Kaj serete glupe babe..
..da sovražim ženske.
Fotra sem praktično vrgel iz bajte, ko je mati nekoč dala do znanja, da ga ima dovolj. Foter enkrat pijan prikolovrati domov. Začne nekaj tulit. Sem mu samo rekel: ajde, bejži, pakiraj, tam so vrata. Nekaj je vreščal, da me bo na gobec. Sem rekel, no daj me, te razbijem ko kanto.
Ni mu ostalo drugega, kot da pakira k svoji materi. Jaz sem bil takrat 23-letni mulc.
Danes imava normalne odnose in me spoštuje.
Materi še zdaj finančno pomagam, ker pač rabi, čeprav ne živiva več skupaj. Od fotra sem finančno vedno dobil zelo malo, čeprav je dec poln keša.
Kdo od vas se je kakorkoli postavil lastnemu tiranskemu staršu po robu?
Jaz ne, ker je oče vedno spoštoval mojo mamo dovolj, da tega ni bilo treba. Je že tako, da so nam starši za zgled, kar nakazuje tako tvoj, kot moj primer.
pa, da te berem, ko te bo pankrt od tvoje piškotarice fuknil čez prag tvojega stanovanja ☺
njegova mat je imela točno takega pofuklja, kot si ga je navlekla v pizdo!![/quote]
Je imela, ampak je “žal” moral sin naredit tisto, kar bi morala že davno ona.
Mene ne bo noben fuknil, nimamo tega v familiji, vemo kaj je treba naredit, da je red. 🙂
mene res zanima, kje se vsi fantje s foruma zadrzujete?
v fitnesu? hodite ven? ali dejansko visite le za tipkovnicami?
upam, da velja zadnje, da se lahko tu “hvalite” s svojimi herojskimi dejanji, vašim pogumom, bleščečo pametjo in superiornostjo (preden se zbudite in si potegnete prst ven iz ri.ti)…
v nasprotnem primeru pa upam, da mi boste zaupali, kje se v prostem času nahajate, ker srčno upam, da mi bo še naprej v življenju prihranjeno v reali kdajkoli srečat takega tupoglavega, žleht, zakompleksanega, zateženega, usmrajenega tipa, ki rabi tutorial na youtubu za žarnico zamenjat (kot mi je nekdo tu že razlagal) in neprestano cmiha, kako so ženske dvolične in samo-na-denar-gledajoče (čeprav še vedno sprašuje, kje in kako se da kako od teh srečat ali na kakšen način jo povabit na kavo).
prisežem, da mi v življenju ob vsej široki družbi še ni uspelo srečat takih gnilih, zoprnih dedcev. kako je vašim materam uspelo povržt kaj takega??? še vsaki kravi je boljš ratalo. še dobro, da nismo na kitajskem, ker za vas bi bilo še metkov škoda.
Seveda sovražiš ženske, ker si se ob svoji materi naučil, da jim ni za zaupat. To pa zato, ker bi te morala ona zaščititi pred nasilnim očetom, pa te ni. Predpostavljam, da si to nasilje doživljal celo mladost in ne šele takrat, ko si se ti očetu postavil po robu. Ob njej si se tudi naučil, da so ženske nemočna bitja in zelo zahtevna, ki jih moraš zalagat z denarjem, jih branit. Največja tragika pa je, da s tem prepričanjem odhajaš v svet in to projiciraš v ženske, ki jih srečuješ. Medtem ko bo tvoja mamica v tvoji buči za vedno ostala svetnica. V resnici bi pa moral njej odložit, kar si se tam narobe naučil. Ampak si ne upaš, ker misliš, da tega uboga revica ne bi prenesla.
Evo, pa si spet deležen svojih pet minut, da se ukvarjamo s tabo!
Majhna napakica. Pomoje on dojema ženske kot trpežne. Zato tudi dela z njimi kot svinja z mehom. Stvar pogleda najbrž. sto oči petdeset mnenj.[/quote]
Ali prvo ali pa drugo. Skrajnosti, ki ne prinašata uspeha oziroma skrajnosti, ki prinašata enak rezultat.
Majhna napakica. Pomoje on dojema ženske kot trpežne. Zato tudi dela z njimi kot svinja z mehom. Stvar pogleda najbrž. sto oči petdeset mnenj.[/quote]
Če je po tvoje drugače, moje mnenje zato ni nikakršna napaka. Če pa on dojema ženske kot trpežne in mu ženska hoče dokazat, koliko lahko prenese, nastane začaran krog, slovenskemu prostoru pogubno poznan.
Če je po tvoje drugače, moje mnenje zato ni nikakršna napaka. Če pa on dojema ženske kot trpežne in mu ženska hoče dokazat, koliko lahko prenese, nastane začaran krog, slovenskemu prostoru pogubno poznan.[/quote]
Pogubna je samo tvoja dramatizacija vsega. A ne vidiš, da je imel človek probleme z alkoholičnim očetom, ki ga je rad na zob dal?
Zaradi takih kot si ti se potem taki kot je on zatekajo k takim kot je ona. Ker so si podobni po izkušnjah. Kar Markota vpraši on že ve.
Forum je zaprt za komentiranje.