Kaj si mislite babe priznat…
…da ste si nesposobne dedca dobit, ki bi vas imel za kaj več, kot par kavsov…
In tu ne pomaga nobeno za.jebavanje marihuance, niti če on živi z mamo, niti če pije, nič ne pomaga zbadanje sadnega, nič zbadanje Matkiča in norčevanje iz njega, nič za.jebavanje resnicoljuba…
Nasprootno, dlje kot se ukvarjate z nami, elito nenormalnosti, kao, bolj bežite od te zoprne resnice…Morale s eboste naučiti živeti brez dedcev…Zoprno vem,a zato nič manj resnično…
Dejstvo je, da teh vaših namišljenih super tipov, ki bi bili za vas zainteresirani nikoli nikejr ne bo, taki, ki imajo interese , podobne vašim, pa vam niso kaj prida zanimivi…
Ostaja vam res samo samskost..
Nekaj si mi užaljen.[/quote]
Kaj je copatar, te je baba načevljala, ali kaj si tako aktiven tu zvečer zadnje čase?[/quote]
Ne povem ti, raje imam, če ugibaš. :)) Nisem vedel, da sem samo zadnje čase. A sem kak dan izpustil?
In to od nekoga ki odpiše samo pičle 3 minute za odprtjem teme…… vprašanje kdo rabi pomoč 🙂
Se strinjam, bistveno je boldano, in dejstvo, da čeprav je kdo izmed zgoraj naštetih kdaj morda kreten, je vseeno boljše to kot bit kreten skoz, kot večina ostalih ljudi na tej Obli 🙂
In tebi se dan za dnem ponavlja tvoja osamljenost in požiranje zgodb drugih…Tebi in ostalim bolnikom foruma…
In tu nič ne pomaga nobeno zmerjanje mene. Konec dneva ste ti, Senza, krivokljun in ostale pametnjakovičke še vedno samo osamljene zakrnele cinične koze, ki jih še pes ne poščije..[/quote]
Ni takšne panike kot pri tebi. Dons sem skoraj crknila od gužve, prisotna na stotih koncih, družila z vsemi tistimi, ki so tebi nedosegljivi. Tko to gre, če je na ful. Pri tebi pač ni, ne gre, pa magari porivaš kot nek vozek:)).
In tebi se dan za dnem ponavlja tvoja osamljenost in požiranje zgodb drugih…Tebi in ostalim bolnikom foruma…
In tu nič ne pomaga nobeno zmerjanje mene. Konec dneva ste ti, Senza, krivokljun in ostale pametnjakovičke še vedno samo osamljene zakrnele cinične koze, ki jih še pes ne poščije..[/quote]
Ni takšne panike kot pri tebi. Dons sem skoraj crknila od gužve, prisotna na stotih koncih, družila z vsemi tistimi, ki so tebi nedosegljivi. Tko to gre, če je na ful. Pri tebi pač ni, ne gre, pa magari porivaš kot nek vozek:)).[/quote]
Crknila od gužve, ko si podajala pritožbo na CSD za zavrnjeno redno socialko iz državnih sredstev, crknila od gužbe ko si čakala na vrsti za svetovalko na ZRSZ, crknila od gužve ko si čakala na avtobus za domov v svoj orodno vas……………………….
Jap, vsi ti so res za marsikoga nedosegljivi 😛
Ni takšne panike kot pri tebi. Dons sem skoraj crknila od gužve, prisotna na stotih koncih, družila z vsemi tistimi, ki so tebi nedosegljivi. Tko to gre, če je na ful. Pri tebi pač ni, ne gre, pa magari porivaš kot nek vozek:)).[/quote]
Crknila od gužve, ko si podajala pritožbo na CSD za zavrnjeno redno socialko iz državnih sredstev, crknila od gužbe ko si čakala na vrsti za svetovalko na ZRSZ, crknila od gužve ko si čakala na avtobus za domov v svoj orodno vas……………………….
Jap, vsi ti so res za marsikoga nedosegljivi :P[/quote]
Pa nisem jst socialni problem kot ti nooo:). Z busom se ne vozim, imam svoj avto…kaj bi rad, da te kam zapeljem?:)) V prestolnico bi šel, a ne.
Saj po najboljših se zgledujem, samo na tem forumu ni takega, no morda v določenih vrlinah (marko – število postov, ipd.) samo te me ne zanimajo 🙂
In to od nekoga ki odpiše samo pičle 3 minute za odprtjem teme…… vprašanje kdo rabi pomoč 🙂
Se strinjam, bistveno je boldano, in dejstvo, da čeprav je kdo izmed zgoraj naštetih kdaj morda kreten, je vseeno boljše to kot bit kreten skoz, kot večina ostalih ljudi na tej Obli :)[/quote]
Ja, ja, saj vem, nadljudje, pa to… 🙂
Hahahaha, ja ribica no kaj pa tvoj standard? Pred nekaj meseci, si mi pravla nekaj v stilu, da jaz tebe ne bom nikoli vido ker se ne družiš z low lifom kot sem jaz, potem si spraševala če si povabljena na ohcet, zdaj pa že vabiš da me pelješ na izlet v prestolnico?
Celi dan se je družila…z mano tu na forumu…ne more brez mene…če grem dol, se bo fentala..garant…[/quote]
Enkrat bi morali stestirat 😛 😀
Forum je zaprt za komentiranje.