Kaj sploh delate na morju?
Pa ponocujejo vec, kasr jih je volja a ne…. Se ne pritozujem – vec ljudi izven plaze, vec placa zame. Oz. Kjer so bazeni, se folk raje po njih valja, kot v morju. Ves, kako je to fejst …
Za ene je ze sprememba okolja sploh morska klima, dovolj z odklop …
No, upam, da bodo pa[code][/code]davine vodo shladile, ker tole ze ni normalno …
Mi spimo, dokler spimo. Ce smo pridni, se gremo najprej kopat za urico al pa dve, potem na zajtrk. Ce ne, zadevo obrnemo. Potem gremo domov, beremo, se igramo karte, clovek…, skuhamo kosilo, se pogovarjamo… miljon stvari. Po cetrti, ponavadi okrog petih gremo spet na plazo . Dnevi kar zletijo mimo, nismo pa sovrazniki, ampak obozujemo morje, sonce…
Z veseljem grem na morju. lepo mi je plavati in opazovati sončni zahod, to je pa tudi vse. Zelo hitro se vsega naveličam. Ko menjam okolje, me popade huda nespečnost, ne morem spati, zato si želim čimprej priti domov.
Zdi se mi za malo, dati toliko denarja, zato da se tam matram in da lahko povem, kje sem bila. Res, me ne briga.
Ob 8h po zajtrku na plažo. Tam branje in plavanje, najraje v senci. Ob 11h v apartma, potem kosilo, pa sisesta do 16h, takrat spet na plažo – tam branje in plavanje. Ob 20h nazaj na večerjo. Tako je bilo letos in po možnosti vedno. Niti malo mi ni dolgčas, spočijem se u nulo.
Ko so bili otroci majhni, sva si z možem skrb v času branja delila, zdaj so trije že skoraj odrasli in vseh pet nas počne isto.
Kaj počnemo? Spimo do 8 h otroci še kako uro več. Grem na obalo na travarico in kodi pa je ura 10. Pojemo zajterk se kremo skopat pa mal sončkat pa je ura 12 al pa še mal čez. Kosilo, poležavanje v senčki z dobro knjigo v roki ali pa dober seks. Po 18 uri včasih ja včasih ne gremo spet na plažo kjer ostanemo do sončnega zahoda. Večerja, mesto, druženje, kartanje, spanje, sptehodi, tek, posvečanje drug drugemu….skratka vse je sproščeno in v izi, brez ur, brez načrtov.
Hja.. pojma nimam kaj delam ampak dan kar mine. Dopoldan smo na plaži, potem po kruh in sladoled.. nekaj u izi skuhat, pa malo počiti čez tahuj vročino – ponavadi smo pogledali kako risanko lepo na klimi, potem spet voda, pa sto idej od otrok, zvečer ko gresta pa spat sva pa sploh še večji lenobi. En na mreži, drug na ležalniku pred prikolico s pogledom na morje kaka debata, takratki..
Na morju sem sicer zato, da se spočijem ne da sem vsa natempirana.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.gifbin.com/bin/052009/1243271414_black_guy_laughing.gif[/img]