Kaj si mislite o invaziji šiptarjev v Slovenijo?
Se moram strinjat.
Podprli smo kosovo in ono je na poti sem.
Pa poglejte albansko novodobno zastavo s katero mahajo na tekmah s srbijo. Ste si dobro ogledali do kje seze nova albanija?
Zajame se slovenijo.
In tko kot mi je en siptar v eni slascicarni med strezenjem sladoleda rekel: mi vse takticno delamo. Prvo kosovo, makedonija in potem samo gor. Tudi slovenija bo nasa!
Je blo dolgo let nazaj, ampak njegova izjava danes drzi. Zal…
Če vas pa zgodovina nič ne nauči. Eno izmed prvih smo šli priznavat Kosovo. In udaj smo best frendi. Meni res ni jasno zakaj ste mislili da so srbi taki grdobci in jih držijo za mejo tam doli. Podpbno je bilo z Alžirijo. Smo se pač odločili rešiti svet in zdaj jih imamo tu. In ne bojo šli nazaj. Če se niste prej učili zgodovine ko je bil še čas, si pa zdaj kaj preberite, boste vsaj vedeli kaj vas čaka. Da ne boste spet preaenečeni.
Do pred kratkim me niso motili. Zdaj pa vsak dan bolj. Zivim v zalcu, malo ven, v blizini majhnega jezera. Na tem jezeru je urejeno parkirisce in potem moras cca 400m pes, da prides do sprehajalne poti, ki vodi okoli jezera. Tam je tudi lep gostinski lokal, kamor se lepo usedes in uzivas v senci in miru. No, zadnje case pa ni vec tako. Ti “siptarji” so odkrili ta raj in se z avtomobili vozijo direktno do jezera (je speljana cesta), ceprav na parkiriscu lepo pise, da je cesta dovoljena za uporabo samo lastnikom zemljisc (nekaj je vikendov v neposredni blizini jezera) in dostavi za gostinski lokal. Divjajo po tej cesti z starimi golfi in se obnasajo kot, da je vse njihovo. Tudi v samem centru zalca je isto. Na vsakem koraku jih vidis in se jim moras umikat, ker so skupine po 3,4 zenske, vsaka ima svoj otroski vozicek in zraven se 1 ali 2 otroka. To ni problem samo v zalcu. Tudi v celju jih je vedno vec, da o velenju sploh ne govorim. Grem v trgovino v zalcu in notri cele horde siptarjev z otroci, ki skacejo po celi trgovini in se derejo. Nobene kulture ne poznajo.
Ce bi jaz prisla v njihovo drzavo bi bila tiho kot mis, neopazna in se nebi izpostavljala na taksen nacin.
Kolegica zivi v velenju in z mozem kupujeta hiso itven velenja. Pravi, da je v solah nevzdrzno. Ucitelji se prilagajajo tujcem in jim vse nudijo. Seveda so taksna navodila od drzave. Vse imajo zastonj. V zd velenje splih ne prides vec na vrsto, ce hoces k osebnem zdravniku, ker so cakalnice polne siptarjev, ki zraven pripeljejo celo zlahto.
Groza, kaj se dogaja v sloveniji. Mi slovenci pa vse to mirno prenasamo
Na mejo postaviti vojsko, pa vsak, ki bo malo bolj zapečen od nas slovencev, ki smo bele polti, takoj streljat …
[/quote]
Brez skrbi bodi, da bo obratno, isto kot leta 1945. Vsak, ki je bil blond je šel avtomatično za odstrel, tudi če je bil partizen. Tisti Maček alii Kardelj je ene 9 partizano pobil s kolom samo zato, ker so bili blond.
Nemci tega niso delali Slovencem, ker so bili višje razviti.Mi tudi ne šiptarjem. Čefurji pa so leta 1945 to delali nam in šiptarji bodo spet v prihodnosti pobil in poklali vse, ki ne bodo za njih. Dobro si zapomni moje besede.
Ahahahahaha, daj ne bluzi. Ravno Nemci so Slovence med 2. svetovno vojno sortirali, deportirali (in tudi v lagerje spakirali) na podlagi videza. Imam še živeče sorodnike, ki so to doživeli, torej iz prve roke. Ti sorodniki so dobili od nemcev neke tasrednje knjižice, ker so imeli modre oči. Vsi malo temnejši sosedje so pa naenkrat izginili in jih nikoli več niso videli.
Ahahahahaha, daj ne bluzi. Ravno Nemci so Slovence med 2. svetovno vojno sortirali, deportirali (in tudi v lagerje spakirali) na podlagi videza. Imam še živeče sorodnike, ki so to doživeli, torej iz prve roke. Ti sorodniki so dobili od nemcev neke tasrednje knjižice, ker so imeli modre oči. Vsi malo temnejši sosedje so pa naenkrat izginili in jih nikoli več niso videli.
[/quote]
Lej so, NISO JIH PA POBILI ZARADI TEGA. Leta 1945 je bilo pa samo in klanje,klanje, klanje in klanje…. DEBILLL.
Je pa velika razlika med deportacijo in klanjem. Če je pa zato to isto si pa itak debbbil. In tudi partizani so leta 1945 imela ukaz, pa pobijejo vse nemške državljane, ker so državi sovražniki, njihovo premoženje se pa zapleni. TAK JE BIL ZAKON. Druga rase, adijo, metek v čelo. Sej tako bo spet.
Lej so, NISO JIH PA POBILI ZARADI TEGA. Leta 1945 je bilo pa samo in klanje,klanje, klanje in klanje…. DEBILLL.
Je pa velika razlika med deportacijo in klanjem.
[/quote]
Ne, ej, deportirane v lagerje so božali, pa dobro skrbeli za njih. Ti teslo. Niso jih direkt ubili, prej so jih še malo za sužnje imeli, šele potem so jih ubili. Kakšna dobrota.
partizani so leta 1945 imela ukaz, pa pobijejo vse nemške državljane, ker so državi sovražniki,
Jasno, če so jo pa bili okupirali. Kaj pa so bili, prijatelji države mogoče?
prednisone brand name india prednisone pill prednisone 30 mg tablet
https://prednisonet.online prednisone online pharmacy
prednisone 2.5 mg cost where to get prednisone prednisone price
Forum je zaprt za komentiranje.