Kaj serete glupe babe..
Brezveze Spider, ne bodo razumeli, ampak bodi analizirali spet ta košček tvoje zasebnosti (Goldfish in Marko ter On_ in Robi sploh) in ti jo bodo ob vsaki priliki metali v obraz…… Senza pa itak dela excel tabele 😉
Če je po tvoje drugače, moje mnenje zato ni nikakršna napaka. Če pa on dojema ženske kot trpežne in mu ženska hoče dokazat, koliko lahko prenese, nastane začaran krog, slovenskemu prostoru pogubno poznan.[/quote]
Pogubna je samo tvoja dramatizacija vsega. A ne vidiš, da je imel človek probleme z alkoholičnim očetom, ki ga je rad na zob dal?
Zaradi takih kot si ti se potem taki kot je on zatekajo k takim kot je ona. Ker so si podobni po izkušnjah. Kar Markota vpraši on že ve.[/quote]
Kaj se pa ti razburjaš, model? A tebe so pa naučil, da je narobe, če ima ženska mnenje ali da je mnenje ženske narobno? 🙂
Pogubna je samo tvoja dramatizacija vsega. A ne vidiš, da je imel človek probleme z alkoholičnim očetom, ki ga je rad na zob dal?
Zaradi takih kot si ti se potem taki kot je on zatekajo k takim kot je ona. Ker so si podobni po izkušnjah. Kar Markota vpraši on že ve.[/quote]
Kaj se pa ti razburjaš, model? A tebe so pa naučil, da je narobe, če ima ženska mnenje ali da je mnenje ženske narobno? :)[/quote]
Žensko mnenje nikogar ne zanima. podobno, kot da bi telegrafštango vprašal za mnenje. ampak telegrafštanga modro molči, babje mnenje je pa slabše kot da ga ni.
Žensk ne sovražiš, hrepeniš po ljubezni kot vsako živo bitje. Ker pa ne verjameš, da ljubezen obstaja, si naredil zid in ženske dojemaš bolj kot potrošni material za zabavo.
Ker je prave ljubezni v tem svetu res le za kanček, kot kapljice vode v puščavi, imaš celo prav. Tako imenovana ljubezen bazira 99% procentov le na interesih oziroma daj- dam. Seveda pa to ne pomeni, da ljubezen ne obstaja, kajti ljudje, ki bolj gradijo na duhovnih vrednotah kot na materializmu so ponavadi bolj nesebični, znajo živeti čisto ljubezen celo na tem snovnem svetu in znajo ljubiti brez interesa tako partnerja kot soljudi, živali in naravo v vseh njenih oblikah ter vse, kar jih obdaja.
Ampak dokler boš iskal na plitkih mestih praznih bučnih zabav in površinskih telesnih odnosih boš vedno znova dobil potrditev, da ženske niso vredne ljubezni in da imaš prav za svojim obzidjem.
Itak da nima, samo na netu se proba delat boljšega kot je, da malo zadosti potrebam po sprejetju, da ga vsaj nekje pozitivno pogledajo…
Pajki čisto pravilno!
Postavil si se materi v bran verjetno.Postajal si moški.
Jaz staršu glih ne,sem se pa uprla tastu pri mojih še ne 30 takrat.Pokasiral je mojo šamarčino.
Še enkrat bi moja odločitev bila enaka.[/quote]
Občutek imam, da pri tebi to ni bil samo tast, ampak tudi tvoji bivši…,. za razliko od Spiderja, ki je imel tehten razlog, da postani agresivnega očeta pred vrata in zaščiti mater.
Forum je zaprt za komentiranje.