Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj se mi to dogaja?

Kaj se mi to dogaja?

Avtorica, s tabo ni nič narobe, le v življenju pridemo do točke, ko se nam malce zalomi. Paranormalno obstaja, obstaja pa tudi niz naključij. Jasno označi z barvo, trakom ipd., kje stoji postelja. Če bo premik, fotografiraj. Sumljiva mi je ženska, ki jo omenjaš. Morda se ukvarja s crno magijo?? Zelim ti veliko miru in zdravja, zdravnika zaradi sluha pa le obišči ??

Halllo?postelja pol metra,wtf??

In ti misliš, da ti jo pa kdo premika,

Ti ja povem kako mi je metalo torbo iz polic sredi noči

Odgovor na objavo uporabnika
???, 23.08.2025 ob 15:19

Ne vem kje naj sploh začnem. Kaj bi bilo možno za dogodke zadnjega leta in pol.

Leta 2023 mi je umrl oče. Vem, da je to že 2 leti ampak kaj jaz vem, mogoče je tudi to povezano. Na pogreb je prišla soseda (naša, oče je živel drugje), ki ga niti ni poznala, ki pa recimo ni prišla niti na pogreb moje babice, ki pa sta se poznali. Ta soseda je blazno verna, s tem mislim res pretirano. Niti ni kaj preveč poštena.

Od takrat se dogajajo čudne stvari. Najprej sem hudo zbolela, pol leta nisem bila zmožna iz postelje. Z očetovo dediščino so bile velike težave. Sem pa edini dedič. Dobila sem samo stanovanje in ga prodala. Iz njegovega računa je 8000 eur pobrala ena ženska, ki se po tem ni nikoli več oglasila kljub posredovanju odvetnika. Nismo šli pa v tožbo, ker smo imeli že tako ogromno dela.

Zdaj so se začele še hujše težave – od šumenja, piskanja v ušesih, skoraj nič pa ne slišim, na eno uho nič, če dam na to uho telefon – nič. Začela se mi je premikati postelja za več kot pol metra, vsakodnevno jo moram porinit nazaj. Prej se to ni dogajalo. Zadnje 2 dni pa čuden vonj predvsem v sobi, ki na trenutke postane zelo močan za par sekund in nato popolnima izgine in čez 15 minut ponovno. Najbolj močan pa je zvečer, medtem ko ga cez dan skorajda ni.

Si cepljena proti covidu?Enaki znaki zaradi cepiv.

Poglej, 24.08.2025 ob 18:29

Halllo?postelja pol metra,wtf??

In ti misliš, da ti jo pa kdo premika,

Ti ja povem kako mi je metalo torbo iz polic sredi noči

še kaj ropota aali nea več

Daš lahko kamero, da razčistiš, kaj je s posteljo? Pač te stvari se da ugotovit … in vonj…imaš kakšnega človeka zraven, ki isto vonja? Imaš kakšne sorodnike, kjer lahko prespiš, pa vidiš, kako je tam, ali tudi vonjaš? Morda se premetavaš v spanju se nekako premika postelja, morda je nagib…..čeprav postelja je težka in mi ni čisto jasno. Ali gre za ogrodje ali morda samo kak drseč jogi?? In kakšen je ta vonj?? Misliš zatohel, ko vstaneš? Kakšne živali morda, smrdeč hrošč, nek prepih, pa kaj prinese?? Kakorkoli je to vse res čudno, je vsak nekaj od tega takšno, da se da objektivno priti do dna.

Če nisi že od nekdaj malo do precej trčena, si naštimaj detektor ogljikovega monoksida.

Hm, 23.08.2025 ob 15:41

Je tvoj oče umrl naravne smrti? Je bil pred tem zdrav? Je imel sovražnike oz. kdo in zakaj bi mu sicer vzel denar z računa? Kdo je bila ženska, ki je pobrala denar z računa? Zakaj je soseda prišla na pogreb? Si opazila iz njene strani kakšna čudna vprašanja ali celo nasvete?

Meni, ki so se mi dogajale podobne stvari po smrti družinskega člana, so mi rekli, da se je pokojni nekako “zataknil” med tem in onim svetom zaradi nerešenih zadev. Ma ponavadi se take stvari zgodijo hitro po smrti. Meni mi je bolj sumljiva ta tvoja soseda pretirano verna. Take tudi poznam in se vštulijo na čisto vsak pogreb. Na pogrebe hodijo dobesedno vsak teden. Kar mi je tudi čudno, da ljudje v njihovi bližini; sorodniki, bližnji prijatelji umirajo kot po tekočem traku.

Ja, drži. Govorim iz lastnih izkušenj. Pokojniki se lahko zataknejo med dvema svetovoma, če so ostale nerešene zadeve, če jih je smrt presenetila oz. so umrli nasilne smrti. Tisti bolj dojemljivi, jih čutimo. Oz tisti, ki smo bili bolj povezani z njimi. Po smrti mojega očeta so se mi dogajale nenavadne stvari. V trenutku njegove smrti sem videla črno senco. Naslednji dan sem izvedela, da je takrat umrl. Na dan pogreba sem čutila, da me je objel. Ko smo bili dediči v sporu glede dediščine, sem se ponoči zbujala v morah in v polsnu videla nekaj črnega, podobnega velikemu ptiču, ki je preletavalo sobo. Sčasoma je prenehalo (po nekaj mesecih). Zdaj njegove prisotnosti ne čutim več. Je šel naprej. Ob smrti drugih svojcev nisem čutila česa podobnega. Če gre pri tebi za to, bo po določenem času minilo. Če bo vztrajalo, pa lahko Res gre za kakšno nevrološko motnjo ali psihozo.

hm875, 25.08.2025 ob 18:49

Daš lahko kamero, da razčistiš, kaj je s posteljo? Pač te stvari se da ugotovit … in vonj…imaš kakšnega človeka zraven, ki isto vonja? Imaš kakšne sorodnike, kjer lahko prespiš, pa vidiš, kako je tam, ali tudi vonjaš? Morda se premetavaš v spanju se nekako premika postelja, morda je nagib…..čeprav postelja je težka in mi ni čisto jasno. Ali gre za ogrodje ali morda samo kak drseč jogi?? In kakšen je ta vonj?? Misliš zatohel, ko vstaneš? Kakšne živali morda, smrdeč hrošč, nek prepih, pa kaj prinese?? Kakorkoli je to vse res čudno, je vsak nekaj od tega takšno, da se da objektivno priti do dna.

Postelja ves čas stoji na istem mestu, zraven predelne stene, že leta. Zadnje mogoče malo več kot pol leta opažam premikanje. Ni nagnjena, ne gre za jogi, ampak celotna postelja z ogrodjem vred. Spim zadnje čase celo bolj mirno kot prej, se ne premetavam.

Živali nimamo. Nihče drug ne vonja nič, samo jaz. Je pa res, da niti ni veliko oseb, ki bi lahko potrdile ali zanikale vonj. Če kdo pride še nič ni omenil, so pa omenili, ko smo jedli ribo, da diši po ribi, ampak samo tist dan. Ta vonj, ki ga jaz vonjam je predvsem pozno popoldne in zvečer. Včasih sem ravno ob takem času vonjala smreko, ki je točno pred oknom, ponavadi spomladi in poleti. Ta vonj je drugačen. Hkrati sladkast in zatohel. Kot kako gnilo sadje. Ki pa ga nikjer nimamo.

Aja pa še odgovor tistemu, ki je vprašal, če sem cepljena proti covidu? Nisem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close