Kaj serjete glupe babe
,da jaz nikogar ne maram in sovražim ženske? Kdo vas je pooblastil, da označujete moja čustva do drugih ljudi? Sovraštvo je huda emocionalna obremenitev, katera označuje ljudi, ki so pretrpeli več kot človeška duša brez škode prenese, taka izkušnja mi je pa bila na srečo prihranjena. Je pa res, da žensk ne obrajtam preveč, ker so v glavnem glupe ovce. Razen, kadar je treba desca zajebat za kakšen denar ali kaj podobnega. Takrat so pa tudi tazadne babje ovce hudo domiselne in zvite. Imam pa nekatere ženske tudi jaz rad. Kakšno žensko pač moraš imeti rad. Ne moreš biti spet tako zahojen, da so ti vsi odveč. Moje carice so moja mama, sestra in ena sestrična od mame. Mamo imam rad, ker je nekaj posebnega v slovenskem prostoru. Pri dvaindvajsetih je na faksu prevajala Rosseaua iz francoščine za izpite. Pravice človeka je znala na pamet v angleščini kot jo je Thomas Paine napisal. V takratni verziji angleščine. Iz osemnajstega stoletja. Ona zna še danes več ur teksta klasikov dramatike recitirat na pamet. Takemu staršu ne moreš konkurirat. Njeni starši in strici in tete so bili etablirani v Mariboru in Ljubljani, ta jih je pa vse presegla. Rad jo imam, ker je izjemna. Pa ker si ne zna kave natočit, brez da bi jo polila. Sestro imam rad, ker je trapa in zahojena, podobno kot jaz. Mnogi spomini otroštva naju vežejo. Sestrična od mame je pa posebna zgodba. Z mamo se ne marata več že dolga leta, čeprav sta bili včasih veliki prijateljici in smo stalno hodili na Štajersko k njej. Enkrat je nekaj počilo in konec obiskov. S seko sva Rozi hodila obiskovat na skrivaj, da mami ni vedela, nikdar pa nisva uspela izvedet, kaj je bil vzrok drame.
Sem se pa pri Rozi zasral lansko leto. Trije smo šli s CX-som k njej na obisk. Že precej naliti popoldan, v prtljažniku še dva kartona češkega pira, vsi trije pametni, pa da ji bomo pokosili travnik pred bajto, obrezali sadovnjak in podobne pijane jajce. Jaz sem zakurblal motorno kosilnico in jo zjebal na nekih skalah, da je rezilo stran odpadlo. Mile, budala blesava, je vzel v roke motorno žago in lomastil po vejah od hrušk in češenj. Tele pojma nima o drevesih. Ne loči kostanja od ciprese. Nikdar še nisem slišal, da bi komu motorka v rokah razpadla, Miletu se je pa to zgodilo. Odtrgalo je verigo in je kos ketne kasiral v pizdo, da smo ga morali peljat na šivanje. Še dobro, da je Trile od pijače dol padel že na vrtu. Samo še to bi se manjkalo, da bi ta zajahal Tomo Vinkovića in vse zaribal in uničil. Orenk smo se osramotili tam na Štajerskem. Koristi nobene, povzročili pa škode vsaj za tisoč evrov v pol ure. Vse zjebal…
Saj tako je to, ko je mama tolk brihtna, da deca ne pusti zraven, da bi mulce vzgajal, pol pa nobena več ne seže zlati mamici niti do gležnjev…..mulo pa nesposoben za karkoli naredit, brez njene komande…. :/
marihuanca je tipičen predstavnik slovenskega pizdeka, kot bi rekel naš znani psihiater 🙂
od žensk ima rad – svojo mamo (razlogi so jasno čisto objektivni, ker je ona nekaj posebnega :)))) ), poleg tega se preveč naliva z alkoholom, čemur sledi ekscesno vedenje in mlahav tič :))) ja ni kaj. idealen moški 😀
Bo pa zato vrhunska dama za vedno moja mati. Ti lahko o taki materi samo sanjaš. Meni dve uri debate z njo, ko si malo utrga časa med svojimi obveznostmi in debatirava o vsem mogočem, več pomeni kot vsa moja bivša razmerja z vsemi babami iz preteklosti. Nobena se ni znala tako pogovarjat. Niti približno. Noben slovenski intelektualec, če se že za to ima, se ni preizkusil v vrhuncih debate, če se z mojo mamo ni srečal v debatnem kabinetu. Mnogi se je bojijo…
Bo pa zato vrhunska dama za vedno moja mati. Ti lahko o taki materi samo sanjaš. Meni dve uri debate z njo, ko si malo utrga časa med svojimi obveznostmi in debatirava o vsem mogočem, več pomeni kot vsa moja bivša razmerja z vsemi babami iz preteklosti. Nobena se ni znala tako pogovarjat. Niti približno. Noben slovenski intelektualec, če se že za to ima, se ni preizkusil v vrhuncih debate, če se z mojo mamo ni srečal v debatnem kabinetu. Mnogi se je bojijo…[/quote]
Verjamem, da je tvoja mama oh in sploh. Samo mama ti ne more dati tega, kar ti da partnerka. Če to dobiš od mame, potem je nekaj hudo narobe. Upam, da si še mlad in boš to čim prej spoznal.
