Kaj sploh hoče
Tip, ki ga poznam že nekaj časa bi rad nekaj imel z mano, vsaj tako on sam pravi. Ampak imam občutek, da to ni to in, da je zadaj nekaj drugega. Namreč vedno kadar mi piše in mu odgovorim me potem ignorira. Ga večkrat tudi kaj vprašam in ignorira. Njegov izgovor je, da nima časa. Zakaj pa mi potem sploh piše, če nima časa? Mu je dolgčas in mi piše samo takrat, ko je njemu dolgčas? Glede določenih stvari – tega kar mi piše (vsebine) imam občutek, da bi iz mene rad izvabil nekaj kar se njega sploh ne tiče. Po drugi strani pa imam občutek, da bi nekaj rad pa tega ne upa ali noče povedati. Na trenutke imam občutek tudi, da mi laže, ker od drugih ljudi slišim o njem drugačne stvari kot jih pove on. Ali pa celo on sam za isto stvar enkrat reče tako, teden kasneje pa čisto nekaj drugega.
Kaj bi sploh rad? Pa se mi drugače ne zdi slaba oseba tako na splošno, samo ti njegovi izgovori, izmikanja, “dreganje” vame pa potem popolni umik. Kaj je narobe s tako osebo?
Zblojen bedak je, ki na tak način fila svoj ubogi ego. Verjemi, da ima še več takih želez kot si ti v ognju.
Normalen tip, ki mu je ženska všeč ne onegavi dolgo. Take neumne igrice za moškega niso. Tudi, če želi samo neobvezen seks se drugače obnaša. Ignoriraj in blokiraj ga. Če bo imel kaj za povedati naj ti to pove v obraz. Pa glej, da boš upoštevala vse varnostne ukrepe, če se bosta dobila. Ne samo koronske, tudi tiste zdravorazumske, ki pravijo, da naj se ženska prvič dobi z moškim sredi zelo obljudenega kraja med drugo in peto popoldne.
Posiljenih bab s prerezanim vratom in razbito glavo imamo v Sloveniji čisto preveč.
Zblojen bedak je, ki na tak način fila svoj ubogi ego. Verjemi, da ima še več takih želez kot si ti v ognju.
Normalen tip, ki mu je ženska všeč ne onegavi dolgo. Take neumne igrice za moškega niso. Tudi, če želi samo neobvezen seks se drugače obnaša. Ignoriraj in blokiraj ga. Če bo imel kaj za povedati naj ti to pove v obraz. Pa glej, da boš upoštevala vse varnostne ukrepe, če se bosta dobila. Ne samo koronske, tudi tiste zdravorazumske, ki pravijo, da naj se ženska prvič dobi z moškim sredi zelo obljudenega kraja med drugo in peto popoldne.
Posiljenih bab s prerezanim vratom in razbito glavo imamo v Sloveniji čisto preveč.
[/quote]
Se že poznava osebno. Kako leto sva se videvala skoraj vsak dan. Ampak takrat, in v živo se ni šel takih igric, niti mi ni nikoli v živo rekel, da sem mu všeč.
Je pa res, da sem mu nehala pisati prva. Ker večinoma itak ne dobim odgovora. Ko mi piše on vedno odgovorim, ampak on pa vedno ignorira. Včasih je tudi tako, da večkrat zaporedoma napiše samo “Oj”. Na to sem tudi nehala odgovarjat, ker itak ko odgovorim večinoma ni odgovora iz njegove strani. Odgovorim vedno, takrat kadar imam kaj konkretnega napisat ali mu odgovorit na vprašanje.
In mislim, da imaš prav, da ima še več takih kot sem jaz. Sem ga enkrat označila na fb, ker sva bila skupaj, objavila sliko (kraja kjer sva bila, ne naju) kar je najprej tudi potrdil, da lahko, sem ga najprej vprašala. Kasneje, ko je ena “lajkala” oziroma reagirala s tistim všečkom začudenja, je rekel naj ga ne označujem več.
Najbolj me moti to, da mi ves čas piše potem pa ignorira z izgovorom, da nima časa.
Se že poznava osebno. Kako leto sva se videvala skoraj vsak dan. Ampak takrat, in v živo se ni šel takih igric, niti mi ni nikoli v živo rekel, da sem mu všeč.
Je pa res, da sem mu nehala pisati prva. Ker večinoma itak ne dobim odgovora. Ko mi piše on vedno odgovorim, ampak on pa vedno ignorira. Včasih je tudi tako, da večkrat zaporedoma napiše samo “Oj”. Na to sem tudi nehala odgovarjat, ker itak ko odgovorim večinoma ni odgovora iz njegove strani. Odgovorim vedno, takrat kadar imam kaj konkretnega napisat ali mu odgovorit na vprašanje.
In mislim, da imaš prav, da ima še več takih kot sem jaz. Sem ga enkrat označila na fb, ker sva bila skupaj, objavila sliko (kraja kjer sva bila, ne naju) kar je najprej tudi potrdil, da lahko, sem ga najprej vprašala. Kasneje, ko je ena “lajkala” oziroma reagirala s tistim všečkom začudenja, je rekel naj ga ne označujem več.
Najbolj me moti to, da mi ves čas piše potem pa ignorira z izgovorom, da nima časa.
[/quote]
Kot rečeno, blokiraj in ignoriraj! Igra se s tabo, hoče te imeti za vsak slučaj v rezervi. Se ti ne zdi, da si vseeno predobra za tako ceneno pozicijo.
