Kaj se vam pri ŽENSKAM najbolj gnusi???
No,pa da se malo postavim na moško stran…
To kje in koliko ima ženska odvečnih “las” na nepravem mestu in koliko odvečnih kilogramov ima me niti ne moti toliko, kajti ženske me ne privlačijo in to pomeni da se je ne bom dotaknila.
Najbolj od vsega pa se mi gnusi pijana ženska- pijana v smislu,da je poleg vsega neokusno vulgarna, pomožnosti žaljiva,predvsem pa vsiljiva.To odbija tudi mene, zdi se mi ogabno.
Priznam pa tudi,da včasih rečem da katera izgleda dobro in da mi je všeč njena urejenost.
Pa še vedno trdim, da me ženske ne privlačijo.
Lepo Vas pozdravljam,
Kaja 76
Argument je bil v tem, da ti ne veš za svojega moškega ali je BI ali ne, le zato, ker ti je tako povedal. Moški tudi pove ženski, da jo ne vara in ona mu lahko verjame, pa se to vseeno dogaja. Torej, ti dejansko NE veš kaj je tvoj moški, veš le tisto, kar ti je on naložil na dušo. Think, woman, think.
JA res je
Men so tut zobje ena najpomembnejsih stavri, ker ce ima punca (zenska) lepe zobe pomeni da skrbi za higieno
..pa ne mi zdej tle pisat (punce) da je to dedno pa kr neki…
Mam kolegice k ma cist v K. zobe po defaultu, pa je skoks pri zobraju in rihta… res je da ima skor vse ze umetne, ampak ko odpre usta.. SVAKA CAST M. !!!
SomeOne
Jao, saj te ne napadam vendar kot sem že napisala vem kako se gledajo biseksuaci in geji, kaj oddajajo in tudi preteklost ima nek pomen, da vidiš kaj človek je in kaj ni. Družba, način govora, telesna govorica pove svoje, verjemi. Poznam take in do sedaj se za nikogar še nisem zmotila ne za bi in ne za geja, vendar mora biti nekaj časa ob meni da lahko resnično presodim.
Ti očitno nimaš takšnih izkušenj zato na podlagi besede nekoga, ki oceni drugega sklepaš, da se nekaj kuha v njem, prehiter si.
Za svojega pa dam roko v ogenj, da se ne motim in vesela sem, da lahko skupaj komentirava mimohiteče moške in ženske, hvala bogu, da imam takega in ne zmrdo, ki si sicer v glavi misli kašen je moški samo ne reče naglas če pa to reče drugi pa je zmrdovanje na višku.
Naj ti povem, da je naša družba z visoko inelignco in je veliko moških, ki komentirajo z nama, pa niso ne bi, ne geji, smo pač malo bolj napredni od tekšnih kot si ti in živimo v tem zajebanem svetu brez verbalnih zadržkov in svobodnih misli-ni tabujev in ni zgražanj.
JAO, MOTIŠ SE IN VERJEMI MOJA GLAVA NI ZA OKRAS AMPAK ZA MISLITI!!
Zakaj pa je tvoja???????????????
Dejansko nimaš nobenih dokazov ali je tvoj moški bi ali ne. Nekaj le sklepaš na podlagi ugibanj in želja. Znano dejstvo je, da moški ne bodo kar tako zaradi lepšega rekli: “U, ta tip pa dobro izgleda.” To vsaki pametni glavi pove, da je tip gay ali pa biseksualec. Le tebi ne, ki ne moreš prenesti resnice.
Truth? You can’t handle the truth!
Tvoja glava je za misliti? Zelo slabo so to do sedaj pokazala.
Dejstvo je, da tudi zate ne vemo ali si bi ali pa gej, več kot očitno pa nisi heteto.
In če ti moja razlaga ni dovolj potem bi lahko veliko rekli na tvojo zdravo pamet, sicer pa boli me ku… kaj si ti misliš ker očitno tvoja glava ni ravno polna raznih podatkov oz jih gre notri bolj malo.
Tvoja glava pa sploh nima kaj misliti ker nima s čim!!! Prazna je, sprijazni se z dejstvi.
Forum je zaprt za komentiranje.