Kaj ste danes vse pojedli
Odkar sem zbolela za depresijo, pijem tablete ecytara in imam tak apetit, da bi pojedla vse sladko in mastno, zlasti ogljikove hidrate.
Tako sem pojedla pol kilograma testenin z maslom in orehi, pa par rezin kuhane pršute in mortadele.
Nekaj moram spremeniti, ali depresivna ali prenajedena. Ne eno ne drugo ni dobro zame.
preveč, 02.09.2021 ob 19:45
Odkar sem zbolela za depresijo, pijem tablete ecytara in imam tak apetit, da bi pojedla vse sladko in mastno, zlasti ogljikove hidrate.
Tako sem pojedla pol kilograma testenin z maslom in orehi, pa par rezin kuhane pršute in mortadele.
Nekaj moram spremeniti, ali depresivna ali prenajedena. Ne eno ne drugo ni dobro zame.
Najdi koga, ki te bo teral ven. Izčrpaj telo s športom. Potem bo tudi apetit manjši
A to si lacna ves dan, non stop?
Da ti tbl zamenja ali zmanjsa dozo??
Ne vem, se ne spoznam.
Poskusi najt neko resitev. Ti zelim zivljenje brez depresije in ozdravitev. ?
Morda se obrni na podjetje Biostile( ni reklama!!), tam imajo slovenske prehranske izdelke in morda imajo reditev zate.
Zdaj ko sem jemala en cas B vitamine, mi je tudi povzrocalo lakoto, pa se nekako ignorirala oz jemala sredi noci, da sem ” lakoto” prespala. Oz ko ponoci pojem 1 banano( zaradi kalija in krcev, sem takrat vzela b vitamin)
Šnelca_783, 02.09.2021 ob 19:27
Kaj ste danes jedli in v kolicini? ?
Z: 3 zlice ajdove kase, malo malin in borovnic, 4 brazilske orescke
M: hruska, mandlji(7)
Kosilo: jota( brez mesa)
Malica: 1 dcl skyr
Zdaj prisla s sprehoda, dala orado v pecico. Pa spinaca bo v parnem kuhalniku, za vecerjo
Kaj ti kuhaš za piščance. Kakšna hrana pa je to.
Zjutraj se je kruh z namazom ali rezinami salame, kosilo repa, zelje in krompir zvečer pa polenta z ocvirki.
Hermann, 02.09.2021 ob 19:49
Zajtrk – nic
Kosilo – polovico pecenega piscanca, pecen krompir, riz, zeleno solato, rdeco peso in liter vina.
Desert – kavica in en kos kokosove torte
Vecerja – maslen marmeladni rogljicek in toplo coko mleko
Pa kilogrami, vse to redi, ali si trezen-a po taki količini vina.
kmečka hrana, 02.09.2021 ob 20:27
Kaj ti kuhaš za piščance. Kakšna hrana pa je to.
Zjutraj se je kruh z namazom ali rezinami salame, kosilo repa, zelje in krompir zvečer pa polenta z ocvirki.
Kaku pisce? ?
Evo ti sexi pisce… ?
Šnelca_783, 02.09.2021 ob 19:54
A to si lacna ves dan, non stop?
Da ti tbl zamenja ali zmanjsa dozo??
Ne vem, se ne spoznam.
Poskusi najt neko resitev. Ti zelim zivljenje brez depresije in ozdravitev. ?
Morda se obrni na podjetje Biostile( ni reklama!!), tam imajo slovenske prehranske izdelke in morda imajo reditev zate.
Zdaj ko sem jemala en cas B vitamine, mi je tudi povzrocalo lakoto, pa se nekako ignorirala oz jemala sredi noci, da sem ” lakoto” prespala. Oz ko ponoci pojem 1 banano( zaradi kalija in krcev, sem takrat vzela b vitamin)
Morda od njih Noni, Relax… ene 3 mesece poskusi, verjetno kot proces samozdravljenja depresije v uspesnosti 65%.
Replika541, 02.09.2021 ob 21:11
U danes smo se pa basali ?
Jaz sem zjutraj par prepecencev s humus/dodatki namazom in caj, pol pa za kosilo orgija s telecjimi rebri in mladim krompirjem pecenimi pod peko , mesana solata (koncno je dozorel paradajz) in ko nismo mogli vec dihat, se cokoladni sladoled.
Se dobro, da to ni vsak dan ?
Ja iz kje pa si da imaš šele zdaj paradajz.
Jaz danes
zajtrk : kava, 2 nektarini
kosilo : zelenjavna juha, piščančji zrezek s šunko in sirom, gobova omaka, riž, zelena solata+ paradajz
večerja : krompirjev golaž s hrenovkami, šmorn z rozinami
Zjutraj sem si privoščila kozarec vode, skodelico čaja, skodelico bele kave in žemljo z namazom. Kasneje še 1 kozarec zmiksanega sadja (zmiksam 1 jabolko, 1 banano in 1 pomarančo za 2 porciji).
Kosila sem zunaj in sicer suši ter kozarec vina. Po kosilu sem si privoščila en kapučino in en majhen brownie.
Za večerjo sva imela piščanca po baskovsko, pečen krompir z zelišči in mešano solato.
Anonimno 9874, 03.09.2021 ob 09:03
5:00 – čaj,
8:00 – probiotični jogurt
18:00 – puranji zrezek v smetanovi omaki, riž in zeljnata solata s česnom
19:00 – sladoledno lučko Tom in kasneje še en čaj
20:00 – košček svežega kruha in rezina pršuta (za gušt ;-))
Dober/dobra si da od 8 do 18h brez jest, zase vem da bi takrat umrla od lakote, toliko ur. ??
Forum je zaprt za komentiranje.