Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj se moški pogovarjajo za šankom?

Kaj se moški pogovarjajo za šankom?

To o šanku je samo za zraven, ampak dajmo debatirati, kaj se res pogovarjamo za šankom. mogoče vrstni red.

šport,
avto,
posel,
ženske,
..

kaj menite in zakaj tako.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož Zdravo!

Mislim, da bo kmalu ženskih firbcev več, kot pa moških, kateri bi tule gori čvekali o vaših aktualnih temah.Hehehe…..
Lep snežni pozdrav!

Ja ja, ma Lunca* kar prav. Pomoje jih ni junakov, ki bi si upali razgaljati svojih misli…vsaj takih kot me ne.
Lp***(:

pogovarjamo se kok smo spil keerga smo bomo nabil kero bomo nasadikal kok smo sli v tist ovink, kok so zenske cudne itd itd itd….

🙂

Hi, kok smo šli v tist ovink :))
Ja, pa kolko navora ma kera mašina, pa…

Aja btw, prodav bi cestni motor, če je kdo intresent, pa en avtomobilski prtljažnik mi je v napoto ratu.. saj sem napisal tudi dol v uno rubriko, sam… tud ta debata pride za šankam ;))

Mislm ej, a gre avto hitrej skoz ovinek kot motor.. HaHa, a sem ga usekal…

.. žalostno in otročje bodo rekle ženske :))

Naj bo življenje lepo!

No ja, praviloma noben motor na ovinkasti cesti ni hitrejši od avta, seveda pod pogojem, da je avto soliden in sta oba voznika tako avtomobilist kot motorist dobra voznika. Zadovoljen z odgovorom?

🙂

motor mamo kupm p’a akrapovica za r6:)

ne……to je tko relativna stvar da,,,,,glede na to da mam oboje solidno prisegam na motor seveda ce je asvalt soliden,..

No če ženske res zanima kaj se moški pogovarjamo, ko jih ni zraven:
-ženske (pa ne o problemih z njimi ampak kako dobro zgledajo…)
-Avti
-tehnika
-ko si že mal nabasan pa še:ali politika( ni priporočljivo, lahko pride do pizdarij) ali pa filozofska vpr. (spet ni priporočljivo, ker se ponavadi ne konča dokler vsi udeleženi od prevelike količine dol popadajo)
….jaz pa najraje igram tarok s 3 kolegi…se ga napiješ, se zabavaš, pogovor pa vedno teče o tem kaj bi moral narediti v prejšnji partiji…se res zrelaksiraš
lp
g

Nevedni športnik, voznik, poslovnež in porivač sprašujem:
Kaj je to šank?!
:-))))

Dogodki,
zabava,
delo,
ženske,
šport,
.. včasih tudi obratno 🙂

Lp!