte lestev, da se, morebiti, ne bo šel še vasovalca). V vašo službo ga, najbrž, ne bodo spustili drugi. Če bo on zares porabil toliko časa, da bo le vam sledil kamor pač vi greste, ga bo njegovo sedanje dekle, bržkone, odslovilo. Samo potem bo on še bolj »obremenjen«, ker bo prisiljen »zasledovati« že dve bivši … Torej, rešitev je v tem, da bo zasledoval čim več bivših deklet.

Ali ga vi preprosto – ignorirajte. Se bo že ali naveličal ali – utrudil.
(Sicer si je/bo sam »kriv«, da je tak nemogoč.)

Ne razmišljajte več o sedanjem zasledovalcu. Raje se prepustite sanjarjenjem o sebi in »skrbi« za nekega novega spremljevalca. Ko boste v družbi z novim, vam bivši
(zagotovo) ne bo več niti najmanj »težil« in še manj grenil življenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close