Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj si mislite o tipu, ki je pri 30+ še devičnik?

kaj si mislite o tipu, ki je pri 30+ še devičnik?

Milijonkrat rajši kot z moškim, ki je dal čez celo četo žensk. Če ni v ozadju kakšna resna psihična zavora.

Saj se že pri poljubljanju vidi, koliko občutka ima. Jaz sem bila z nekom, ki je imel pred mano kar nekaj punc, z dvema je celo živel, poljubljati se pa absolutno ni znal – kakšna katastrofa je moral biti potem šele v postelji. Mislim, da sva se celo francosko poljubila, ampak težko rečem, ker je bilo kr neki no.

Prvi poljub sem doživel pri 23,5 letih, ona me je poljubila. Takoj mi je šlo tako dobro, da ona sploh ni pomislila, da mi je ukradla prvi poljub.

Po moje je nujno neka motnja v ozadju, ker če je normalno seksualno motiviran, mu grejo vsaj od 15. do 35. leta skoz ženske po glavi in če nobene ne dobi, je to huda frustracija, sploh ker tudi družba pritiska in podrazumeva, da imaš te izkušnje in vsi njegovi znanci dobivajo ženske.

Poleg tega se pa ni imel priložnosti socializirati z ženskami, se naučiti biti sproščen v njihovi družbi, uživati žensko energijo, namesto tega jih bo zasovražil ali pa se jih začel bati.

Druga opcija, da ga ne zanimajo, je veliko bolj redka, ampak še hujša, to bi bila pa res smola, da ženska na 30-letnega aseksualnega devičnika nabaše, da je recimo v taki vasi, kjer še starši dogovarjajo poroke in ji tazga zrihtajo, ker najbrž noben niti ne ve, da je tak.

Lahko, da je pac introventiran, nedruzaben, s tem tezje navezuje stik z zenskami.

Odgovor na objavo uporabnika
samo ženske, 14.03.2013 ob 13:20

Bi bile s takim tipom Se bi vam dalo z njim ukvarjati ali bi ga v štartu zavrnile, ker če je pri teh letih devičnik vas bo bo, če ne druga precej težje zadovoljiv. Pa tudi, če je tako dolgo devičnik verjetno pri ženskah ni priljubljen. Bi mu dale možnost ali ne?

To je točno to kar sem pisal v neki drugi temi, babe ste kot kure, vse bi tistega največjega petelina kateri gre čez vse, ni vam za zvezo v prvem planu, vam je  samo za to da ne boste manj kot ostale.

Zelo lepo je povzeto v tej pesmi…

https://youtu.be/ND9VU314Ywc?list=RDND9VU314Ywc&t=53

Gre tapru na ta grde de so vse ta druge fovš…

Mi smo začeli pri 15 16 kar je normalno, vse ostalo so deviacije, ki pustijo trajne posledice na psihi. Vsa ta energija hormonov mora nekam iti, če ne gre v sex , gre v samodrestrukcijo .  Zato je tudi danes toliko čudakov na svetu. Več sexati, pa ti druge stvari niso pomembne.

Mogoce se mu ne zdi vredno fehtat zensk in jim dajat potuho v druzbi kjer so zenske tako emancipirane…

živi svoje življenje!

naučiš ga vse kar mora vedeti.

Marsikateri kao “jebač” ne zna po 40-tem drugega kot nabijat

Ključ se prej obrabi kot ključavnica.

koliko jih poznate devičnikov pri teh letih .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close