Kaj si mislite babe priznat…
Hahahaha, ja ribica no kaj pa tvoj standard? Pred nekaj meseci, si mi pravla nekaj v stilu, da jaz tebe ne bom nikoli vido ker se ne družiš z low lifom kot sem jaz, potem si spraševala če si povabljena na ohcet, zdaj pa že vabiš da me pelješ na izlet v prestolnico?[/quote]
Mene ne boš videl iz drugih razlogov, ampak pustimo to. Vem pa, da je tvoja močna želja iti nekoč v Ljubljano. No, saj lahko ti pošljem karto za vlak ali pod vlak…po želji:)).
Hahahaha, ja ribica no kaj pa tvoj standard? Pred nekaj meseci, si mi pravla nekaj v stilu, da jaz tebe ne bom nikoli vido ker se ne družiš z low lifom kot sem jaz, potem si spraševala če si povabljena na ohcet, zdaj pa že vabiš da me pelješ na izlet v prestolnico?[/quote]
Mene ne boš videl iz drugih razlogov, ampak pustimo to. Vem pa, da je tvoja močna želja iti nekoč v Ljubljano. No, saj lahko ti pošljem karto za vlak ali pod vlak…po želji:)).[/quote]
kak te ne bom videl iz drugih razlogov, če si glihkar ponujala ”izlet” v Ljubljano………… Ajaaaaa, že kapiram, ne boš dala svoje ninja maske dol, ker si muslič…………….. logish 🙂
Kaj, koga? Jaz pakiram za Ljubljano no, mama je rekla da lahko greva, če voznica pride se prej javit, da bo vedla s kom grem 😉
In tebi se dan za dnem ponavlja tvoja osamljenost in požiranje zgodb drugih…Tebi in ostalim bolnikom foruma…
In tu nič ne pomaga nobeno zmerjanje mene. Konec dneva ste ti, Senza, krivokljun in ostale pametnjakovičke še vedno samo osamljene zakrnele cinične koze, ki jih še pes ne poščije..[/quote]
Konec dneva si ti še vedno domišljaš, da veš, kaj se dogaja v naših življenjih.
In by the way, človeka, ki ima vsaj malo pojma o psih, noben pes ne poščije (markira), ker z njimi vzpostavi odnos, kjer tovrstno (izrazito) nezaželeno vedenje odpade.
Ne ne, pakiram rezervne majce pa deodorant, ker bova se morala na vsaem postajališču vstavit, da se umijem preoblečem in pošprejam, veš to je ono, trema pred puncami, pa prvič v avtu že samo sedim s PRAVO žensko 🙂
Kaj šele da odpreš usta 😛
Celi dan se je družila…z mano tu na forumu…ne more brez mene…če grem dol, se bo fentala..garant…[/quote]
Enkrat bi morali stestirat 😛 :D[/quote]
Saj pa pravi, da je bil na morju cele tri tedne.
Še večja, ko dobro pomislim, bom rabo tudi gate, ker se znam tudi polulat, kar ne bo šlo čez pot ven, bo ziher pri spodnji pipici vdarlo 🙂
Te že zanima kaj bi počel ne? Nevem, nevem, saj je kaki živalski vrt, pa me pelješ, pa kako trgovino z igračami, pa na kakv pa take veš 😉
Pa na graaaad bi šel, baje da majo kar ok, čeprav Ptujski je itak top!
Enkrat bi morali stestirat 😛 :D[/quote]
Saj pa pravi, da je bil na morju cele tri tedne.[/quote]
Saj se mi zdi da je Ribica drugačna, je mogla sestra prevzet kot kaže 😛
neverjetno, koliko časa si daste opravit eden z drugim. moja ugotovitev je sledeča:
Moški lahko dobi vsako žensko, razen fiške, skele, krivokljuna in še enih parih, če ima dovolj denarja oz. oblast.
Za ženske je pač keš najmočnejši afrodiziak, bogatim moškim pa je pomembno samo to, da je ženska čim mlajša in da dobro zgleda. zato so taki moški s kešurami.
Kdor hoče dobit pa fiško, skelo itd. pa mora znat dobro nakladat. lahko je klošar s štrlečimi ušesi, pa mu bodo nasedle kot muhe na med, seveda pa taki ne morejo dobiti kešur, po katerih najbolj hrepenijo.
Torej moški tukaj je recept:))
Forum je zaprt za komentiranje.