Kaj ste storili z Janševim pismom?
Bxfk, 25.12.2021 ob 19:31
Jaz sem ga strgala, sosed ga je pa dal uokviriti.
Pa vi?
V pismu je bil apel da se ljudje cepijo in na koncu voščilo, in spet po slovenski nevoščljivosti opletate bedarije. Gesta je bila lepa, koga moti pismo pač ne prebere in je to to. Ko človek za virusom zboli je vseeno če mu je všeč ena ali druga stranka, ali pa nobena.
Smeha smeha, 25.12.2021 ob 22:49
MON sem prebrala. Boljš kot katero baklo.
Je pa Singer dokaz, da cepivo ne ščiti Ko ni bil cepljen, je preživel Ironija ?? Groza in ni smešno
Cepljena drugače in me je groza, da žugajo še z xy Po nosu pa tud ne dam vrtanja. Groza Zaupanje right. ???
Nisem ga sploh odprla, romal je v zaboj za kamin – za podkurit drva, je pa svojega odprla mama in ko sem prišla na obisk je ravno brala tista čreva….
V bistvu je – kot sem videla, ko se mučila s prebiranjem – res predolgo pismo, veliko nekih floskul ki gredo ljudem na jetra, sploh ko na poročilih vidijo ukrepe in njihovo nesorazmernost (če se njegovemu zayebavanju lahko tako reče).
Zato se vsebini ne morem opredeljevati, ker sploh nisem prišla do nje, niti mi ni v interesu zapravljati čas zanjo.
Govorijo DEJSTVA in ne besede, to vidimo že pri naših anticepilskih trolih, ki podobno kot Janša, ves čas pisarijo o tem, kaj na bi moralo biti, kaj na bi bilo, kaj ne bi smelo biti….ogromno besed, nešteto nekih misli, nešteto nekih pozivanj na osnovi teh besed….a dejanj nič. S strani tistih, ki pisarijo, dejanj NI. ker toso samo gobezdači, troli, luzerji, ki pametujejo v virtualnem svetu eno, v realnem pa počnejo vse drugo.
Zato so takšni pamfleti in pozivanja k nekim dejanjem enaka. Kdo jih piše, je nerelevantno.
Zažgem pismo Janše, trolanje antivakserjev preko neta pa jemljem kot podaljšek debilnega in zlonamernega pozivanja k nečemu, kar normalni ljudje v reali nikoli ne bomo sprejeli in se mu prilagodili. Enako sranje, le z različnih bregov.
Forum je zaprt za komentiranje.