Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj storiti

kaj storiti

Sem še vsa razburjena od zadnjega dogodka, ki se mi je zgodil pred slabo uro. Imam starega, osladnega, ogabnega šefa, ki me že nekaj časa ogovarja, se me rahlo dotika in namiguje z raznimi opolzkimi šalami. sama sem se vedno skušala izogniti neprijetnostim in nisem reagirala. danes pa se je od nekod priplazil za mano v arhiv in me začel otipavati in to kar po zadnjici in mi segal za hlačke. Čisto sem zaprepadena, a kaj naj storim? Nimam nikakršne želje po njem, a sem odvisna od njega. Če se enkrat dam dol, pa poskušam biti čisto indiferentna-hladna, potem bo morda dal mir, ker bo videl da nisem tisto, kar misli da sem – vroča mlada ženska. tako bi bil morda sit volk, koza pa bi imela le malo odgrnin.Kaj naj storim?

ha ha ha daj ga do onemoglosti….da mi niti v sanjah ne boš več padla na pamet!!!!!!!

:))

Poljub je kralj dotikov

Jasno mu povej, da si odvisna od njega in v tem trenutku tudi on od tebe, ker ga boš prijavila, če se ne umiri! Če imaš dobro sodelavko ali sodelavca, ki si zaupata, se zmenita, da en dan prideš v kiklci in dekolteju, se po domač povedano šefu mal nastavljaš in greš v arhiv. Najbrž lahko pričakuješ, da se bo prislinil za tabo. In ko te bo začel otipavati, se “nenapovedano” pojavi tisti sodelavec/-ka, ki jasno vidi prizor.

……privež ga na pojstlo, dobr ga izbičaj……pa ti bo najbrž dal mir ))))

Predvidevam, da če boš naredila cirkus, boš ostala brez službe. Mislim pa, da je tvoje dostojanstvo človeka več vredno kot pa služba. Če se boš z njim dol dajala pričakuj večje zaplete od tega, da bodo za to zvedeli vsi, do tega, da ti bo težil še bolj kot do sedaj.

Lepo te prosim no, POF.(oprosti izrazu),te bo, potem pa bo govoril, si kurba in ne vem kaj se vse.SAmo slabse bo, da ne govorim o tem, da te bo potem imel v šahu.Itak pa bodo potem, ko se bo kaj zgodilo, vsi tebe obsojali.Daj no, kje imas pamet.Pa se zena naj izve, potem pa bos imela hudica….Na koncu bos lahko samo odsla drugam, ker bos ti tista, ki bo potegnila ta kratko.
reci ne in konec.Pa kako se bos pocutila, ko bos sexala z njim, pa saj nismo zivali, no.Da bi sexal, da bo mir.Naj se stera v k….Zagrozi mu, da ga bos snemala in zeni poslala….

Jasno in glasno mu povej da tega nočeš in da naj te pusti s tem pri miru. Zakon te ščiti pred spolnim nadlegovanjem, ampak le v primeru, ko mu jasno poveš, da tega nočeš, ker šele potem se to šteje za spolno nadlegovanje. (Poglej si v novi Zakon o delovnih razmerjih, kateri člen je to.) In povej mu, da če bo še poskušal, da ga boš prijavila. In povej mu zakon in člen zakona.

Ne razumem, zakaj bi se dajala dol z nekom, če ti ni do tega. Prav gotovo da če se boš enkrat dala dol, se to ne bo končalo, ampak boš s tem privolila v to početje in se hkrati odrekla vsej zakonski zaščiti.

Obstaja tudi telefonska in druga pomoč – plačano od države mislim, kjer svetujejo ženskam (in moškim) v takih situacijah in jim poskušajo maksimalno stat ob strani. Malo poišči po netu. Naredi nekaj zase. Pogum, pa bo. A ta tvoj šef nad sabo nima nobenih šefov?

Pusti pri miru, ne odgovarjaj mu, ne odgovarjaj na SMS. NIč!!!
Če boš naredila paniko boš ob službo, ker ne bo poveddal pošteno.
Se mi je dogajalo isto in čez nekaj časa se je naveličal.

LP

fanika……….
mislm da mal provociraš…………

Ja, men se tudi zdi, da je to provociranje. fanika, očitno ti je pasalo, da te je malo pobožal pod hlačkami, ker… če bi to bila jaz… do tega sploh prišlo ne bi. Ker bi ga skup zbila.

veš kaj… ma ti to orng nakladaš…
mene je v prejšnji službi tud en hotu neki “nadlegovat”, pa sem mu dala takoj vedet, da me ne zanima… že pogled je lahko dovolj

seveda pa obstaja druga plat zgodbe, če npr. razmišljaš “kaj vse pa lahko pridobim in kam vse lahko še prilezem, če se mal podolčkam s ta starim” :))

zdaj sem še bolj zmedena nad številnimi odgovori, čeprav me motijo predvsem tisti, ki mislijo, da se s tako resno težavo lahko zafrkavaš, oz. provociraš. dolgo časa (3 leta) sem čakala na delo, potem je jasno, da je dilema o agresivnim odzivom še toliko večja. Če pomislim, da bi mi potem dal mir, bi bila pripravljena staremu pohotnežu celo ustreči in stisniti zobe. Da pa bi ga njegov šef na zobe pa sploh ne verjamem, ker nas gleda kot navadne ovce in se tudi tako obnaša do nas!

Mislim..pod hlačke, ja kako že? Če nočeš in če imaš reflekse normalno razvite, odskočiš ko te nekdo (ŠEF) po riti šlata.

lej, ne vem al si tolk glupa al so te mel doma u vatko zavito…….
sam to kar ti sprašuješ paše u rubriko sej ni res pa je…….

ahhhhhhhhhhhh, grrrrrrrrrrrrrr

stokrat sem si že reku da se ne bom na take butaste odzival………
jooooooooooooooojjjjjjj

za kazen se bom na pir pelou…………

da ne bi slucajno spala z njim!! nikakor!! nobena sluzba ni toliko vredna, da ti kdorkoli na kakrsenkoli nacin skoduje! mlada si, sposobna in ni ti tega treba. po moje si zacni iskat drugo sluzbo. ocitno tako mora biti in je ze prav, da gres drugam. morda ti je nekje namenjeno sanjsko delo.

nacin, ki ga je izbral tvoj nadrejeni je podel. in izraza nespostovanje do tebe.. pa kaj misli, da si pocestnica, vsem na voljo, ce se bo komu kaj zahotelo??? kreten! ti moski pa res samo s tamalim mislijo!!!! ne morem verjet.. doma, pred zeno, pa kot polit cucek.. taki so. zal vecina.

lp,
m

pol predlagate eno močno “petardo” v glavo, pa naj bo kar pač bo?!

….u pisarn ga prklen pol ga pa tm pust PRASCA POHOTNGA!!!!!!!!!!!!!

respect, pravilno si se odloču! gremo zraven…

ej respect, da ne boš premrzlega pil, bo angina udarla! Pol bo pa težava!

nekdo pa dons zjutrej ni dobil svojega………………..

heheheh,
še vseen bo manjša težava kt jo maš ti………….

Vam povem jutri, če bo stari kej hotel, mu sledi batina, vsem pa poročam jutri in hvala za vzpodbudo! Če pa me vrže iz službe, pa upam da se bo kaj našlo! Imate prav, je ni čez čast in dobro ime!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close