Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj si ti nor?

Kaj si ti nor?

Kam smo prisli??

Prej me klice soseda. Pove da je klicala svojo zdravnico glede zdravil. Ko je govorila s sestro. Je zdravnica vzela telefon in ji mimogrede rekla da bo prisla nenapovedano na dom in jo cepila. Ta ji presenecena odvrne, da se ne bo cepila. Da se pazi in izogiba ljudi…pac ukrepe. In dr ji se 1x rece, da bo prisla do nje nenapovedano. In soseda mi rece kaj naj naredi ali bodo zaklenjena vrata dovolj, ali bo prisla zdravnica sama, ali ji bodo nasilno vdrli notri. Stara je 78 let.

Kaj si ti nor? ???

Sosedi sem rekla naj ne odpira nikomur, naj me takoj poklice ce bo tam.

Starostniki umirajo po bolnicah in dso. Zdaj jih mislijo se na domovih trpat v smrt??

Daj se hecat iz teh stvari no.

Ne hecam se.

Gospa je zaskrbljena. Nemirna, boji se. Si je sla kamilice skuhat. Sem ji rekla naj si kak keks vzame in gre gledat tv. Dozivela je sok.

A ve kdo da so kje to prakticirali?

Mislite da pride tudi patronaza? Da ce ne bo hotela se cepit, da jo bodo na silo dali v dom in tam potem cepili ali kot pravi dr kar na domu?

Gospa ni zmesana, ne dementna, nima vrocine, ne blede se ji. Sem preverila da mi ne fantazira kaj.

Pa sem že napisal, da so nekateri ljudje plačani za izvajanje kampanije za precepljenost. Zato pa se izvaja takšno nasilje, ker se itak gre samo za denar.

Če bi zdaj prenehali financirati koronski fašizem, bi bilo tega cirkusa v enem dnevu konec. Samo debili bodo še vedno nabijali laži o zdravju, ker po resnici ne bo nihče povedal.

Ce dr ve da je gospa sama.

Potem tud verjamem da jo je hotla prestrasit..sej kdo pa ji bo verjel

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 28.09.2021 ob 16:16

Ne hecam se.

Gospa je zaskrbljena. Nemirna, boji se. Si je sla kamilice skuhat. Sem ji rekla naj si kak keks vzame in gre gledat tv. Dozivela je sok.

A ve kdo da so kje to prakticirali?

Mislite da pride tudi patronaza? Da ce ne bo hotela se cepit, da jo bodo na silo dali v dom in tam potem cepili ali kot pravi dr kar na domu?

Gospa ni zmesana, ne dementna, nima vrocine, ne blede se ji. Sem preverila da mi ne fantazira kaj.

Če bo gledala TV bo še bolj zaskrbljena. To ni bil dober nasvet.

Zdravnica ji je povedala, da bo k njej prišla nenapovedano …

LOL:)

Nora baba si ti Snelca. Vsi normalni smo ze zdavnaj cepljeni.

Škoda,da je ni posnela,to je za prijavo drgac,samo mislim da zdravnica ni mislila resno,morda sta se kaj takega pogovarjali in so zdravnici živci malo poustili,seveda to ni opravičilo. V bistvu jaz to ne verjam.

robi445, 28.09.2021 ob 16:19

Pa sem že napisal, da so nekateri ljudje plačani za izvajanje kampanije za precepljenost. Zato pa se izvaja takšno nasilje, ker se itak gre samo za denar.

Če bi zdaj prenehali financirati koronski fašizem, bi bilo tega cirkusa v enem dnevu konec. Samo debili bodo še vedno nabijali laži o zdravju, ker po resnici ne bo nihče povedal.

Se mi v prvi vrsti zdi, da se njim gre da je cim vec ljudi pofentanih od stranskih ucinkov in razredcit narod.

Kdo ma pravico sodit kdo bo kdaj umrl??

Zgleda da prav zbirajo tiste ki zivijo sami, sorodniki pa 100-200km stran.

Zdaj sem se jaz nemirna, zaradi nje da je ne bi mucili in izsiljevali.

Hahajaja, 28.09.2021 ob 16:21

Škoda,da je ni posnela,to je za prijavo drgac,samo mislim da zdravnica ni mislila resno,morda sta se kaj takega pogovarjali in so zdravnici živci malo poustili,seveda to ni opravičilo. V bistvu jaz to ne verjam.

Razen,če ima zdravnico Logarjevo,sarkazem.

Eh, pri teh letih niti snemat ne zna.

Ona je klicala samo za zdravila narocit, kot ponavadi s sestro govorila. Zdravnica je bila blizu. Sestri je vzela telefon in ji tebi nic meni nic rekla ” gospa en dan pridem nenajavljeno mimo vas in bova uredili cepljenje”. Soseda je rekla ” saj nisem klicala zaradi cepljenja, ne bom se cepila, narocila sem zdravila. Doktorca ji je se 1x rekla ” se vidimo in bomo uredile cepljenje”.

Bom jutri nijz klicala, kaj se ta dr gre.

Cakam ce se kdo javi, da je imel podobno kot moja soseda.

robi445, 28.09.2021 ob 16:20

Če bo gledala TV bo še bolj zaskrbljena. To ni bil dober nasvet.

Ma gleda ona it programe, nadaljevanke/filme popoldan. Da se zamoti. Ce se sploh lahko zamotis. Kaj naj ji recem da gre kvackat, ko to non stop dela in vedno kaj premleva.

Šnelca_783, 28.09.2021 ob 16:29

Eh, pri teh letih niti snemat ne zna.

