Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj serjete glupe babe

Kaj serjete glupe babe

Mama ti je dala vse in ti s tem dobesedno “zjebala” odnose z ostalimi ženskami. Želela je biti popolna mati, pri tem pa se ni ozirala ali pa se ni zavedala, kako škodo dela lastnemu sinu. In zdaj ti ne preostane drugega, kot da si z njo in ona s teboj. Vendar ona ne bo večno. Če bi vsaj ti razumel, zakaj je tvoja mama želela biti tako zelo popolna, bi morda spoznal, da to ni bilo zaradi tebe, temveč bolj zaradi nje. Če bi se ozirala tudi nate, bi te dala že davno dol z joške, grdo rečeno.[/quote]

pa res noben ne razume marihuancine zajebancije? Vsako njegovo foro vzamete kot sveto resnico in na dan začnejo bruhat vaši precej pritlehni kompleksi. Mora vsaka mati biti navadna glupača zato, da se sinkotu pri eni povprečno zabiti punci dvigne?[/quote]
To niso nobeni kompleksi. To ti bo povedal vsak psiholog. Zajebancija gor ali dol, taki primeri obstajajo in se ni zajebavat in norca delat iz tega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Goldfisheva, če se misliš zaljubljat vame, ti pošteno povem, da ti ne bo lahko v življenju. Ti pa tudi dolgčas ne bo v življenju. Za spomine vnukom in vnukinjam bo poskrbljeno.

Ironija je, da je glupača (če že uporabljaš ta izraz) ravno ta mama, ki jo opisuje marihuanca. Mama, ki ne zna sina pripraviti na realno življenje. A ni? Meni se to zdi logično, da je nekaj narobe v odnosu, kjer si sin ne želi nobene druge ženske bolj kot lastne mame.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda, lahko se tudi na lastno prisesaš, če ti je ljubša. Mislim resno, promoviral tega pa ne bom, ker me ne osrečuje. :))

Marko, kako bi pa ti recimo svojo mamo opisal?

To bi bil kar izziv, ampak to ni mesto za te stvari.

Meni si ti in tvoje življenje (kolikor nam razgrinjaš podatke o njem, resnične gor ali dol) sila dolgočasno. Brez energije, brez želje po miganju tako duhovno kot telesno. Na nek način vegetiraš…rastlinca si:). Saj tudi tvoj ženski nick je tak:))). Pošteno ti povem, da se ne zaljubljam.

Marihuanca dela socialni eksperiment. In ti igraš v njem, ne da bi vedela. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni si ti in tvoje življenje (kolikor nam razgrinjaš podatke o njem, resnične gor ali dol) sila dolgočasno. Brez energije, brez želje po miganju tako duhovno kot telesno. Na nek način vegetiraš…rastlinca si:). Saj tudi tvoj ženski nick je tak:))). Pošteno ti povem, da se ne zaljubljam.[/quote]En fikus bi si pa lahko privoščila;)

Marihuanca dela socialni eksperiment. In ti igraš v njem, ne da bi vedela. :D[/quote]
Mogoče ga pa ona dela in on ne ve, ker ga dela v njenem eksprimentu, katerega delam v resnici jaz. :))

Marihuanca dela socialni eksperiment. In ti igraš v njem, ne da bi vedela. :D[/quote]
Mogoče ga pa ona dela in on ne ve, ker ga dela v njenem eksprimentu, katerega delam v resnici jaz. :))[/quote]

:))))

Kaj če sodeluje tudi njegova mamica?:)) In pripelje še sestro?:) Medgeneracijski eksperiment. Pometen z vsemi, v enem zamahu…imam muholovec:).

Potrebno te je jebat v nulo.

Pa se vseeno splača viset petnajst let na internetu. Goldfisheva je končno postala ljubljena od nekoga. In to od mene osebno! Lep občutek je, ko nekomu osmisliš življenje in še nič prav posebej se ne zamudiš za to.

