kaj storiti
lej fanika… ma nočem te kritizirat, ampak čist zares…
če bi se men kaj takega zgodil, ziher ne bi na nekem forumu spraševala, kaj mi je storiti in pol tehtala “za” in “proti” predloge.
bit moraš pač karakter in si postaviti svojo vrednost in potegnit meje
osebno se jaz že ne bi pustila enemu staremu drekaču…. pol pa že raje počakam še pol leta in si najdem orng službo
Ne vem kako ti gre lahko hkrati na živce, ko ti to počne, hkrati pa pomisliš na to, da bi se tega mogoč rešila, da bi se z njim dala dol… fuj… Verjetn on vidi to neodločnost v tebi, in pol probava… Če boš popustila boš izpadla največja k… Maš po mojem dve možnosti, ena, da ga opozoriš, da ga boš prijavila, pri tem pa bot kar se da odločna (pa ko te začne otipavat se mu en pustit, to ej rpvo…), maš pa še eno možnost, da se greš isto igrico, in ga začneš otipavat nazaj, in ga narediš čist norega, da bosta, pol ga pa pustiš, pa ga mal izkoriščaš. Če se bo pustil. Lahk pa prečekiraš nejgove organe in pol če te ne bo ubogal, razglasiš okol, da ma malega. No, sam jaz bi ga vseen raj prijavla in ga opozorila 🙂 na tvojem mestu.
Moje mnenje je da si zelo poceni in lahko prodana duša. Ne ceniš se!
Če že moraš s kom spat zaradi denarja (službe) bodi raje prostitutka, pa potem vsaj dobro zaračunaš. Tako boš sigurno imela več od tega če že moraš z nekom sexsat s katerim ti ne paše.
Sicer se ti bo pa pekel v službi šele začel. Sigurna sem da boš kmalu morala zamenjati službo sli pa jo boš želela, pa tudi dolgo verjetrno ne boš zanimiva za tega tipa in te bo želel odstraniti.
In spomni se potem kaj na moje besede. Govorim ti iz prakse-jaz nisem bila vpletena, je bilo pa že več mojih sodelavk.
????
ne razumem te no….
v bistvu je poanta v tem, da sama veš, kaj hočeš in kako bo….
če “cincaš” med “ja” al “ne” … ne vem no…
jaz sem v štud. letih precej štopala in seveda se je vedno najdel kak bimbo, ki je pač vzel za samoumnevno, da lahko štoparko tud nadleguješ. in tako me eden začne nekaj za bedra prijemat, pa sem ga nadrla ko enga cucka, da kaj si misli, da valjda ne štopam zato, da me bo nekdo šlatal in da me naj pri priči izpusti ven. se je začel ful opravičevat in rekel, da mu je žal, da naj ne grem ven itd… pol se je zavlekel čisto na levo, da se me ja ne bi kje dotaknil, meni je pa ves čas šlo ful na smeh 🙂
punce, hvala! sploh nisem čakala, da spet neredi izpad, marveč sem se kar najavila k njemu na sestanek. me je črvičilo v želodcu, da je bilo kaj! potem me je posedel v stol, sama pa sem mu povedala, kaj si mislim o celi stvari, da tega ne bom prenašala, pa da si želim samo profesionalen odnos in nič drugega. prav tako sem mu povedala, da nimam prav nobenih afinitet do njegovih prizadevanj in do njega samega. in veste kaj se je zgodilo!! dec se je opravičil, priznal, da to pri vsaki proba, pa če rata, rata. tako je tudi pri meni, da je to njegova velika pomanjkljivost. Zatrdil je še, da bova imela korekten odnos, pa da naj pozabim vse skupaj. Uffff, ne morem si mislit! Upan, da je vse resno povedal, da ne bodo sankcije sledile! Hvala za nasvete in dajanje poguma!
Forum je zaprt za komentiranje.