Malo ga zasleduj, ko izveš s katero je najbolj povezan pa … saj veš, maščevanje je sladko. A šele, ko je mrzlo. Ne bom te učila kaj je potrebno narediti. Kaj moraš pa tudi sama pogruntat v življenju.
sploh ne vem kaj si ženske obetate od nekih dopisovanj in nevem česa. To je vse sfejkano in pišejo vam tisto kar mislijo da si želite videti/slišati, ne tisto kar dejansko mislijo. Že samo dejstvo da ima na voljo tip minuto, dve, tri, deset… za razmislek preden odgovori, pove dovolj. Pogovor na štiri oči ima čist drugo težo. Pa itak dopisovanje s 10 različnimi, češ z eno pa že nekaj bo.
To da je pogovor na štiri oči drugačen pa itak. Sem že ugotovila. Kadar sva bila skupaj pa sem ga kaj vprašala je dostikrat kar nekaj mencal preden je odgovoril, ali pa spremenil temo. Pa tudi po neverbalni komunikaciji se je videlo, da se hoče izmaknit, da laže. Ampak takrat temu nisem posvečala pozornosti, ker sem ga imela le za znanca, kolega. Kasneje ob dopisovanju pa je rekel, da sem mu všeč. Takrat sem si mislila, da mu dam možnost, da to tudi pokaže, da sem mu všeč, da mu nekaj pomenim. Ampak kar zadnje čase dela pa je daleč od tega, da bi mu bila všeč. Imel je mojo telefonsko številko pa jo je kao zgubil. Zdaj jo spet hoče, pa mu je ne dam, ker sem mu očitno samo igračka za takrat, ko je njemu dolgčas. Mi je pa tudi čudno zakaj bi hotel mojo številko? Saj nima časa. Če nima časa odpisat, ne vem kako bo imel čas klicat?
Imam kolega, poznava se že, uf, 20 let, več.
Spznala sva se preko ene revije kamor smo pisali sms-e, se spoznavali, si izmenjali št.
Pisala sva si vsak dan. Po določenem času – cca. 2 leti izvem, da ima poleg mene še več punc, ki jim piha na dušo. Ena mi je celo pisala (on ji je dal mojo št.) in rekla naj ga pustim, ker je njen. Jaz pojma nisem imela, ker mi je vsak dan pisal, odgovoril na vsak sms.
Sem mu to povedala, ga vprašala … vedno dobila odgovor, priznal je vse. Nikoli noben od naju ni ostal brez odgovora, v negotovosti.
Še danes je tak, da flirta z desetimi na enkrat, seveda na tak način prave punce ne bo dobil, pač tak je. Ampak je pa dober prijatelj, iskren.
Ta tvoj pa otročji, nespoštljiv.
Čas se vedno najde, če je le želja.
Mislim, da ni seks. Včasih imam občutek, da je zadaj še neka tretja oseba, ki mu sugerira kaj naj mi reče. Ker pa on v bistvu ne želi, mi sicer piše, reče kar reče tista tretja oseba, potem pa v bistvu ne ve kaj bi rekel in me ignorira. Saj pravim, kot sem v prvem postu napisala, imam občutek, da hoče iz mene izvabiti nekaj kar se njega ne tiče. Tudi to, da nikoli ne napiše nič konkretnega ampak samo “oj” kaže na to, da on osebno sploh nima želje.
Mislim, da ni seks. Včasih imam občutek, da je zadaj še neka tretja oseba, ki mu sugerira kaj naj mi reče. Ker pa on v bistvu ne želi, mi sicer piše, reče kar reče tista tretja oseba, potem pa v bistvu ne ve kaj bi rekel in me ignorira. Saj pravim, kot sem v prvem postu napisala, imam občutek, da hoče iz mene izvabiti nekaj kar se njega ne tiče. Tudi to, da nikoli ne napiše nič konkretnega ampak samo “oj” kaže na to, da on osebno sploh nima želje.
[/quote]
Osebno je saj si zeli seksa s tabo.
[/quote]
Torej hoče nekaj o tebi zvedeti, da to posreduje tretji osebi?
Če imaš kakršnekoli dvome pa ti noče tega razčistiti, je najbolje se distancirati, prekiniti. Niti ni pomembno več zakaj kaj kako je pri njemu, če človek ni sposoben čiste jasne komunikacije okoli tega kaj in kako je pri njih.
Torej hoče nekaj o tebi zvedeti, da to posreduje tretji osebi?
Če imaš kakršnekoli dvome pa ti noče tega razčistiti, je najbolje se distancirati, prekiniti. Niti ni pomembno več zakaj kaj kako je pri njemu, če človek ni sposoben čiste jasne komunikacije okoli tega kaj in kako je pri njih.
[/quote]
Tako nekako ja. Glede na to, da je tudi meni velikokrat govoril o drugih imam občutek, da želi tudi o meni govoriti drugim. Ker mi je pa prej večinoma o drugih govoril po telefonu, mu zdaj ne dam več številke, ker se mi tega kaj drugi delajo in govorijo res ne da poslušat. To je pa tudi vse kar se on pogovarja. Govori o tem, da nima časa in o drugih.
Tako kot je rekla ZartRose – ni sposoben jasne komunikacije. Očitno od tebe pričakuje, da boš telepatsko izpolnjevala njegove potrebe.
Se pa sprašujem kako človek, ki nima časa misli, da bo enkrat imel punco, partnerko, družino? Če nima časa niti za klepet preko spleta? A ja, po njegovo – čas za klepet po telefonu bi pa imel, če hoče št.?
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://i.gifer.com/origin/69/6948fff54ea8699bb6e9a4881c442c89_w200.gif[/img]