Ona je klicala samo za zdravila narocit, kot ponavadi s sestro govorila. Zdravnica je bila blizu. Sestri je vzela telefon in ji tebi nic meni nic rekla ” gospa en dan pridem nenajavljeno mimo vas in bova uredili cepljenje”. Soseda je rekla ” saj nisem klicala zaradi cepljenja, ne bom se cepila, narocila sem zdravila. Doktorca ji je se 1x rekla ” se vidimo in bomo uredile cepljenje”.

Bom jutri nijz klicala, kaj se ta dr gre.

Cakam ce se kdo javi, da je imel podobno kot moja soseda.

Lahko ji ti nastimas za snemanje,če ima pametni mobitel,bo pač vse klice snemala.Ja poklici res nijz in po prasaj malo.

Pri nas doma smo imeli primer, ko smo klicali JU za en dokument pa je na drugi strani rekla, da samo če smo cepljeni. Ker je bil telefonski pogovor prehiter, nismo uspeli vprašat ali se heca ali resno misli. Nismo dosti daleč od mamce in njene zgodbe.

Šnelca_783, 28.09.2021 ob 16:04

Kam smo prisli??

Prej me klice soseda. Pove da je klicala svojo zdravnico glede zdravil. Ko je govorila s sestro. Je zdravnica vzela telefon in ji mimogrede rekla da bo prisla nenapovedano na dom in jo cepila. Ta ji presenecena odvrne, da se ne bo cepila. Da se pazi in izogiba ljudi…pac ukrepe. In dr ji se 1x rece, da bo prisla do nje nenapovedano. In soseda mi rece kaj naj naredi ali bodo zaklenjena vrata dovolj, ali bo prisla zdravnica sama, ali ji bodo nasilno vdrli notri. Stara je 78 let.

Kaj si ti nor? ???

Sosedi sem rekla naj ne odpira nikomur, naj me takoj poklice ce bo tam.

Starostniki umirajo po bolnicah in dso. Zdaj jih mislijo se na domovih trpat v smrt??

Zakaj to delaš? Ti pač nisi normalna? Kaj želiš doseči s temi tvojimi fantazijami tukaj? A ti je ker zdravnik všeč pa bi rada, da te malo pošpika? V obeh pomenih besede. Daj namesto da pišeš te tvoje fantazije tukaj po forumu, raje TI pokliči zdravnico (ali pa zdravnika ?) če se ti bo še vedno bledlo v prihodnosti. Pa če boš v glavi poslušala namišljene telefonske pogovore.

Pa saj nijz fašisti podpirajo fašizem ter cepilno nasilje.

Bi bilo dobro poklicati kakšen neodvisen medij, da to malo raziščejo.

robi445, 28.09.2021 ob 16:44

Pa saj nijz fašisti podpirajo fašizem ter cepilno nasilje.

Bi bilo dobro poklicati kakšen neodvisen medij, da to malo raziščejo.

A maš ti kake dokze za to? A ti to zopet šepetajo glasovi v tvoji skizofrenični betici, robi?

Če ne zajebavaš in je to res, pokliči na policijo in podaj prijavo, potem pa prijavi še na zdravniško zbornico. Druge ni.

Zadnjic ko sem klicala nijz, pred kratkim zakaj se moram it testirat v vrsto kot kovid bolniki za pct in s tem it doktorju…( tu sem ze pisala). Mi je gospa tam povedala, da se morajo naredit slepe in gluhe, ter delat kot jim vlada zapove. Sem ji rekla pa zakaj to dopuscate in se ne uprete. Tiho je bila.

joj709, 28.09.2021 ob 16:52

Če ne zajebavaš in je to res, pokliči na policijo in podaj prijavo, potem pa prijavi še na zdravniško zbornico. Druge ni.

Gospa naj sama klice policijo ko pridejo. Niti njene zdravnice ne bom tikala( da ji ne dela dodatnih tezav)

Enega pitbula dat sosedi pred vrata.

Morilci, zdaj bi po domovih se hodili.

Evo, se en primer.

Hcerka mi je na hitro nasla. Zdaj iscemo naprej.

Sogurno je tak primerov se nekaj.

( https://m.facebook.com/groups/zasvobodo/permalink/1476593492715478/?m_entstream_source=feed_mobile&anchor_composer=false)

Hahajaja, 28.09.2021 ob 16:35

Lahko ji ti nastimas za snemanje,če ima pametni mobitel,bo pač vse klice snemala.Ja poklici res nijz in po prasaj malo.

Navaden telefon. Klicala iz navadnega.

Edino da jutri grem k njej in da klice iz tel doktorco spet. Pa da se naredi neumna ” kaj pridete, ker nisem ves dan doma, pa kako na dom cepit zakaj ne tam”. Jaz pa snemam. To posredujem nijz in naprej.

Kam hodimo po robu prepada.

Šnelca_783, 28.09.2021 ob 17:15

Navaden telefon. Klicala iz navadnega.

Edino da jutri grem k njej in da klice iz tel doktorco spet. Pa da se naredi neumna ” kaj pridete, ker nisem ves dan doma, pa kako na dom cepit zakaj ne tam”. Jaz pa snemam. To posredujem nijz in naprej.

Kam hodimo po robu prepada.

To ne bo dobro, ker potem bo kot da je sama naročila cepljenje z obiskom na domu. Lahko pa ti rečeš, da si bila zraven nje, ko je klicala in slišala tole.

Ne delaj tega,,če bo se kaj rabila soseda kdaj,naj s tvojega mobitela poklice,edino tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close