Me veseli, da se počutiš koristnega (vsaj enkrat). Ne želim ti kratiti te sreče, zato prepuščam, da te domišljija odnese…čim dlje od mene:)). Dej marihuanca, skadi še enga v mojem imenu. Peace.

Mater, ljubosumen sem nate, sem mislil, da jo polnočni čati z mano povsem zadovoljujejo in osrečujejo, ko deležna ljubezni z moje strani v polni meri. Zdaj si pa je našla drugega internetnega oboževalca… :\

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ljubezen moja, ti si kar prihajaj gret srčece na moje teme. Jaz znam z besedami in najlepše so tebi namenjene, citroenka moja…

Mater, ljubosumen sem nate, sem mislil, da jo polnočni čati z mano povsem zadovoljujejo in osrečujejo, ko deležna ljubezni z moje strani v polni meri. Zdaj si pa je našla drugega internetnega oboževalca… :\[/quote]

Brez veze. Saj si jo lahko deliva. Jaz sem liberalen v pogledih ljubezni. Baba je pa samo baba. Lahko jo je za oba dovolj. Nič se ji ne bo znucalo.

Ljubezen moja, ti si kar prihajaj gret srčece na moje teme. Jaz znam z besedami in najlepše so tebi namenjene, citroenka moja…[/quote]

Saj nočem skakati v vajino “ljubezensko” čvekanje. Ampak ne morem mimo tega tvojega stavka!
Ja že naslov pove, da res znaš z besedami “kaj serjete glupe babe” če ni to sanjsko!

Mater, ljubosumen sem nate, sem mislil, da jo polnočni čati z mano povsem zadovoljujejo in osrečujejo, ko deležna ljubezni z moje strani v polni meri. Zdaj si pa je našla drugega internetnega oboževalca… :\[/quote]

Sreča je v majhnih stvareh. In vidva oba sta tako majhna:))). Moja ljubezen pa neskončna:). Oh, sama dobrota me je:)).

Sreča je v majhnih stvareh. In vidva oba sta tako majhna:))). Moja ljubezen pa neskončna:). Oh, sama dobrota me je:)).[/quote]Očitno sta v tebi prepoznala svojo mamo…. 😉

Waaaw….Fiši to pa je nekaj :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ljubezen moja, ti si kar prihajaj gret srčece na moje teme. Jaz znam z besedami in najlepše so tebi namenjene, citroenka moja…[/quote]

Saj nočem skakati v vajino “ljubezensko” čvekanje. Ampak ne morem mimo tega tvojega stavka!
Ja že naslov pove, da res znaš z besedami “kaj serjete glupe babe” če ni to sanjsko![/quote]

Torej tudi ti znaš prepoznati kvaliteto. Pohvalno.

Ja že naslov pove, da res znaš z besedami “kaj serjete glupe babe” če ni to sanjsko![/quote]

Torej tudi ti znaš prepoznati kvaliteto. Pohvalno.[/quote]

Ja že eno uro ZASANJANO zrem skozi okno.

Sreča je v majhnih stvareh. In vidva oba sta tako majhna:))). Moja ljubezen pa neskončna:). Oh, sama dobrota me je:)).[/quote]Očitno sta v tebi prepoznala svojo mamo…. 😉

Waaaw….Fiši to pa je nekaj :))))))[/quote]

Grem bruhat:))). Hvala On_, ker opozarjaš na moje kvalitete in kam sem se po tvoje ujela:)).

Očitno sta v tebi prepoznala svojo mamo…. 😉

Waaaw….Fiši to pa je nekaj :))))))[/quote]

Grem bruhat:))). Hvala On_, ker opozarjaš na moje kvalitete in kam sem se po tvoje ujela:)).[/quote]:))) Kdo bi vedel za vse tvoje kvalitete? 🙂
Očitno pa sta fanta nekaj (nezavedno) opazila na tebi da sta zaslinila vsako repliko na tvoje pisanje…. 😀
Mogoče je pa vročina kriva. Ne veseli se prehitro 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Evo pa si dojel smisel ljubezni. 🙂 Škoda le, da je občutek lažen. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close