kaj to pomeni
V zadnjem tednu sem 2x sanjala osebo s katero sem zaradi spleta okoliščin izgubila stik, pred tem pa sva si bile dokaj blizu. Obakrat je bila ta oseba z že pokojno osebo, najprej z možem, danes sem v sanjah od nje dobila pismo v katerem mi je poslala fotografijo na kateri je skupaj s svojo mamo in še nekaj kar nisem videla. Sanje se vedno končajo tako, da zmanjka konec.
Kaj bi to pomenilo? Kakšna ideja?
Premalo si povedala. Je šlo za moško ali žensko osebo? V kakšni relaciji si bila s to osebo? Prijateljici? Zakaj sta se razšli? Kako si se počutila v sanjah, kako je delovala ta oseba do tebe? Si je bila vesela, ti je bilo neprijetno?[/quote]
Ženska, isti dan rojstni dan, lahko bi mi bila mati (ni imela otrok), živele vsaka v svoji državi, veliko mi je pomagala, vendar zaradi nekih kapric lastne matere in tudi izpadov te osebe, sem jo ignorirala. Tega je zdaj recimo 8 let.
Občutek je bil zelo realen, a je zmanjkal konec. Dobiš pošto jo odpreš in začneš gledati fotografije iz določenih krajev, ki sva jih obiskali. Po toliko letih ona in vedno zraven pokojne osebe.
Forum je zaprt za komentiranje.