Bo pa zato vrhunska dama za vedno moja mati. Ti lahko o taki materi samo sanjaš. Meni dve uri debate z njo, ko si malo utrga časa med svojimi obveznostmi in debatirava o vsem mogočem, več pomeni kot vsa moja bivša razmerja z vsemi babami iz preteklosti. Nobena se ni znala tako pogovarjat. Niti približno. Noben slovenski intelektualec, če se že za to ima, se ni preizkusil v vrhuncih debate, če se z mojo mamo ni srečal v debatnem kabinetu. Mnogi se je bojijo…[/quote]
Mama ti je dala vse in ti s tem dobesedno “zjebala” odnose z ostalimi ženskami. Želela je biti popolna mati, pri tem pa se ni ozirala ali pa se ni zavedala, kako škodo dela lastnemu sinu. In zdaj ti ne preostane drugega, kot da si z njo in ona s teboj. Vendar ona ne bo večno. Če bi vsaj ti razumel, zakaj je tvoja mama želela biti tako zelo popolna, bi morda spoznal, da to ni bilo zaradi tebe, temveč bolj zaradi nje. Če bi se ozirala tudi nate, bi te dala že davno dol z joške, grdo rečeno.
Mama ti je dala vse in ti s tem dobesedno “zjebala” odnose z ostalimi ženskami. Želela je biti popolna mati, pri tem pa se ni ozirala ali pa se ni zavedala, kako škodo dela lastnemu sinu. In zdaj ti ne preostane drugega, kot da si z njo in ona s teboj. Vendar ona ne bo večno. Če bi vsaj ti razumel, zakaj je tvoja mama želela biti tako zelo popolna, bi morda spoznal, da to ni bilo zaradi tebe, temveč bolj zaradi nje. Če bi se ozirala tudi nate, bi te dala že davno dol z joške, grdo rečeno.[/quote]
pa res noben ne razume marihuancine zajebancije? Vsako njegovo foro vzamete kot sveto resnico in na dan začnejo bruhat vaši precej pritlehni kompleksi. Mora vsaka mati biti navadna glupača zato, da se sinkotu pri eni povprečno zabiti punci dvigne?
Mama ti je dala vse in ti s tem dobesedno “zjebala” odnose z ostalimi ženskami. Želela je biti popolna mati, pri tem pa se ni ozirala ali pa se ni zavedala, kako škodo dela lastnemu sinu. In zdaj ti ne preostane drugega, kot da si z njo in ona s teboj. Vendar ona ne bo večno. Če bi vsaj ti razumel, zakaj je tvoja mama želela biti tako zelo popolna, bi morda spoznal, da to ni bilo zaradi tebe, temveč bolj zaradi nje. Če bi se ozirala tudi nate, bi te dala že davno dol z joške, grdo rečeno.[/quote]
pa res noben ne razume marihuancine zajebancije? Vsako njegovo foro vzamete kot sveto resnico in na dan začnejo bruhat vaši precej pritlehni kompleksi. Mora vsaka mati biti navadna glupača zato, da se sinkotu pri eni povprečno zabiti punci dvigne?[/quote]
Smo resni ljudje, z občutkom za soljudi in zato se vsakega pacienta obravnava resno.
Saj se bova midva dobila na kofetu. Ti bom povedal v kateri bife pridi. Užgala bova par kratkih za pogum, da ne boš imela treme pred mojo mami, ki ti jo bom predstavil in sestro moraš tudi spoznat. Ta je sploh hecna in vsa nevrotična. Z njo se lahko v treh minutah vsaj petkrat skregaš. No, saj do tebe bo verjetno vsa uvidevna in prijetna. Zna ona prepričljivo blefirat na začetku. Meni pa v vsem oporeka. Tako verzijo ljubezni med bratom in sestro se pač greva. To traja že skoraj petintrideset let, torej bi bilo malo brez veze zdaj vse spreminjat..
Saj se bova midva dobila na kofetu. Ti bom povedal v kateri bife pridi. Užgala bova par kratkih za pogum, da ne boš imela treme pred mojo mami, ki ti jo bom predstavil in sestro moraš tudi spoznat. Ta je sploh hecna in vsa nevrotična. Z njo se lahko v treh minutah vsaj petkrat skregaš. No, saj do tebe bo verjetno vsa uvidevna in prijetna. Zna ona prepričljivo blefirat na začetku. Meni pa v vsem oporeka. Tako verzijo ljubezni med bratom in sestro se pač greva. To traja že skoraj petintrideset let, torej bi bilo malo brez veze zdaj vse spreminjat..[/quote]
Ti kar organiziraj virtualno kofetkanje, na kakšnem oblačku in mi pošlji invitation. Tako se že veselim, da ne vem, če bom pričakala leto 2083. Kar drhteti sem začela…aja, to je od klime:)).
Forum je zaprt za komentiranje.