Kaj ste naredili iz tega foruma???
Po nekaj dnevih presledka sem zopet zalutala na ta forum. Ta forum ni več ničemur podoben, ker ga je grafično oblikoval nek smrkavec, ali pa nekdo ki nima pojma o pojmu!
Ma lepo vas prosim no – kdo si bo lomil oči na teh novih pof.barvah? Izgleda, da ta forum urejajo res neki opipanci opipani, ki nimajo blage veze! Pa kaj vam je amaterji monovski modelatorski?
Kakšno nepregledno skorupcalo od foruma je to? Še huje, kot da bi se igral 5 letni otrok! Mrš pre.kleti amaterji nesposobni!!!
Ne žali smrkavcev. Domači najstnik naredi miljonkrat bolje. No res pa ima mamo, ki ima občutek za lepo, za estetiko in hkrati za uporabnost in praktičnost.
Niso vsi narejeni za vse in ustvarjalka foruma nima estetike in praktičnosti v sebi. Se je hvalila z nakupom foruma ampak pogorela na celi črti. Denar namreč tudi ne more kupiti vsega.;)
V prenovljenem forumu sem do sedaj komentirala samo enkrat.
V zgornji vrstici, kjer se napiše ime komentatorja, sem pač napisala eno izmišljeno ime. In zdaj se to ime prikaže na koncu vsake teme, kjer je prostor za komentiranje. Se pravi, da se bo to ime prikazovalo toliko časa dokler ga ne bom zgoraj nadomestila z drugim. Ste opazili to?
Tole je pa res bizarna katastrofa. Prvih par dni, ko ni delal skoraj noben link, sem mislil, da je nekaj starega potegnilo iz kakšnega keša kje, zdaj pa vidim, da naj bi bil to nov forum. 90 % funkcionalnosti starega foruma je izginilo … To se pač tako ne dela, ne moreš na produkcijo porinit nekaj kar najprej niti ne dela, rabijo par dni, da nastane en četrtizdelek … tudi če bo kaj funkcionalnosti dodane kdaj, bo šlo očitno zelooo počasi in čez eno leto ne bo niti polovica stvari delala kot je treba.
Forum je zaprt za komentiranje.